Træfældning i Kolding

Bestil din træfældning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med træfælding

Træfældning med topkapper

Med en topkapper på opgaven kan vi fælde selv de mest avancerede træer.

Træfældning

Fældning af tunge og udsatte træer

Det er et mægtigt og respektindgydende bøgetræ vi skal i gang med. Træer som disse fremkalder med god grund ærefrygt blandt menneskene.

Professionel træfældning med kran og lastbil

Det foregår hurtigt og professionel at fælde træer med kran. Kontakt os for træer vi skal se på i din have.

Avanceret træfældning

Vi påtager os gerne specialopgaver vedrørende træfældning.

Se kundeudtalelser om vores træfældning

Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning

"Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer."

Kundeudtalelse fra Anne Marie i Fredericia

Anne Marie er rigtig godt tilfreds med træfældningen og dens forløb.

God udtalelse fra Landmand

Landmand Poul Hansen giver os en god kundeudtalelse for sikker fældning af gigantisk bøgetræ tæt på slægtsgårdens bygninger.

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Ejgil Rasmussen anbefaler Dansk Haveservice & Anlægsgartner til træfældning

Pensioneret landmand Ejgil Rasmussen nyder tilværelsen på sin smukt beliggende landejendom hvor han fik brug for træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Ejgil Udtaler: "Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet."

Professionel og effektiv træfældning i Kolding

Ønsker du træfældning i Kolding med respekt for haven og de grønne områder? Så er Dansk Haveservice & Anlægsgartner det bedste bud på en samarbejdspartner.

Vi udfører arbejdet i samarbejde med dig og tager naturligvis hensyn til dine ønsker, mens vi på den anden side også meget gerne rådgiver dig i forhold til, at du skal have det bedste ud af din have.

Træfældning med øje for omliggende arkitektur

Naturligvis er vi eksperter i træfældning. Men hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner holder vi også et vågent øje med den øvrige have og husets udtryk. På den måde er træfældning et indgreb i havens udtryk, og vi ønsker at rådgive dig, så du ikke får gjort noget, du senere vil fortryde.

Træfældning i Kolding tager højde for dine ønsker

Hvis du får foretaget en træfældning i din have i Kolding, vil du pludselig opdage, at haven ændrer karakter. Og det kan være svært at forestille sig. Hvis du ønsker at gå mindre drastisk til værks, kan et kroneløft være en mulighed. Men vi retter os altid efter dine ønsker, så længe de er praktisk mulige.

Rod- og stubfræsning

Vi foretager træfældning med og uden oprydning, hvor du kan tilvælge rod- og stubfræsning. Hvis du ønsker at bruge området til finere beplantning, bør du efterfølgende foretage en stubfræsning og fjerne det gamle rodnet. På den måde kan du nemlig hurtigt plante nyt og slippe for at vente 10 år på, at rødderne rådner væk.

Hvad koster træfældning?

Uanset om det drejer sig om en have, et grønt område eller et skovområde, kommer vi gerne ud og giver et tilbud på opgaven og snakker træfældningen igennem fra start til slut. Det er din sikkerhed for, at du ikke pludselig får en regning, som er meget større, end hvad du forventede.

Når træerne falder