Stubfræsning Odense

Bestil din stubfræsning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores stubfræsning

Magtfuld stubfræser fjerner stor træstub

Dyb stubfræsning i god kvalitet giver dig mulighed for at genplante nye forfinede planter præcis oven i hvor den gamle stub oprindelig stod. I det her tilfælde ønsker kunden at genplante hæk oven i hvor vi fjerner stubben.

Stubfræsning med eller uden professionel oprydning?

Her fortæller vi dig om køb af Stubfræsning med eller uden efterfølgende professionel oprydning. De fleste forbrugere vælger selv at udføre den efterfølgende oprydning til fræsning af stubbe og rødder. Det kan de også sagtes da jorden jo er løs og nem at arbejde i efter den kraftige bearbejdning med den professionelle fræser. Kutymen er således at Stubfræsning og rodfræsning sælges uden oprydning. Men at oprydning kan tilkøbes efter ønske fra kunden.

Stubfræsning og rodfræsning udføres faktisk af samme maskine

Det er en maskine som den på billedet der anvendes til både Stubfræsning og Rodfræsning; maskinen kaldes en stubfræser. Maskinen på billedet er en FSI D 30 stubfræser. Som er en virkelig fin og kraftfuld maskine helt i den gode ende af skalaen. Den er faktisk også forholdsvis skånsom for haven. En stubfræser som denne er en kraftig, kostbar og avanceret maskine; derfor vælger mange at kontakte en professionel håndværker der med egen maskine kommer og udføre opgaven.

Her kan du se forskellen på en Stubfræsning og Rodfræsning

Mens selve træstubben er måske knap 1 m2 i jordoverfladen så er hele arealet inden for cirklen kraftig tilgroet med trærødder. Dette areal udgør omkring 4 m2. Så der vil naturligvis være prisforskel på om du bare skal slippe af med selve træstruben eller om du skal have en solid stub- og rodfræsning i hele arealet.

Anbefalinger til stubfræsning

Jan anbefaler os til stubfræsning og rodfræsning

”Jeg anbefaler kraftigt Dansk Haveservice & Anlægsgartner. I kom til tiden, aftalen var der med det samme og stubfræsningen og rodfræsningen er i orden. I gav en god rådgivning om at få hele området fræset op med det samme: da rødderne havde løftet en del jord i et større areal; det er jeg bare dybt taknemmelig for en god rådgivning. Mange tak.”

I kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat med Stubfræsning

"Tak til jer i Dansk Haveservice & Anlægsgartner for et fint og veludført arbejde i kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat. Tak skal i have."

Eksperter i stubfræsning

Effektiv og professionel stubfræsning. Vores kraftige og professionelle stubfræser klare hurtigt og effektivt dine opgaver med stubfræsning.

Lad os komme ud og give dig en gratis vurdering af dine stubbe. Så du kan få stubbene fjernet.

Stubfræsning i Odense

Vi kommer gerne ud til din opgave med stubfræsning og giver dig et uforpligtende tilbud. Vi tager også en god snak med dig om vedrørende om der er særlige formål med stubfræsningen. Om hvad arealet efterfølgende skal bruges til og hvad det så kræver af stubfræsningen og hvilken opfølgning der skal til. F.eks. med hensyn til jordudskiftning.

God kvalitet med genplantning på samme sted

Det er altid en glæde for os at kunne tilbyde haveentusiaster at der kan genplantes præcis å samme sted hvor den tidligere plante stod. Det kan vi tilbyde fordi de kraftigste professionelle maskiner til stubfræsning kan gå helt ned i 35 til 45 cm dybde. Det er nok til at du kan genplante på samme sted. Ved genplantning anbefaler vi dog kraftig at der foretages en fuldgyldig oprydning med jord udskiftning.

Professionelle maskiner.

Med vores professionelle maskiner kan vi altid tilbyde dig den type stubfræsning du efterspørger. De letteste maskiner kan nemt komme til opgaven med fjernelse af stubbe og rødder uden at ødelægge noget. Mens de tungeste maskiner kan komme grundigt i dybden. Og få arbejdet fuldt til dørs på enhver måde. Så arbejdet kan udføres efter dine ønsker.

Stubfræsning og rodfræsning af træer og buske

Vi kan stubfræse og rodfræse alle typer planter. Som træer og buske. Og også hæk der skal fjernes. Vi kan også bruge stubfræseren til at fræse ud til havebede eller til at fræse for til græsplæne. Stubfræseren giver her jorden en god løs konsistens der er nem at komme, vider på. Og kan komme i bund med opgaven hvor andre fræsere må give op.

Kontakt os med det samme

Vores arbejde i stubfræsning

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsning til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder med forskelige egenskaber.

læs mere

Fjernelse af stubbe og rødder – Lad os klare arbejdet

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din stubfræsning. Vi udføre stubfræsning af alle typer stubbe i alle størrelser. Herunder bambusrødder, fræsning af hæk med henblik på plantning af ny hæk. Ved udførelse af vores fineste arbejde vil du kunne genplante et nyt træ direkte oven i hvor det tidliger træ stod.

læs mere
Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Vi ved noget om træer og deres vækst. Og hvad de kræver af frirum om sig og sine rødder. Vi laver en aftale med kunden af at vi fjerner stubbene med Dyb stubfræsning i høj kvalitet. Og kunden kan derefter se om de ønsker selv at udskifte mulden i de udfræsende huller efter stu fræsningen.

læs mere