Stubfræsning i Fredericia

Bestil din stubfræsning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores stubfræsning

Magtfuld stubfræser fjerner stor træstub

Dyb stubfræsning i god kvalitet giver dig mulighed for at genplante nye forfinede planter præcis oven i hvor den gamle stub oprindelig stod. I det her tilfælde ønsker kunden at genplante hæk oven i hvor vi fjerner stubben.

Ingen stubbe er for stor til os

Med den store professionelle stubfræser fjerner vi effektiv selv de største og kraftigste stubbe i din have.

Stubfræsning med lille mikrostubfræser

Stubfræsning med vores lille mikrostupfræser. Maskinen er så lille at den kan komme ind overalt i din have. Selv om denne stubfræser er lille kan den også klare store kraftige stubbe.

Fræsning af gammel hæk

Fræsning af gammel hæk. Stubfræsning er en god og favorabel måde at fjerne stubbe efter den gamle hæk. Normalt kan du genplante ny hæk direkte oven i veludført stubfræsning.

Eksperter i stubfræsning

Vil du gerne af med de grimme og irriterende stubbe i din have? Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi professionelt og hurtigt hjælpe dig.

Store stubbe og gamle rodnet kan stå i vejen for de projekter, som du ønsker at lave i din have. Med stubfræsning kan du en gang for alle slippe af med dem og igen få mulighed for at beplante din have, hvor du ønsker.

Vi er professionelle til fingerspidserne

Når vi taler om stubfræsning, skal du være opmærksom på, at det er et stykke arbejde, som kan kræve både knofedt og maskiner. Og en høj grad af professionalisme. Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er eksponenter for alt dette og sørger, at dine stubbe fjernes hurtigt og effektivt.

Skal rodnettet også væk?

Under stubben breder der sig i tidens løb et rodnet, som det kan være besværligt at slippe af med. Vores hold af anlægsgartnere i Fredericia har stor erfaring med at afgøre, hvordan vi skal gå til opgaven. Kan rodnettet nøjes med en fræsning, eller er der specielle omstændigheder, så det skal graves op med håndkraft?

Stubfræsning i Fredericia med respekt for haven

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner hjælper vi med stubfræsning i Fredericia. Og vi gør det med respekt for din have. Vi kommer meget gerne ud og ser på dit problem, hvorefter vi hurtigt kan fortælle dig, hvordan det skal løses. Det afhænger nemlig også af, hvad du efterfølgende skal bruge området til.

Vi hjælper også med relaterede opgaver

Rod- og stubfræsning hænger naturligt sammen med andre opgaver i haven, og vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig med andre opgaver. Det kan være træfældning eller anden form for skovservice, som du ikke kan overskue eller har værktøjet til at ordne. Lad os løse problemerne for dig.

Kontakt os med det samme

Vores arbejde i stubfræsning

Fjernelse af stubbe og rødder – Lad os klare arbejdet

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din stubfræsning. Vi udføre stubfræsning af alle typer stubbe i alle størrelser. Herunder bambusrødder, fræsning af hæk med henblik på plantning af ny hæk. Ved udførelse af vores fineste arbejde vil du kunne genplante et nyt træ direkte oven i hvor det tidliger træ stod.

læs mere

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning ? Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsing til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder.

læs mere
Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Vi ved noget om træer og deres vækst. Og hvad de kræver af frirum om sig og sine rødder. Vi laver en aftale med kunden af at vi fjerner stubbene med Dyb stubfræsning i høj kvalitet. Og kunden kan derefter se om de ønsker selv at udskifte mulden i de udfræsende huller efter stu fræsningen.

læs mere