Anlægsgartner i Fredericia

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som Anlægsgartner 

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet er udført i professionel kvalitet og fagligt korrekt

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig... og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Kundeudtalelser om vores arbejde som anlægsgartner

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: ”Det gik stærkt og i tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede i. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have.”

Ualmindeligt godt tilfreds

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning. Lars udtaler: ”Jeg er ualmindeligt godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.”

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde: ”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den er blevet så flot. Og vi har været glad e for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Vi er bestemt tilfredse med plantning af hækken

Kunde til plantning af hæk udtaler:

"Vi har fået plantet den her hæk for et års tid siden og vi har været super glade for den. Det gik hurtigt at plante hækken og så har hækplanterne vokset rigtigt fint. Vi er bare glade. Vi er bestemt tilfredse med hækken."

Din lokale anlægsgartner i Fredericia

Som din anlægsgartner har vi den fornødne ekspertise og indsigt i havens arkitektoniske rumlige indretning samt grønne områder.

Vi hjælper dig med at få den have, du altid har ønsket dig. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner sørger vi for, at du kan få glæde af din have i mange år.

Med professionel vejledning får du de bedste resultater

Uanset om du har købt et nyt hus og skal have anlagt en helt ny have, eller om du ønsker at få gjort noget inspirerende ved din eksisterende have, kan vi som anlægsgartner i Fredericia hjælpe dig med at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Vi tager en snak med dig om din have, så den får præcist det udtryk, som du ønsker.

Skal vi gøre dine drømme til virkelighed?

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi et hold af professionelle anlægsgartnere, som kan rådgive dig, når du ønsker en ny have. Vi kan se på, hvilke muligheder du har, så du ikke kommer til at gabe over mere end din have og dit budget kan rumme. Det er en sund måde at samarbejde på.

Giv dit hjem et smukt udtryk

Ønsker du ny belægning til enten indkørslen, terrassen eller måske med hensyn til havefliserne, kan du med fordel rette kontakt til os. For selvom udvalget aldrig har været større, skal du være påpasselig, når du vælger belægning. Den skal nemlig passe til det danske klima, så du kan få det fulde udbytte af belægningen hele året rundt.

Din anlægsgartner i Fredericia – vi hjælper dig på vej

Har du brug for hjælp og inspiration til din have, står vi som din anlægsgartner i Fredericia klar til at hjælpe dig med at komme videre. Uanset projektets størrelse kan vi som din anlægsgartner hjælpe med at lægge en plan, så din have eller andre udendørsarealer kommer til at stå mål med dine ønsker og muligheder.

Hverdagen som anlægsgartner