Træfældning i Horsens

Bestil din træfældning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med træfælding

Træfældning med topkapper

Med en topkapper på opgaven kan vi fælde selv de mest avancerede træer.

Træfældning

Fældning af tunge og udsatte træer

Det er et mægtigt og respektindgydende bøgetræ vi skal i gang med. Træer som disse fremkalder med god grund ærefrygt blandt menneskene.

Professionel træfældning med kran og lastbil

Det foregår hurtigt og professionel at fælde træer med kran. Kontakt os for træer vi skal se på i din have.

Avanceret træfældning

Vi påtager os gerne specialopgaver vedrørende træfældning.

Se kundeudtalelser om vores træfældning

Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning

"Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer."

Kundeudtalelse fra Anne Marie i Fredericia

Anne Marie er rigtig godt tilfreds med træfældningen og dens forløb.

God udtalelse fra Landmand

Landmand Poul Hansen giver os en god kundeudtalelse for sikker fældning af gigantisk bøgetræ tæt på slægtsgårdens bygninger.

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Ejgil Rasmussen anbefaler Dansk Haveservice & Anlægsgartner til træfældning

Pensioneret landmand Ejgil Rasmussen nyder tilværelsen på sin smukt beliggende landejendom hvor han fik brug for træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Ejgil Udtaler: "Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet."

Professionel og effektiv træfældning i Horsens

Træfældning er et stort projekt. Allier dig med professionelle og erfarne kræfter, så du er sikker på et godt og sikkert resultat.

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi et hold af erfarne og professionelle medarbejdere. Det betyder, at vi kan hjælpe med træfældning i Horsens og omegn og sørge for, at du efterfølgende får et resultat, du bliver meget tilfreds med.

Lad os fælde dit træ

Såfremt træet er meget lille, kan du sikkert godt selv håndtere træfældningen. Men til de store træer og de mere avancerede løsninger kræves der både et erfarent mandskab og professionelt værktøj. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner har vi begge dele og kan derfor hjælpe dig med hvilken som helst opgave, du måtte ønske.

Stubfræsning, topkapning og beskæring

Når træet er fældet, kan vi også foretage en stubfræsning samt fjerne rodnettet. Så er pladen helt klar til ny beplantning. Men det kan også være, at du slet ikke behøver at fælde træet. Nogle gange kan en kraftig beskæring eller en topkapning give dig det ekstra lys eller den plads, du efterspørger.

Træfældning i Horsens året rundt

Uanset om det er koldt eller varmt, kan træfældning lade sig gøre. Dog er det en god ide at tage hensyn til lokale forhold. Det kan dreje sig om at undgå mærker i græsplænen fra træet, når det vælter eller andet. Vi kommer gerne ud og ser på dine forhold, hvorefter vi beslutter, hvordan opgaven bedst gribes an.

Få en snak og en pris

Vi vil meget tale med dig om dine ønsker om træfældning i Horsens. Vi kommer derfor gerne ud til dig, så vi i fællesskab kan se på problematikken og derfra tage en beslutning om det videre forløb. På den måde kan du også hurtigt få at vide, hvad træfældningen vil koste dig.

Når træerne falder