Træfældning i Vejle

Bestil din træfældning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med træfælding

Træfældning med topkapper

Med en topkapper på opgaven kan vi fælde selv de mest avancerede træer.

Træfældning

Fældning af tunge og udsatte træer

Det er et mægtigt og respektindgydende bøgetræ vi skal i gang med. Træer som disse fremkalder med god grund ærefrygt blandt menneskene.

Professionel træfældning med kran og lastbil

Det foregår hurtigt og professionel at fælde træer med kran. Kontakt os for træer vi skal se på i din have.

Beskaering-traeer-Fredericia-Traefaeldning-Fredericia-fugletraeer

Avanceret træfældning

Vi påtager os gerne specialopgaver vedrørende træfældning.

Se kundeudtalelser om vores træfældning

Phillip roser vores træfældning

I julelysets glans giver vores kunde Phillip i Odense os en rigtig god og venlig anmeldelse:

”Jeg kan sige at vi har været meget, meget trygge. Og det har været god service, og det er gået stærkt. Og vi er mega- megatilfredse og glade. Og der er ikke sket noget. Og både huset og naboens hus og carporten og indkørslen er der blevet passet rigtig godt på. For det har været et svært klip. Da lastbilen skulle holde helt inde i naboens indkørsel. Så det har ikke bare lige været let at klippe de her træer ned. Og min kone er også meget tilfreds. Det var også dejligt for min søn at se en stor lastbil komme og fælde træerne.”

Kundeudtalelse fra Anne Marie i Fredericia

Anne Marie er rigtig godt tilfreds med træfældningen og dens forløb.

God udtalelse fra Landmand

Landmand Poul Hansen giver os en god kundeudtalelse for sikker fældning af gigantisk bøgetræ tæt på slægtsgårdens bygninger.

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Ejgil Rasmussen anbefaler Dansk Haveservice & Anlægsgartner til træfældning

Pensioneret landmand Ejgil Rasmussen nyder tilværelsen på sin smukt beliggende landejendom hvor han fik brug for træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Ejgil Udtaler: "Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet."

Professionel og effektiv træfældning i Vejle

Hos Dansk Haveservice får du en professionel samarbejdspartner med overblik og erfaring.

Vi kommer gerne ud i din have, skov eller grønne område og tager en vurdering af din opgave.

Professionel træfældning i Vejle

Uanset beskaffenheden af din opgave med træfældning er vi altid interesserede i at hjælpe dig. Vi har forskellige teknikker og maskiner alt efter træets beskaffenhed. Ligeledes løser vi gerne opgaver med beskæring af træer samt topkapning. Opgaverne kan både udføres med og uden bortskaffelse. Og vi kan afrunde din træfældning med stubfræsning. Så det ser afsluttet og ryddeligt ud.

Beskæring og topkapning

I forbindelse med træfældningen har vi en lang række værktøjer og erfaringer at trække på til din fordel. Ud over træfældning arbejder vi også med træerne på flere andre måder. Og kan derfor løse mange opgaver for dig i forbindelse med din have og dine træer. Vi tager endda gerne en generel havesnak med dig når vi er ude og kikke på din opgave med træerne.

Avanceret træfældning med Sikkerhed og præcision

Træfældning bliver hurtigt en avanceret opgave hvor der er brug for både stor erfaring og rå muskelkraft, samt ekspertise og viden. Især i private have kan træet stå trangt og være omgivet af store kostbarheder i form af huse og værdifuld havepryd. Der kan der med fordel inddrages en flerhed af professionelle arbejdsmetoder. Vi rådgiver dig altid om hvad der vil være bedst i din opgave.

Stubfræsning og oprydning

Du kan have mange spørgsmål i forbindelse med fældningen af dine træer. Vi kan løse hele opgaven lige fra at udføre fældningen til forfinet oprydning og genetablering. Med vores fineste produkter inden for stubfræsning vil du kunne genplante præcis oven i samme punkt hvor det tidligere træ stod. Vi rådgiver dig gerne om udførelsen af dine opgaver med træfældning.

Når træerne falder

Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Førbillede: Professionel Stubfræsningstjeneste tilgængelig i Charlottenlund og omkringliggende områderVores kunde har længe kæmpet med en genstridig træstub i haven. Vi tilbyder en effektiv løsning med stubfræsning ved brug af kran. Vores ekspertteam sikrer problemfri...

læs mere
Træfældning i Odense – Træfældning i Julelysets skær

Træfældning i Odense – Træfældning i Julelysets skær

Førbillede af træfældningen i Odense: De mægtige træer – En Vandgran og et stort Birketræ fylder en stor del af haven og giver en del oprydningEn ny familie er kommet til villavejen og straks de så huset far de klar over at de to mægtige træer i haven skulle væk. Selv...

læs mere