Haveservice

Bestil din haveservice!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores haveservice

Se kundeudtalelser om vores haveservice

Nikolaj roser vores haveservice

”Det har været helt kanon godt. Karsten fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner har lyttet rigtig godt til hvad vi kunne tænke os i haven og har arbejdet hurtigt og effektivt. Og vi har fået nogen rigtig gode og fremadrettede råd til vores have.”

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning

Lars udtaler: ”Jeg er ualmindelig godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.

 

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: "Det gik stærkt og I tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede I. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have."

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Professionel haveservice i Vejen

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi hjælpe dig med alle de opgaver, du støder på i haven. Vi har øje for detaljen og mister aldrig overblikket.

Mangler du hjælp til haveservice i Vejen, kan du rette kontakt til os. Vi hjælper dig med både små og store opgaver og sørger for, at alt bliver, som du ønsker.

Vi har blik for havens rum

Alle haver er forskellige, både hvad angår rum, lysforhold og indretning. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner har vi et professionelt øje for disse parametre, og det betyder, at vi kan optimere haven, så den i højest mulige grad viser sig fra sin bedste side. Og det er uanset, om du skal have klippet din hæk, eller der er tale om større stykker arbejde.

Haveservice i Vejen både sommer og vinter

Hvis du får brug for professionel vedligeholdelse af din have i Vejen både sommer og vinter, kan vi hjælpe dig. Vi hjælper dig med at komme til bunds i din have, hvis du står uden tid, lyst eller mulighed for selv at klare det. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner går vi til opgaven med respekt for både dig og din have.

Hvordan skal din have se ud i fremtiden?

Haveservice er mange ting. Det kan dreje sig om små opgaver, og det kan handle om større projekter. Uanset opgavens omfang kan vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner hjælpe dig med at få en løsning, der også kigger ud i fremtiden. Det er naturligvis en snak, vi vil tage med dig, så vi sammen kan finde en holdbar løsning.

Erfarne kræfter sikrer det bedste resultat

Når du får behov for en havemand – eller haveservice – kan det godt betale sig, at du allierer dig med erfarne kræfter. Det kræver nemlig mere end gåpåmod at fikse en have, så den fremstår, som du ønsker. For at komme frem til det ønskede resultat skal du nemlig have øje for en lang række af forhold. Det har vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Når vi udfører Haveservice

Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Førbillede: Professionel Stubfræsningstjeneste tilgængelig i Charlottenlund og omkringliggende områderVores kunde har længe kæmpet med en genstridig træstub i haven. Vi tilbyder en effektiv løsning med stubfræsning ved brug af kran. Vores ekspertteam sikrer problemfri...

læs mere