Professionel haveservice i Vejle

Få en smuk have med hjælp fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi forener æstetik med professionelt håndværk og lader dine ønsker gå i opfyldelse.

 

Vi hjælper dig med at få den vejlensiske have, du altid har ønsket dig. Uanset opgavens omfang står vi klar til at hjælpe dig.

 

 

Vedligeholdelse af haven giver det bedste resultat

Vi er professionelle til fingerspidserne, og det betyder, at vi kan varetage en lang række af forskellige arbejder i forbindelse med haveservice i Vejle. Det kan dreje sig om alt fra hækklipning, lugning, beskæring til større oprydningsarbejder, hvor du måske skal have fældet større træer eller ønsker en total omlægning af din have i Vejle.

 

 

Vi har blik for havens rum

Alle haver er forskellige, både hvad angår rum, lysforhold og indretning. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner har vi et professionelt øje for disse parametre, og det betyder, at vi kan optimere haven, så den i højest mulige grad viser sig fra sin bedste side. Og det er uanset, om du skal have klippet din hæk, eller der er tale om større haveservice i Vejle.

 

 

Bliv klogere på din haves muligheder

En have rummer mange muligheder, også her hjælper vi dig med sparring, således du har øje for dem alle. Du kan kontakte os og tale med os om de ønsker, du har. Det kan dreje sig om alt fra små opgaver såsom hækklipning til større anlægsarbejder, hvor du ønsker at give din have en større overhaling og totalt forandre udtrykket.

 

 

Haveservice i Vejle med Forårsrengøring af haven

Det er ikke kun dit hjem, som du bør gøre forårsrent. Efter en lang vinter, hvor det er svært at gøre noget ved haven, vil den takke dig, hvis du giver den en ordentlig overhaling til foråret. Du vil nyde godt af denne forårsrengøring hele sommeren og få meget mere ud af din have, end du plejer. Lad os snakke sammen om, hvad vi kan gøre for dig, og hvilke tiltag du ønsker foretaget.