Haveservice i Kolding

Bestil din haveservice!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores haveservice

Se kundeudtalelser om vores haveservice

Nikolaj roser vores haveservice

”Det har været helt kanon godt. Karsten fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner har lyttet rigtig godt til hvad vi kunne tænke os i haven og har arbejdet hurtigt og effektivt. Og vi har fået nogen rigtig gode og fremadrettede råd til vores have.”

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning

Lars udtaler: ”Jeg er ualmindelig godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.

 

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: "Det gik stærkt og I tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede I. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have."

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Professionel haveservice i Kolding

I Koldings smukke haver har vi udført mange forskellige opgaver inden for haveservice. Vi har en forståelse for både arkitektur og æstetik, og det kommer dig til gode.

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi hjælpe med en bred vifte af forskellige opgaver. Lige fra store anlægsopgaver til små dagligdagsarbejder.

Professionel haveservice og vedligeholdelse

Når du får behov for hjælp til vedligeholdelse af din have, er det en god ide at alliere sig med professionelle mennesker. Så er du nemlig sikker på, at arbejdet bliver udført til punkt og prikke, uanset om du kommer til os privat, fra en boligforening eller måske som en virksomhed. Vi kan udføre alle opgaver.

Haveservice i Kolding med et blik for æstetik

Det kræver et godt øje for æstetik og funktionalitet at arbejde med haveservice i Kolding. Flere steder smelter skoven sammen med haven, og netop her er det så vigtigt, at der er øje for de unikke muligheder, som det giver i forhold til at skabe nogle rammer, hvor hvert enkelt element spiller sammen med alle de andre.

Mangler du en havemand i Kolding?

Havemanden kan hjælpe dig med alle mulige opgaver. Lige fra hækklipning til større opgaver, hvor der kræves specialviden og værktøj. Eller måske har du blot brug for en havemand, som med knofedt kan komme til bunds i din have og igen få den til at være et naturligt samlingssted for hele familien.

Små og store opgaver er lige velkomne

Uanset opgavens omfang kan vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner hjælpe dig med at få opfyldt dine ønsker. Måske ved du allerede, hvad du gerne vil have, eller også mangler du inspiration. Kig rundt her på siden eller på nettet og find ud af, hvad du godt kunne tænke dig. Så finder vi i fællesskab en løsning.

Når vi udfører Haveservice