Stubfræsning i Horsens

Bestil din stubfræsning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores stubfræsning

Magtfuld stubfræser fjerner stor træstub

Dyb stubfræsning i god kvalitet giver dig mulighed for at genplante nye forfinede planter præcis oven i hvor den gamle stub oprindelig stod. I det her tilfælde ønsker kunden at genplante hæk oven i hvor vi fjerner stubben.

Ingen stubbe er for stor til os

Med den store professionelle stubfræser fjerner vi effektiv selv de største og kraftigste stubbe i din have.

Stubfræsning med lille mikrostubfræser

Stubfræsning med vores lille mikrostupfræser. Maskinen er så lille at den kan komme ind overalt i din have. Selv om denne stubfræser er lille kan den også klare store kraftige stubbe.

Fræsning af gammel hæk

Fræsning af gammel hæk. Stubfræsning er en god og favorabel måde at fjerne stubbe efter den gamle hæk. Normalt kan du genplante ny hæk direkte oven i veludført stubfræsning.

Eksperter i stubfræsning

Mangler du hjælp til stubfræsning i Horsens, kan vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner hurtigt og effektivt hjælpe dig.

Stubfræsning er en nænsom facon at genoprette havens udtryk på. Du slipper hurtigt af med de grimme stubbe, som blot er irriterende elementer i din have og ikke tjener noget praktisk eller æstetisk formål.

Professionelt håndelag

Vi kan klare næsten alle opgaver. Også de, hvor stubben er placeret et sted, hvor det umiddelbart kan være besværligt. Men det kræver erfaring og et solidt håndelag at lave en stubfræsning. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi professionelle til fingerspidserne og går til alle opgaver med ildhu.

Vi udfører stubfræsning i Horsens, når det passer dig

Træstubbe og rødder kan fjernes året rundt. Men der kan være lokale forhold, som er begrænsende. Alt dette taler vi om, når vi kigger på din have. Herefter kan vi aftale tidspunkt for arbejdet, som naturligvis vil komme til at foregå, så det er til mindst muligt besvær for dig.

Få en pris på stubfræsning med det samme

Du er naturligvis interesseret i at vide, hvad det vil koste dig at få lavet en stubfræsning i Horsens. Det kan vi heldigvis hurtigt fortælle dig. Vi kommer ud og ser på arbejdet, hvorefter vi aftaler en pris, som naturligvis overholdes. På den måde behøver du ikke bekymre dig om ubehagelige overraskelser.

Få rodfræset i samme ombæring

Når du skal have fjernet en stub fra din have, vil du opleve, at rodnettet har spredt sig i jorden. Helt afhængigt af hvad du senere skal bruge området til, kan vi også hjælpe dig med rodfræsning eller opgravning af rødder. Det er et stykke hårdt arbejde, som du med fordel kan lade en fagmand om.

Kontakt os med det samme

Vores arbejde i stubfræsning

Fjernelse af stubbe og rødder – Lad os klare arbejdet

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din stubfræsning. Vi udføre stubfræsning af alle typer stubbe i alle størrelser. Herunder bambusrødder, fræsning af hæk med henblik på plantning af ny hæk. Ved udførelse af vores fineste arbejde vil du kunne genplante et nyt træ direkte oven i hvor det tidliger træ stod.

læs mere

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning ? Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsing til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder.

læs mere
Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Vi ved noget om træer og deres vækst. Og hvad de kræver af frirum om sig og sine rødder. Vi laver en aftale med kunden af at vi fjerner stubbene med Dyb stubfræsning i høj kvalitet. Og kunden kan derefter se om de ønsker selv at udskifte mulden i de udfræsende huller efter stu fræsningen.

læs mere