Stubfræsning Vejen

Bestil din stubfræsning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores stubfræsning

Magtfuld stubfræser fjerner stor træstub

Dyb stubfræsning i god kvalitet giver dig mulighed for at genplante nye forfinede planter præcis oven i hvor den gamle stub oprindelig stod. I det her tilfælde ønsker kunden at genplante hæk oven i hvor vi fjerner stubben.

Ingen stubbe er for stor til os

Med den store professionelle stubfræser fjerner vi effektiv selv de største og kraftigste stubbe i din have.

Stubfræsning med lille mikrostubfræser

Stubfræsning med vores lille mikrostupfræser. Maskinen er så lille at den kan komme ind overalt i din have. Selv om denne stubfræser er lille kan den også klare store kraftige stubbe.

Fræsning af gammel hæk

Fræsning af gammel hæk. Stubfræsning er en god og favorabel måde at fjerne stubbe efter den gamle hæk. Normalt kan du genplante ny hæk direkte oven i veludført stubfræsning.

Eksperter i stubfræsning

Vi er din pålidelige og professionelle stubfræser i Vejen. Lad os trygt fjerne stubbene i din have.

Hvert år fjerner vi i Dansk Haveservice & Anlægsgartner mange stubbe i de danske have. Og vi hjælper også gerne dig ved at fjerne alle stubbe og rødder i din have.

Billig Stubfræsning og Rodfræsning i Vejen

Det betyder meget for dig at din stubfræsning og rodfræsning i din have bliver udført med professionalisme og faglighed. Vores faglige stolthed inden for stubfræsning sikre at alle stubbe og rødder bliver fræset ordentlig ned i din have. Normalt rytter folk selv op efter stubfræsningen. Men vi kan også sagtens hjælpe dig med den del af arbejdet. Ring med det samme for en aftale.

Skarpt tilbud til selv de vanskeligste opgaver i Vejen

Vi har mulighed for at trække på forskellige maskiner til stubfræsning. Og kan derfor altid hjælpe dig med selv de vanskeligste opgaver. Ønskes det vil vi også kunne grave dine stubbe op af jorden. Grundlæggende ønsker de fleste mennesker i dag at få fræset stubbene. Da det anses for den mest skånsomme metode for haven. Vi rådgiver altid om dine bedste muligheder.

Vi er din fagmand til stubfræsning i Vejen

Vores erfaring og ekspertise sikre dig den bedste rådgivning og det bedste produkt i forbindelse med fræsning af stubbe og rødder i din have. Med vores professionelle rådgivning får du et klart overblik over hvordan du bedst muligt anvender stubfræsning af stubbe og rødder til at komme vider med din have. Vi rådgiver blandt andet om plantning i forbindelse med stubfræsning.

Stubfræsning og rodfræsning med professionelt udstyr

Stubfræsning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner foregår med kraftige professionelle maskiner fra de mest anerkendte fabrikater. Derfor kan vi komme godt dybt og omkring ved dine stubbe. Vi gør os altid umage for at du som kunde skal være tilfreds med vores arbejde. Det bliver du når stubben og rødderne er ordentlig værk og ude af dit syn- og din have.

Kontakt os med det samme

Vores arbejde i stubfræsning

Fjernelse af stubbe og rødder – Lad os klare arbejdet

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din stubfræsning. Vi udføre stubfræsning af alle typer stubbe i alle størrelser. Herunder bambusrødder, fræsning af hæk med henblik på plantning af ny hæk. Ved udførelse af vores fineste arbejde vil du kunne genplante et nyt træ direkte oven i hvor det tidliger træ stod.

læs mere

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning ? Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsing til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder.

læs mere
Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Vi ved noget om træer og deres vækst. Og hvad de kræver af frirum om sig og sine rødder. Vi laver en aftale med kunden af at vi fjerner stubbene med Dyb stubfræsning i høj kvalitet. Og kunden kan derefter se om de ønsker selv at udskifte mulden i de udfræsende huller efter stu fræsningen.

læs mere