Anlægsgartner i Fredericia

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som Anlægsgartner

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet i udført professionel og i orden

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig… og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Fredericias lokale anlægsgartner

Som din anlægsgartner har vi den fornødne ekspertise og indsigt i havens arkitektoniske rumlige indretning samt grønne områder.

Vi hjælper dig med at få den have, du altid har ønsket dig. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner sørger vi for, at du kan få glæde af din have i mange år.

Med professionel vejledning får du de bedste resultater

Uanset om du har købt et nyt hus og skal have anlagt en helt ny have, eller om du ønsker at få gjort noget inspirerende ved din eksisterende have i Fredericia, kan vi som anlægsgartner hjælpe dig med at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Vi tager en snak med dig om din have, så den får præcist det udtryk, som du ønsker.

Skal vi gøre dine drømme til virkelighed?

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi et hold af professionelle anlægsgartnere, som kan rådgive dig, når du ønsker en ny have. Vi kan se på, hvilke muligheder du har, så du ikke kommer til at gabe over mere, end din have og dit budget kan rumme. Det er en sund måde at samarbejde på.

Giv dit hjem et smukt udtryk

Ønsker du ny belægning til enten indkørslen, terrassen eller måske med hensyn til havefliserne, kan du med fordel rette kontakt til os. For selvom udvalget aldrig har været større, skal du være påpasselig, når du vælger belægning. Den skal nemlig passe til det danske klima, så du kan få det fulde udbytte af belægningen hele året rundt.

Anlægsgartner Fredericia – vi hjælper dig på vej

Har du brug for hjælp og inspiration til din have, står vi klar til at hjælpe dig med at komme videre. Uanset projektets størrelse kan vi som anlægsgartner hjælpe med at lægge en plan, så din have eller andre udendørsarealer kommer til at stå mål med dine ønsker og muligheder.

Kontakt os med det samme

Hverdagen som anlægsgartner

Rydning af forhave i Vejle

Rydning af forhave i Vejle

Det er af stor betydning af få gjort det grundlæggende arbejde med fjernelse af planter når der skal ske forandringer i forhaven. Førbillede: Forhaven er et stort kvas og moras Den bedste løsning ved en forhave som denne at få ryddet hele området med en gravemaskine....

læs mere
Græsplæne i Skærbæk i terrasse

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

  Stemningsbillede fra den nye have - Giftfri have Det står lidt ukrudt rundt omkring. Det haver kunden sig selv af med håndkraft. Vi har ikke brugt gift i haven. Så den gamle plæne er ikke sprøjtet ned. Men det er faktisk gået overraskende godt. Kunden har taget...

læs mere
Plantning af hæk i Vejle

Plantning af hæk i Vejle

Vi gør os faglig umage med forarbejdet til hækken Der er gode virkninger af vores jordforbedring til hæk Se filmen om luft i jorden: https://www.youtube.com/watch?v=z3XF8vM-LDs   Hækken er kraftig og flot fra starten Den professionelt plantende hæk styrker...

læs mere