Haveservice i Kolding

I Koldings smukke haver har vi udført mange forskellige opgaver inden for haveservice. Vi har en forståelse for både arkitektur og æstetik, og det kommer dig til gode.

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi hjælpe med en bred vifte af forskellige opgaver. Lige fra store anlægsopgaver til små dagligdagsarbejder.

Professionel haveservice og vedligeholdelse

Når du får behov for hjælp til vedligeholdelse af din have, er det en god ide at alliere sig med professionelle mennesker. Så er du nemlig sikker på, at arbejdet bliver udført til punkt og prikke, uanset om du kommer til os privat, fra en boligforening eller måske som en virksomhed. Vi kan udføre alle opgaver.

Mangler du en havemand i Kolding?

Havemanden kan hjælpe dig med alle mulige opgaver. Lige fra hækklipning til større opgaver, hvor der kræves specialviden og værktøj. Eller måske har du blot brug for en havemand, som med knofedt kan komme til bunds i din have og igen få den til at være et naturligt samlingssted for hele familien.

Haveservice i Kolding med et blik for æstetik

Det kræver et godt øje for æstetik og funktionalitet at arbejde med haveservice i Kolding. Flere steder smelter skoven sammen med haven, og netop her er det så vigtigt, at der er øje for de unikke muligheder, som det giver i forhold til at skabe nogle rammer, hvor hvert enkelt element spiller sammen med alle de andre.

Små og store opgaver er lige velkomne

Uanset opgavens omfang kan vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner hjælpe dig med at få opfyldt dine ønsker. Måske ved du allerede, hvad du gerne vil have, eller også mangler du inspiration. Kig rundt her på siden eller på nettet og find ud af, hvad du godt kunne tænke dig. Så finder vi i fællesskab en løsning.

Ring eller skriv til os og få et tilbud

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os med dine ønsker eller spørgsmål. Så hjælper vi dig videre.

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked

Når vi udfører Haveservice

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

  Stemningsbillede fra den nye have - Giftfri have Det står lidt ukrudt rundt omkring. Det haver kunden sig selv af med håndkraft. Vi har ikke brugt gift i haven. Så den gamle plæne er ikke sprøjtet ned. Men det er faktisk gået overraskende godt. Kunden har taget...

læs mere

Plantning af hæk i Horsens – Plantning af bøgehæk

Det er altid en stor beslutning at få plantet sin hæk. Vi i Dansk Haveservice & Anlægsgartner er altid interesseret i at plante din hæk i god kvalitet. Her viser vi gid hvordan vi har plantet en fin bøgehæk i god kvalitet ved en flot nybygger villa i Horsens....

læs mere
WordPress Lightbox Plugin