Træfældning i Middelfart

Bestil din træfældning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med træfælding

Træfældning med topkapper

Med en topkapper på opgaven kan vi fælde selv de mest avancerede træer.

Træfældning

Fældning af tunge og udsatte træer

Det er et mægtigt og respektindgydende bøgetræ vi skal i gang med. Træer som disse fremkalder med god grund ærefrygt blandt menneskene.

Professionel træfældning med kran og lastbil

Det foregår hurtigt og professionel at fælde træer med kran. Kontakt os for træer vi skal se på i din have.

Beskaering-traeer-Fredericia-Traefaeldning-Fredericia-fugletraeer

Avanceret træfældning

Vi påtager os gerne specialopgaver vedrørende træfældning.

Se kundeudtalelser om vores træfældning

Phillip roser vores træfældning

I julelysets glans giver vores kunde Phillip i Odense os en rigtig god og venlig anmeldelse:

”Jeg kan sige at vi har været meget, meget trygge. Og det har været god service, og det er gået stærkt. Og vi er mega- megatilfredse og glade. Og der er ikke sket noget. Og både huset og naboens hus og carporten og indkørslen er der blevet passet rigtig godt på. For det har været et svært klip. Da lastbilen skulle holde helt inde i naboens indkørsel. Så det har ikke bare lige været let at klippe de her træer ned. Og min kone er også meget tilfreds. Det var også dejligt for min søn at se en stor lastbil komme og fælde træerne.”

Kundeudtalelse fra Anne Marie i Fredericia

Anne Marie er rigtig godt tilfreds med træfældningen og dens forløb.

God udtalelse fra Landmand

Landmand Poul Hansen giver os en god kundeudtalelse for sikker fældning af gigantisk bøgetræ tæt på slægtsgårdens bygninger.

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Ejgil Rasmussen anbefaler Dansk Haveservice & Anlægsgartner til træfældning

Pensioneret landmand Ejgil Rasmussen nyder tilværelsen på sin smukt beliggende landejendom hvor han fik brug for træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Ejgil Udtaler: "Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet."

Professionel og effektiv træfældning i Middelfart

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi eksperter i træfældning i Middelfart og sørger altid for, at arbejdet foregår efter forskrifterne. Sikkert, hurtigt og effektivt.

Vi står naturligvis for arbejdet fra start til slut, men vi sætter en ære i at lytte til dine ønsker og kommer gerne med forslag til, hvordan du på bedste mulige vis får den have, som du ønsker dig.

Gør haven sommerklar med træfældning

Når foråret og sommeren nærmer sig, er det ved at være tid til at begive sig ud i haven igen. Det kan være, at du er irriteret over det store træ, som skygger for solen eller kaster sine grene og blade på taget af huset. Her kan vi hjælpe dig med en træfældning og igen give dig rummet i haven tilbage.

Træfældning i Middelfart af både træer og anden beplantning

Det er i sagens natur ikke kun træer, som kan fældes. Også gammel bambus og store buske kan være svære at slippe af med. Med professionelt værktøj og en god portion knofedt kan vi hurtigt gøre træfældning i Middelfart til en leg. På den måde kan du give din have et nyt udtryk og forskønne dine omgivelser.

Vi rådgiver dig, så du får det bedste resultat

Når du kontakter os, kommer vi hurtigt ud til dig og ser på dine ønsker. Og det er naturligvis dig, der bestemmer, hvad der skal ske i din have. Men en gang imellem kan du undgå det store indgreb, som en træfældning er, og i stedet nøjes med en kraftig beskæring eller et kroneløft. Valget er i sidste ende dit.

Stubfræsning er prikken over i’et

Hvis vi vælger træfældningen, er der bagefter en stub og et rodnet tilbage. Det kan vi også fjerne for dig. Med en stubfræser gøres det på en rolig og nænsom vis, der ikke skader den omkringliggende natur. Stubfræsning er prikken over i’et, der fjerner ethvert spor af det træ, som før stod i dine have.

Når træerne falder

Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Førbillede: Professionel Stubfræsningstjeneste tilgængelig i Charlottenlund og omkringliggende områderVores kunde har længe kæmpet med en genstridig træstub i haven. Vi tilbyder en effektiv løsning med stubfræsning ved brug af kran. Vores ekspertteam sikrer problemfri...

læs mere
Træfældning i Odense – Træfældning i Julelysets skær

Træfældning i Odense – Træfældning i Julelysets skær

Førbillede af træfældningen i Odense: De mægtige træer – En Vandgran og et stort Birketræ fylder en stor del af haven og giver en del oprydningEn ny familie er kommet til villavejen og straks de så huset far de klar over at de to mægtige træer i haven skulle væk. Selv...

læs mere