Vi er Vejles eksperter i hækklipning

Hækklipning i Vejle. Vi udfører klipning af din hæk med professionelle maskiner.

 

Vi er din genvej til en flot og skøn hæk.

 

 

Professionel hækklipning i Vejle

Vi kommer gerne ud og klipper din hæk i Vejle. Vi er professionelle til vores arbejde og har et fast ønske om at udføre alt vores arbejde godt og ordentligt. Vi har i Dansk Haveservice & Anlægsgartner mange professionelle maskiner til rådighed for udførelse af arbejdet. Vi har blandt andet flere forskellige af verdens bedste hækklippere.

 

 

Hækklipning og oprydning er en selvfølge i Vejle

Når vi har klippet din hæk, ved du sikkert af erfaring, at arbejdet efterlader en masse affald i form af grene og blade. Vi sørger naturligvis for at fragte affaldet til genbrugspladsen, så du ikke efterfølgende skal bekymre dig om det. Hvis du ønsker at hjælpe til, kan du i sidste ende spare penge på opgaven.

 

 

Flotte hække kræver klipning og pasning

Ønsker du at hækken i din have altid fremtræder smuk og indbydende er 2 årlige gange med klipning af hæk en klar fordel for dig – og også for din hæk. En anden ting vi kan hjælpe dig med i forskønnelsen af din hæk, er at modvirke ukrudt og misvækst i hækken. Vi tager gerne en snak om forskønnelse af din hæk.

 

 

Mangler du rådgivning om din hæk?

En hæk er rammen om dit hjem. Og det er også den del af din have, som andre mennesker kan se. Derfor er det naturligt, at du er interesseret i, at den fremstår flot og præsentabel. Men det kan være, at du har brug for rådgivning i forhold til, hvordan du bedst plejer den. Her kan vi være dig behjælpelig.