Hækklipning i Odense

Bestil din hækklipning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Hækklipning af Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Klipning af flotte hække

I denne pragthave har vi klippet hækken der nu står flot og skarpt i haven. Denne hæk er sammensat af flere forskellige arter. Hvor bøg spiller en dominerende rolle. Men der er også kravlende hæk og fritvoksende hæk i haven.

Kunstklipning af hække

Forespurgt om at gå med rundt på en inspektion af det udførte arbejde på den berømte faconklippede bøgehæk i Vejle Ådal mellem Bredsten og Egtved svare kunden: “Det behøver jeg ikke. Jeg har nøje fulgt arbejdet Og hele klipningen er udført fuldkommen som jeg selv ville have klippet hvis jeg personligt havde klippet hækken. Hver plante er klippet præcis som jeg selv vil have gjort det.” Bedre kompliment kan en grøn gartner næppe få.

Hækklipning i flotte haver

Det er tydeligt hvorledes en korrekt og flot beskæring af den hæk i liguster har en fin og styrkende virkning på udsigten over det antikke fæstningsanlæg.

Faconklipning af hække i udsigtshaver

I forbindelse med salgsklargøring af en pragtvilla i Bredballe ved Vejle istandsatte vi denne smukke hæk for et enestående udsigtspunkt i haven. Det betyder meget at tingene er i orden i forbindelse med et salg.

Udtalelser fra kunder ved hækklipning

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Vi er Odenses eksperter i hækklipning

Klipning af hæk i Odense. Vi udfører klipning af din hæk med professionelle maskiner.

Vi er din genvej til en flot og skøn hæk.

Hækklipning i Odense

Vi kommer gerne ud og klipper din hæk i Odense. Vi er professionelle til vores arbejde og har et fast ønske om at udføre alt vores arbejde godt og ordentligt. Vi har i Dansk Haveservice & Anlægsgartner mange professionelle maskiner til rådighed for udførelse af arbejdet. Vi har blandt andet flere forskellige af verdens bedste hækklippere.

Professionel hækklipning og tilretning

Hækkens sundhed afhænger ud over årene af hvorledes den løbende bliver vedligeholdt, passet og plejet med klipning, beskæring og lugning. Vi tager gerne hele din hæk på os og hjælper med mange andre ting end selve hækklipningen. Ligesom du kan tage andre gøremål i haven op med os. Med Dansk Haveservice & Anlægsgartner har du alle muligheder for har få dig en smuk og veltrimmet hæk.

Vi løser alle opgaver

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi løse alle opgaver, der har at gøre med hækklipning. Uanset hækkens stand, størrelse og art kan vi med professionalisme og ildhu løse opgaven, ligesom vi også står til din rådighed, hvis du har andre spørgsmål vedrørende beplantning og beskæring i haven.

Få et godt tilbud på din hækklipning

Vi kommer altid gerne ud og taler med dig om din hækklipning. I den forbindelse yder vi gene god og gratis rådgivning. Både vedrørende hækken og – hvis du ønsker det – også vedrørende din øvrige have. Vi tager i den forbindelse din hæk i skarpt øjesyn og tager vedligeholdelsen og klipningen op med dig på en god og professionel måde.

Kontakt os med det samme

Se referencer på hækklipning

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Denne fine ligusterhæk i Erritsø er løbet fuldkomment fra familien. Der nu kontakter Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi kunne straks se at der skulle et kraftigt stykke arbejde til.

læs mere
Hækklipning af smuk hæk på Strandvejen i Bredballe i Vejle

Hækklipning af smuk hæk på Strandvejen i Bredballe i Vejle

I dag er vi kommet til Bredballe for at klippe denne smukke bøgehæk på Strandvejen i Bredballe. Det er en skøn have med en fantastisk udsigt som hækken skal stå i forhold til. Læs mere on vores service hækkklipning Det er en flot hæk som forstærker det godt håndværk...

læs mere

Professionel klipning af din hæk – Lad os klarer hækken for dig

Vi foretager professionel klipning af din hæk. Ud over hækkeklipning er der mange andre opgaver i haven der også har med klipning og beskæring at gøre. Her vil vi også være meget glade for kunne hjælpe dig med opgaven. I samme drag som vi taler om klipning af din hæk tager vi også gerne en uforpligtende snak med dig om at andre opgaver i haven som vi kan være behjælpelige med som eksempelvis:

læs mere

Hækkeklipning tlf. 8181 1414 Vejle Kolding Horsens Fredericia Middelfart

Måske står du også i overvejelser om hvad der skal ske for din hæk mht. Hækkeklipning. Hvilke muligheder der er i den eksisterende hæk. Eller om der skal en ny hæk til og hvad det kan koste. Eller om den eksisterende hæk kan sættes i stand igen – f.eks. efter i nogle år at have været forgroet i ukrudt.

læs mere