Stubfræsning i Horsens

Bestil din stubfræsning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores stubfræsning

Magtfuld stubfræser fjerner stor træstub

Dyb stubfræsning i god kvalitet giver dig mulighed for at genplante nye forfinede planter præcis oven i hvor den gamle stub oprindelig stod. I det her tilfælde ønsker kunden at genplante hæk oven i hvor vi fjerner stubben.

Stubfræsning med eller uden professionel oprydning?

Her fortæller vi dig om køb af Stubfræsning med eller uden efterfølgende professionel oprydning. De fleste forbrugere vælger selv at udføre den efterfølgende oprydning til fræsning af stubbe og rødder. Det kan de også sagtes da jorden jo er løs og nem at arbejde i efter den kraftige bearbejdning med den professionelle fræser. Kutymen er således at Stubfræsning og rodfræsning sælges uden oprydning. Men at oprydning kan tilkøbes efter ønske fra kunden.

Stubfræsning og rodfræsning udføres faktisk af samme maskine

Det er en maskine som den på billedet der anvendes til både Stubfræsning og Rodfræsning; maskinen kaldes en stubfræser. Maskinen på billedet er en FSI D 30 stubfræser. Som er en virkelig fin og kraftfuld maskine helt i den gode ende af skalaen. Den er faktisk også forholdsvis skånsom for haven. En stubfræser som denne er en kraftig, kostbar og avanceret maskine; derfor vælger mange at kontakte en professionel håndværker der med egen maskine kommer og udføre opgaven.

Her kan du se forskellen på en Stubfræsning og Rodfræsning

Mens selve træstubben er måske knap 1 m2 i jordoverfladen så er hele arealet inden for cirklen kraftig tilgroet med trærødder. Dette areal udgør omkring 4 m2. Så der vil naturligvis være prisforskel på om du bare skal slippe af med selve træstruben eller om du skal have en solid stub- og rodfræsning i hele arealet.

Anbefalinger til stubfræsning

Jan anbefaler os til stubfræsning og rodfræsning

”Jeg anbefaler kraftigt Dansk Haveservice & Anlægsgartner. I kom til tiden, aftalen var der med det samme og stubfræsningen og rodfræsningen er i orden. I gav en god rådgivning om at få hele området fræset op med det samme: da rødderne havde løftet en del jord i et større areal; det er jeg bare dybt taknemmelig for en god rådgivning. Mange tak.”

I kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat med Stubfræsning

"Tak til jer i Dansk Haveservice & Anlægsgartner for et fint og veludført arbejde i kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat. Tak skal i have."

Eksperter i stubfræsning

Mangler du hjælp til stubfræsning i Horsens, kan vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner hurtigt og effektivt hjælpe dig.

Stubfræsning er en nænsom facon at genoprette havens udtryk på. Du slipper hurtigt af med de grimme stubbe, som blot er irriterende elementer i din have og ikke tjener noget praktisk eller æstetisk formål.

Professionelt håndelag

Vi kan klare næsten alle opgaver. Også de, hvor stubben er placeret et sted, hvor det umiddelbart kan være besværligt. Men det kræver erfaring og et solidt håndelag at lave en stubfræsning. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi professionelle til fingerspidserne og går til alle opgaver med ildhu.

Vi udfører stubfræsning i Horsens, når det passer dig

Træstubbe og rødder kan fjernes året rundt. Men der kan være lokale forhold, som er begrænsende. Alt dette taler vi om, når vi kigger på din have. Herefter kan vi aftale tidspunkt for arbejdet, som naturligvis vil komme til at foregå, så det er til mindst muligt besvær for dig.

Få en pris på stubfræsning med det samme

Du er naturligvis interesseret i at vide, hvad det vil koste dig at få lavet en stubfræsning i Horsens. Det kan vi heldigvis hurtigt fortælle dig. Vi kommer ud og ser på arbejdet, hvorefter vi aftaler en pris, som naturligvis overholdes. På den måde behøver du ikke bekymre dig om ubehagelige overraskelser.

Få rodfræset i samme ombæring

Når du skal have fjernet en stub fra din have, vil du opleve, at rodnettet har spredt sig i jorden. Helt afhængigt af hvad du senere skal bruge området til, kan vi også hjælpe dig med rodfræsning eller opgravning af rødder. Det er et stykke hårdt arbejde, som du med fordel kan lade en fagmand om.

Kontakt os med det samme

Vores arbejde i stubfræsning

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsning til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder med forskelige egenskaber.

læs mere

Fjernelse af stubbe og rødder – Lad os klare arbejdet

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din stubfræsning. Vi udføre stubfræsning af alle typer stubbe i alle størrelser. Herunder bambusrødder, fræsning af hæk med henblik på plantning af ny hæk. Ved udførelse af vores fineste arbejde vil du kunne genplante et nyt træ direkte oven i hvor det tidliger træ stod.

læs mere
Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Vi ved noget om træer og deres vækst. Og hvad de kræver af frirum om sig og sine rødder. Vi laver en aftale med kunden af at vi fjerner stubbene med Dyb stubfræsning i høj kvalitet. Og kunden kan derefter se om de ønsker selv at udskifte mulden i de udfræsende huller efter stu fræsningen.

læs mere