Stubfræsning Århus

Bestil din stubfræsning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores stubfræsning

Magtfuld stubfræser fjerner stor træstub

Dyb stubfræsning i god kvalitet giver dig mulighed for at genplante nye forfinede planter præcis oven i hvor den gamle stub oprindelig stod. I det her tilfælde ønsker kunden at genplante hæk oven i hvor vi fjerner stubben.

Ingen stubbe er for stor til os

Med den store professionelle stubfræser fjerner vi effektiv selv de største og kraftigste stubbe i din have.

Stubfræsning med lille mikrostubfræser

Stubfræsning med vores lille mikrostupfræser. Maskinen er så lille at den kan komme ind overalt i din have. Selv om denne stubfræser er lille kan den også klare store kraftige stubbe.

Fræsning af gammel hæk

Fræsning af gammel hæk. Stubfræsning er en god og favorabel måde at fjerne stubbe efter den gamle hæk. Normalt kan du genplante ny hæk direkte oven i veludført stubfræsning.

Eksperter i stubfræsning

Lad os fjerne dine stubbe have med grundig og effektiv stubfræsning der samtidig er skånsom for din have.

Vores professionelle og effektive stubfræser fjerner hurtigt og nemt stubbene i din have.

Stubfræsning og rodfræsning

Lad os fjerne din træstub med vores effektive og moderne stubfræser. Der samtidig er skånsom for haven. Stubfræsning i fineste kvalitet går så dybt at du uden problemer kan genplante forfinede planter præcis i samme punkt som hvor vi stubfræser for dig. Vi kan eventuelt også rydde op for dig. De fleste vælger dog selv at stå for oprydningen efter stubfræsningen.

Stubfræsning er skånsom for haven

Stubfræsning har vundet frem på bekostning af andre metoder fon f.eks. opgravning af stubbe. Fordi stubfræsning er skånsom for haven og de nærmeste omgivelser. Efter endt stubfræsning er det let og ubesværet – om ønsket at fjerne det op fræsede flis og muld og derefter supplere op med udvalgte jordarter alt efter beplantning. Fordi stubfræseren løser opgaven uden egentlige ulemper.

Professionel stubfræser

Vi anvender nogen af det kraftigste og bedste stubfræsere på markedet. Under særlige forhold kan vi udføre stubfræsningen med specielle stubfræsere beregnet til formålet. Vi giver dig altid råd og vejledning om hvad der vil være det bedste valg for dig og din have. Stubfræsningens kvalitet væges først og fremmest ud fra hvad området efterfølgende skal anvendes til.

Træfældning, topkapning og stubfræsning

Vi kan udføre hele din entreprise med træer og store planter. Lige fra forudgående træfældning og haveservice til stubfræsning med tilhørende oprydning. Med Dansk Haveservice & Anlægsgartner behøver du kun et firma til hele opgaven. Stubfræseren kan også fjerne gammel hæk og forgroede havebede. Så vi kan istandsætte hele din have. Og vi yder altid den bedste rådgivning.

Kontakt os med det samme

Vores arbejde i stubfræsning

Fjernelse af stubbe og rødder – Lad os klare arbejdet

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din stubfræsning. Vi udføre stubfræsning af alle typer stubbe i alle størrelser. Herunder bambusrødder, fræsning af hæk med henblik på plantning af ny hæk. Ved udførelse af vores fineste arbejde vil du kunne genplante et nyt træ direkte oven i hvor det tidliger træ stod.

læs mere

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning ? Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsing til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder.

læs mere
Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Vi ved noget om træer og deres vækst. Og hvad de kræver af frirum om sig og sine rødder. Vi laver en aftale med kunden af at vi fjerner stubbene med Dyb stubfræsning i høj kvalitet. Og kunden kan derefter se om de ønsker selv at udskifte mulden i de udfræsende huller efter stu fræsningen.

læs mere