Haveservice i Fredericia

Bestil din haveservice!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores haveservice

Se kundeudtalelser om vores haveservice

Nikolaj roser vores haveservice

”Det har været helt kanon godt. Karsten fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner har lyttet rigtig godt til hvad vi kunne tænke os i haven og har arbejdet hurtigt og effektivt. Og vi har fået nogen rigtig gode og fremadrettede råd til vores have.”

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning

Lars udtaler: ”Jeg er ualmindelig godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.

 

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: "Det gik stærkt og I tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede I. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have."

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Professionel haveservice i Fredericia

Få en smuk have med hjælp fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi forener æstetik med en professionelt håndværk og lader dine ønsker gå i opfyldelse.

Vi hjælper dig med at få den have, du altid har ønsket dig. Uanset opgavens omfang står vi klar til at hjælpe dig.

Professionel haveservice i Fredericia

Som anlægsgartner arbejder vi professionelt med haveservice i Fredericia og opland. Uanset om du har behov for hjælp til at gøre din have klar til foråret, eller om du ønsker hjælp til højbede eller belægning til terrassen, kan vi bistå dig. Ligesom vi naturligvis også kan forberede din have på vinterens komme ved at fælde træer og udføre stubfræsning.

Vedligeholdelse af haven giver det bedste resultat

Vi er professionelle til fingerspidserne, og det betyder, at vi kan varetage en lang række af forskellige arbejder i forbindelse med haveservice i Fredericia. Det kan dreje sig om alt fra hækklipning, lugning, beskæring til større oprydningsarbejder, hvor du måske skal have fældet større træer eller ønsker en total omlægning af din have.

Vi forskønner din have

Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner sætter en ære i at levere et stykke arbejde, som du bliver tilfreds med. Vi har en professionel tilgang til arbejdet og ser altid muligheder frem for begrænsninger. Ofte lykkes det os at åbne kundens øjne for andre ideer i haven, end dem der først var tænkt på.

Skal din have ha’ en make-over?

Er haven vokset dig over hovedet, og kan du ikke overskue at få gjort den pæn og præsentabel igen? Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi hjælpe dig med din have i Fredericia og bringe den tilbage i sin oprindelige topform. Uanset opgavens omgang går vi til arbejdet med hovedet højt og fulde af gode ideer.

Når vi udfører Haveservice

Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Førbillede: Professionel Stubfræsningstjeneste tilgængelig i Charlottenlund og omkringliggende områderVores kunde har længe kæmpet med en genstridig træstub i haven. Vi tilbyder en effektiv løsning med stubfræsning ved brug af kran. Vores ekspertteam sikrer problemfri...

læs mere