Stubfræsning Odense

Bestil din stubfræsning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores stubfræsning

Magtfuld stubfræser fjerner stor træstub

Dyb stubfræsning i god kvalitet giver dig mulighed for at genplante nye forfinede planter præcis oven i hvor den gamle stub oprindelig stod. I det her tilfælde ønsker kunden at genplante hæk oven i hvor vi fjerner stubben.

Ingen stubbe er for stor til os

Med den store professionelle stubfræser fjerner vi effektiv selv de største og kraftigste stubbe i din have.

Stubfræsning med lille mikrostubfræser

Stubfræsning med vores lille mikrostupfræser. Maskinen er så lille at den kan komme ind overalt i din have. Selv om denne stubfræser er lille kan den også klare store kraftige stubbe.

Fræsning af gammel hæk

Fræsning af gammel hæk. Stubfræsning er en god og favorabel måde at fjerne stubbe efter den gamle hæk. Normalt kan du genplante ny hæk direkte oven i veludført stubfræsning.

Eksperter i stubfræsning

Effektiv og professionel stubfræsning. Vores kraftige og professionelle stubfræser klare hurtigt og effektivt dine opgaver med stubfræsning.

Lad os komme ud og give dig en gratis vurdering af dine stubbe. Så du kan få stubbene fjernet.

Stubfræsning i Odense

Vi kommer gerne ud til din opgave med stubfræsning og giver dig et uforpligtende tilbud. Vi tager også en god snak med dig om vedrørende om der er særlige formål med stubfræsningen. Om hvad arealet efterfølgende skal bruges til og hvad det så kræver af stubfræsningen og hvilken opfølgning der skal til. F.eks. med hensyn til jordudskiftning.

God kvalitet med genplantning på samme sted

Det er altid en glæde for os at kunne tilbyde haveentusiaster at der kan genplantes præcis å samme sted hvor den tidligere plante stod. Det kan vi tilbyde fordi de kraftigste professionelle maskiner til stubfræsning kan gå helt ned i 35 til 45 cm dybde. Det er nok til at du kan genplante på samme sted. Ved genplantning anbefaler vi dog kraftig at der foretages en fuldgyldig oprydning med jord udskiftning.

Professionelle maskiner.

Med vores professionelle maskiner kan vi altid tilbyde dig den type stubfræsning du efterspørger. De letteste maskiner kan nemt komme til opgaven med fjernelse af stubbe og rødder uden at ødelægge noget. Mens de tungeste maskiner kan komme grundigt i dybden. Og få arbejdet fuldt til dørs på enhver måde. Så arbejdet kan udføres efter dine ønsker.

Stubfræsning og rodfræsning af træer og buske

Vi kan stubfræse og rodfræse alle typer planter. Som træer og buske. Og også hæk der skal fjernes. Vi kan også bruge stubfræseren til at fræse ud til havebede eller til at fræse for til græsplæne. Stubfræseren giver her jorden en god løs konsistens der er nem at komme, vider på. Og kan komme i bund med opgaven hvor andre fræsere må give op.

Kontakt os med det samme

Vores arbejde i stubfræsning

Fjernelse af stubbe og rødder – Lad os klare arbejdet

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din stubfræsning. Vi udføre stubfræsning af alle typer stubbe i alle størrelser. Herunder bambusrødder, fræsning af hæk med henblik på plantning af ny hæk. Ved udførelse af vores fineste arbejde vil du kunne genplante et nyt træ direkte oven i hvor det tidliger træ stod.

læs mere

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning ? Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsing til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder.

læs mere
Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Vi ved noget om træer og deres vækst. Og hvad de kræver af frirum om sig og sine rødder. Vi laver en aftale med kunden af at vi fjerner stubbene med Dyb stubfræsning i høj kvalitet. Og kunden kan derefter se om de ønsker selv at udskifte mulden i de udfræsende huller efter stu fræsningen.

læs mere