Stubfræsning i Kolding

Bestil din stubfræsning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores stubfræsning

Magtfuld stubfræser fjerner stor træstub

Dyb stubfræsning i god kvalitet giver dig mulighed for at genplante nye forfinede planter præcis oven i hvor den gamle stub oprindelig stod. I det her tilfælde ønsker kunden at genplante hæk oven i hvor vi fjerner stubben.

Stubfræsning med eller uden professionel oprydning?

Her fortæller vi dig om køb af Stubfræsning med eller uden efterfølgende professionel oprydning. De fleste forbrugere vælger selv at udføre den efterfølgende oprydning til fræsning af stubbe og rødder. Det kan de også sagtes da jorden jo er løs og nem at arbejde i efter den kraftige bearbejdning med den professionelle fræser. Kutymen er således at Stubfræsning og rodfræsning sælges uden oprydning. Men at oprydning kan tilkøbes efter ønske fra kunden.

Stubfræsning og rodfræsning udføres faktisk af samme maskine

Det er en maskine som den på billedet der anvendes til både Stubfræsning og Rodfræsning; maskinen kaldes en stubfræser. Maskinen på billedet er en FSI D 30 stubfræser. Som er en virkelig fin og kraftfuld maskine helt i den gode ende af skalaen. Den er faktisk også forholdsvis skånsom for haven. En stubfræser som denne er en kraftig, kostbar og avanceret maskine; derfor vælger mange at kontakte en professionel håndværker der med egen maskine kommer og udføre opgaven.

Her kan du se forskellen på en Stubfræsning og Rodfræsning

Mens selve træstubben er måske knap 1 m2 i jordoverfladen så er hele arealet inden for cirklen kraftig tilgroet med trærødder. Dette areal udgør omkring 4 m2. Så der vil naturligvis være prisforskel på om du bare skal slippe af med selve træstruben eller om du skal have en solid stub- og rodfræsning i hele arealet.

Anbefalinger til stubfræsning

Jan anbefaler os til stubfræsning og rodfræsning

”Jeg anbefaler kraftigt Dansk Haveservice & Anlægsgartner. I kom til tiden, aftalen var der med det samme og stubfræsningen og rodfræsningen er i orden. I gav en god rådgivning om at få hele området fræset op med det samme: da rødderne havde løftet en del jord i et større areal; det er jeg bare dybt taknemmelig for en god rådgivning. Mange tak.”

I kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat med Stubfræsning

"Tak til jer i Dansk Haveservice & Anlægsgartner for et fint og veludført arbejde i kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat. Tak skal i have."

Eksperter i stubfræsning

Mangler du hjælp til stubfræsning i Kolding, så din have igen kan fremstå smuk og elegant? Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi hjælpe dig, uden at det koster en formue.

Gamle stubbe er besværlige at slippe af med. Du kan sjældent selv grave dem op, da det kræver både mange kræfter og egnede maskiner. Og da deres nytteværdi er meget lille, kan det bedst betale sig at få dem fjernet.

Stubfræsning i Kolding med respekt for din have

Kolding er en smuk by med mange gamle flotte haver. Sådan skulle det gerne fortsætte. Vi foretager både stubfræsning i Kolding og hjælper dig af med det eksisterende rodnet, så du igen kan bruge bedet eller pladsen til noget nyt. Måske et ildsted, en græsplæne eller en helt ny beplantning.

Vi udfører altid arbejdet til punkt og prikke

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi stolte af altid at levere et stykke arbejde, som vores kunder er glade for. Lige fra den indledende samtale om arbejdets art til afslutningen, hvor vi kører haveaffaldet væk, så du kan nyde din nye have. Vi er altid klar med gode råd og håber på den måde at bidrage til din glæde ved haven.

Professionelle maskiner sikrer resultatet

Med en stubfræser kan vi let fjerne dine gamle stubbe fra haven. Vi kan også grave dem op, men det skal siges, at den mekaniske metode på alle måder er mere skånsom mod haven. Efter stubfræseren har gjort sit arbejde, skal du blot lige jævne området med en skovl, og du er klar til næste projekt.

Gør haven sommerklar med stubfræsning

Gør din have sommerklar. Slå plænen, plant blomster og nyd udsigten. Vi kan tage os af det grove arbejde med stubfræsning i Kolding, så du slipper af med de irriterende elementer og kan gå et forår og en sommer i møde, hvor hvert eneste øjeblik i din have giver dig ro i sjælen.

Kontakt os med det samme

Vores arbejde i stubfræsning

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsning til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder med forskelige egenskaber.

læs mere

Fjernelse af stubbe og rødder – Lad os klare arbejdet

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din stubfræsning. Vi udføre stubfræsning af alle typer stubbe i alle størrelser. Herunder bambusrødder, fræsning af hæk med henblik på plantning af ny hæk. Ved udførelse af vores fineste arbejde vil du kunne genplante et nyt træ direkte oven i hvor det tidliger træ stod.

læs mere
Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Vi ved noget om træer og deres vækst. Og hvad de kræver af frirum om sig og sine rødder. Vi laver en aftale med kunden af at vi fjerner stubbene med Dyb stubfræsning i høj kvalitet. Og kunden kan derefter se om de ønsker selv at udskifte mulden i de udfræsende huller efter stu fræsningen.

læs mere