Stubfræsning i Middelfart

Bestil din stubfræsning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores stubfræsning

Magtfuld stubfræser fjerner stor træstub

Dyb stubfræsning i god kvalitet giver dig mulighed for at genplante nye forfinede planter præcis oven i hvor den gamle stub oprindelig stod. I det her tilfælde ønsker kunden at genplante hæk oven i hvor vi fjerner stubben.

Stubfræsning med eller uden professionel oprydning?

Her fortæller vi dig om køb af Stubfræsning med eller uden efterfølgende professionel oprydning. De fleste forbrugere vælger selv at udføre den efterfølgende oprydning til fræsning af stubbe og rødder. Det kan de også sagtes da jorden jo er løs og nem at arbejde i efter den kraftige bearbejdning med den professionelle fræser. Kutymen er således at Stubfræsning og rodfræsning sælges uden oprydning. Men at oprydning kan tilkøbes efter ønske fra kunden.

Stubfræsning og rodfræsning udføres faktisk af samme maskine

Det er en maskine som den på billedet der anvendes til både Stubfræsning og Rodfræsning; maskinen kaldes en stubfræser. Maskinen på billedet er en FSI D 30 stubfræser. Som er en virkelig fin og kraftfuld maskine helt i den gode ende af skalaen. Den er faktisk også forholdsvis skånsom for haven. En stubfræser som denne er en kraftig, kostbar og avanceret maskine; derfor vælger mange at kontakte en professionel håndværker der med egen maskine kommer og udføre opgaven.

Her kan du se forskellen på en Stubfræsning og Rodfræsning

Mens selve træstubben er måske knap 1 m2 i jordoverfladen så er hele arealet inden for cirklen kraftig tilgroet med trærødder. Dette areal udgør omkring 4 m2. Så der vil naturligvis være prisforskel på om du bare skal slippe af med selve træstruben eller om du skal have en solid stub- og rodfræsning i hele arealet.

Anbefalinger til stubfræsning

Jan anbefaler os til stubfræsning og rodfræsning

”Jeg anbefaler kraftigt Dansk Haveservice & Anlægsgartner. I kom til tiden, aftalen var der med det samme og stubfræsningen og rodfræsningen er i orden. I gav en god rådgivning om at få hele området fræset op med det samme: da rødderne havde løftet en del jord i et større areal; det er jeg bare dybt taknemmelig for en god rådgivning. Mange tak.”

I kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat med Stubfræsning

"Tak til jer i Dansk Haveservice & Anlægsgartner for et fint og veludført arbejde i kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat. Tak skal i have."

Eksperter i stubfræsning

Stubfræsning er en nænsom og omhyggelig måde at fjerne gamle stubbe fra haven på. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner løser vi opgaven med det samme.

Er du træt af at se på den gamle stub i haven, og går du og falder over den i tide og utide? Så lad os fjerne den, så du igen kan bruge området til noget smukkere og mere nyttigt. Det er en opgave, som vi meget gerne løser for dig.

Rod- og stubfræsning af alle planter

Nu er det ikke kun en gammel stub fra et træ, som vi kan stubfræse. Det kan dreje sig om stubbe i alle størrelser, hvorefter vi fjerner det rodnet, som er blevet dannet i årenes løb. Med stubfræsning er du sikret en nænsom metode, som ikke skader de øvrige omgivelser. Det giver et flot resultat.

Stubfræsning i Middelfart giver din have et nyt look

Skal din have til at være klar til foråret og sommeren, og er du træt af, at stubbe og rødder fylder i din have? Med stubfræsning i Middelfart kan vi hurtigt og professionelt gøre din have klar igen og sørge for, at du atter får en flot indramning af dit hjem. Uanset opgavens omfang kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Med stubfræseren kan du løse de fleste problemer

Der er steder, hvor det kan vise sig at være en smule svært at komme til med stubfræseren. Men hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner har vi meget stor erfaring, og det betyder for det første, at vi hurtigt kan fortælle dig, om opgaven er til at løse, ligesom vi kan tage os af selv indviklede problemstillinger.

Relaterede opgaver ordner vi også

Hvis der er to ting i haven, der hører sammen, er det træfældning og stubfræsning. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi hjælpe med begge dele. På sikker og omhyggelig vis. Efter stubben og rodnettet er fjernet, kan du igen bruge stedet til præcis det, som du ønsker.

Kontakt os med det samme

Vores arbejde i stubfræsning

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsning til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder med forskelige egenskaber.

læs mere

Fjernelse af stubbe og rødder – Lad os klare arbejdet

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din stubfræsning. Vi udføre stubfræsning af alle typer stubbe i alle størrelser. Herunder bambusrødder, fræsning af hæk med henblik på plantning af ny hæk. Ved udførelse af vores fineste arbejde vil du kunne genplante et nyt træ direkte oven i hvor det tidliger træ stod.

læs mere
Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Vi ved noget om træer og deres vækst. Og hvad de kræver af frirum om sig og sine rødder. Vi laver en aftale med kunden af at vi fjerner stubbene med Dyb stubfræsning i høj kvalitet. Og kunden kan derefter se om de ønsker selv at udskifte mulden i de udfræsende huller efter stu fræsningen.

læs mere