Stubfræsning i Middelfart

Bestil din stubfræsning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores stubfræsning

Magtfuld stubfræser fjerner stor træstub

Dyb stubfræsning i god kvalitet giver dig mulighed for at genplante nye forfinede planter præcis oven i hvor den gamle stub oprindelig stod. I det her tilfælde ønsker kunden at genplante hæk oven i hvor vi fjerner stubben.

Ingen stubbe er for stor til os

Med den store professionelle stubfræser fjerner vi effektiv selv de største og kraftigste stubbe i din have.

Stubfræsning med lille mikrostubfræser

Stubfræsning med vores lille mikrostupfræser. Maskinen er så lille at den kan komme ind overalt i din have. Selv om denne stubfræser er lille kan den også klare store kraftige stubbe.

Fræsning af gammel hæk

Fræsning af gammel hæk. Stubfræsning er en god og favorabel måde at fjerne stubbe efter den gamle hæk. Normalt kan du genplante ny hæk direkte oven i veludført stubfræsning.

Eksperter i stubfræsning

Stubfræsning er en nænsom og omhyggelig måde at fjerne gamle stubbe fra haven på. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner løser vi opgaven med det samme.

Er du træt af at se på den gamle stub i haven, og går du og falder over den i tide og utide? Så lad os fjerne den, så du igen kan bruge området til noget smukkere og mere nyttigt. Det er en opgave, som vi meget gerne løser for dig.

Rod- og stubfræsning af alle planter

Nu er det ikke kun en gammel stub fra et træ, som vi kan stubfræse. Det kan dreje sig om stubbe i alle størrelser, hvorefter vi fjerner det rodnet, som er blevet dannet i årenes løb. Med stubfræsning er du sikret en nænsom metode, som ikke skader de øvrige omgivelser. Det giver et flot resultat.

Stubfræsning i Middelfart giver din have et nyt look

Skal din have til at være klar til foråret og sommeren, og er du træt af, at stubbe og rødder fylder i din have? Med stubfræsning i Middelfart kan vi hurtigt og professionelt gøre din have klar igen og sørge for, at du atter får en flot indramning af dit hjem. Uanset opgavens omfang kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Med stubfræseren kan du løse de fleste problemer

Der er steder, hvor det kan vise sig at være en smule svært at komme til med stubfræseren. Men hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner har vi meget stor erfaring, og det betyder for det første, at vi hurtigt kan fortælle dig, om opgaven er til at løse, ligesom vi kan tage os af selv indviklede problemstillinger.

Relaterede opgaver ordner vi også

Hvis der er to ting i haven, der hører sammen, er det træfældning og stubfræsning. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi hjælpe med begge dele. På sikker og omhyggelig vis. Efter stubben og rodnettet er fjernet, kan du igen bruge stedet til præcis det, som du ønsker.

Kontakt os med det samme

Vores arbejde i stubfræsning

Fjernelse af stubbe og rødder – Lad os klare arbejdet

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din stubfræsning. Vi udføre stubfræsning af alle typer stubbe i alle størrelser. Herunder bambusrødder, fræsning af hæk med henblik på plantning af ny hæk. Ved udførelse af vores fineste arbejde vil du kunne genplante et nyt træ direkte oven i hvor det tidliger træ stod.

læs mere

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning ? Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsing til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder.

læs mere
Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Vi ved noget om træer og deres vækst. Og hvad de kræver af frirum om sig og sine rødder. Vi laver en aftale med kunden af at vi fjerner stubbene med Dyb stubfræsning i høj kvalitet. Og kunden kan derefter se om de ønsker selv at udskifte mulden i de udfræsende huller efter stu fræsningen.

læs mere