Træfældning i Horsens

Bestil din træfældning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med træfælding

Træfældning med topkapper

Med en topkapper på opgaven kan vi fælde selv de mest avancerede træer.

Fældning af tunge og udsatte træer

Det er et mægtigt og respektindgydende bøgetræ vi skal i gang med. Træer som disse fremkalder med god grund ærefrygt blandt menneskene.

Professionel træfældning med kran og lastbil

Det foregår hurtigt og professionel at fælde træer med kran. Kontakt os for træer vi skal se på i din have

Avanceret træfældning

Vi påtager os gerne specialopgaver vedrørende træfældning.

Se kundeudtalelser om vores træfældning

Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning

"Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer."

Kundeudtalelse fra Anne Marie i Fredericia

Anne Marie er rigtig godt tilfreds med træfældningen og dens forløb.

God udtalelse fra Landmand

Landmand Poul Hansen giver os en god kundeudtalelse for sikker fældning af gigantisk bøgetræ tæt på slægtsgårdens bygninger.

Professionel og effektiv træfældning i Horsens

Træfældning er et stort projekt. Allier dig med professionelle og erfarne kræfter, så du er sikker på et godt og sikkert resultat.

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi et hold af erfarne og professionelle medarbejdere. Det betyder, at vi kan hjælpe med træfældning i Horsens og omegn og sørge for, at du efterfølgende får et resultat, du bliver meget tilfreds med.

Lad os fælde dit træ

Såfremt træet er meget lille, kan du sikkert godt selv håndtere træfældningen. Men til de store træer og de mere avancerede løsninger kræves der både et erfarent mandskab og professionelt værktøj. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner har vi begge dele og kan derfor hjælpe dig med hvilken som helst opgave, du måtte ønske.

Stubfræsning, topkapning og beskæring

Når træet er fældet, kan vi også foretage en stubfræsning samt fjerne rodnettet. Så er pladen helt klar til ny beplantning. Men det kan også være, at du slet ikke behøver at fælde træet. Nogle gange kan en kraftig beskæring eller en topkapning give dig det ekstra lys eller den plads, du efterspørger.

Træfældning i Horsens året rundt

Uanset om det er koldt eller varmt, kan træfældning lade sig gøre. Dog er det en god ide at tage hensyn til lokale forhold. Det kan dreje sig om at undgå mærker i græsplænen fra træet, når det vælter eller andet. Vi kommer gerne ud og ser på dine forhold, hvorefter vi beslutter, hvordan opgaven bedst gribes an.

Få en snak og en pris

Vi vil meget tale med dig om dine ønsker om træfældning i Horsens. Vi kommer derfor gerne ud til dig, så vi i fællesskab kan se på problematikken og derfra tage en beslutning om det videre forløb. På den måde kan du også hurtigt få at vide, hvad træfældningen vil koste dig.

Kontakt os med det samme

Når træerne falder

Træfældning i Nørre Bjert ved Kolding

Træfældning i Nørre Bjert ved Kolding

Førbillede: Det er et mægtigt Mammuttræ – Sequoidendron giganteum der nu skal fældes Det er et Mammuttræ – Sequoidendron giganteum. Der er ikke mange af de prægtige planter i den størrelse i Danmark. Så det er faktisk lidt synd. Men som vi ser er træet blevet...

læs mere
Træfældning med kran i Fredericia

Træfældning med kran i Fredericia

God udtalelse fra Anne Marie fra Fredericia - Kunde til træfældning https://www.youtube.com/watch?v=O0WdYY9Q4Pw Anne Marie fra Fredericia er rigtig godt tilfreds med træfældningen og dens forløb   Træfældning med kran i Fredericia er dygtig og professionelt...

læs mere