Hækklipning i Odense

Bestil din hækklipning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Hækklipning af Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Kunstklipning af hække

Forespurgt om at gå med rundt på en inspektion af det udførte arbejde på den berømte faconklippede bøgehæk i Vejle Ådal mellem Bredsten og Egtved svare kunden: “Det behøver jeg ikke. Jeg har nøje fulgt arbejdet Og hele klipningen er udført fuldkommen som jeg selv ville have klippet hvis jeg personligt havde klippet hækken. Hver plante er klippet præcis som jeg selv vil have gjort det.” Bedre kompliment kan en grøn gartner næppe få.

Hækklipningen der gør forskellen

Efter klipningen af hækken står C.F. Hansens klassicistiske kirke nu smukt mod den skønne blå himmel. Hækken tager ikke mere opmærksomhed end den er tiltrængt. Kirken og dens omgivelser virker derfor harmoniske og man ønsker at træde nærmere for at se kirken og dens omgivelser på tætteste hold. Kirkens medarbejdere er også meget glade for vores klipning af hækken.

Hækken sikker udsigt til den antikke fæstning

Det her er bare en rigtig skøn have der er lagt i de helt rigtige omgivelser ved den antikke fæstning. Bemærk hvordan den helt rigtige højde på hækken giver en enestående udsigt. Den her have og udsigt kan enhver haveeger være tjent med.

Vi følger hækkes oprindelige facon

I forbindelse med en hækklipning følger vi normalt hækkes oprindelige facon og form. Som her vor der er masser af naturlige bugtninger og døre i hækken.

Udtalelser fra kunder ved hækklipning

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds." med beskæring af hæk og æbletræer.

Vi er fuldt tilfreds

"Hej, Jeg hedder Lisa og bor i Nørre Bjert sammen med min mand og mine tre børn. Vi flyttede ind i det her hus i vinterens. Og da det blev sommer så kunne vi godt se at den her bøgehæk den var nok lige lidt længere, lidt bredere og lidt højere end at vi selv kunne overkomme. Så vi kontaktede Karsten fra Dansk Haveservice og Anlægsgartner og fik nogen rigtig gode tips til hvordan vi kunne ordne hækken. Så vi selv kan hold den de næste par år i hvert fald. Så vi har fået beskåret hækken på den ene side; fået klippet rigtig meget af toppen. Og vi fik en rigtig fair pris fra Karsten hvis vi selv hjalp med at rydde op. Og det har vi så valgt at gøre. Så det er jeg i gang med nu; og så rejer jeg mig lige op så i kan se hvordan hækken er blevet. Vi er superglade for samarbejdet og vi kan varmt anbefale Karsten."

Ros fra kunde til beskæring af bøgehæk i Tommerup på Fyn

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:

”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Vi er Odenses eksperter i hækklipning

Klipning af hæk i Odense. Vi udfører klipning af din hæk med professionelle maskiner.

Vi er din genvej til en flot og skøn hæk.

Hækklipning i Odense

Vi kommer gerne ud og klipper din hæk i Odense. Vi er professionelle til vores arbejde og har et fast ønske om at udføre alt vores arbejde godt og ordentligt. Vi har i Dansk Haveservice & Anlægsgartner mange professionelle maskiner til rådighed for udførelse af arbejdet. Vi har blandt andet flere forskellige af verdens bedste hækklippere.

Professionel hækklipning og tilretning

Hækkens sundhed afhænger ud over årene af hvorledes den løbende bliver vedligeholdt, passet og plejet med klipning, beskæring og lugning. Vi tager gerne hele din hæk på os og hjælper med mange andre ting end selve hækklipningen. Ligesom du kan tage andre gøremål i haven op med os. Med Dansk Haveservice & Anlægsgartner har du alle muligheder for har få dig en smuk og veltrimmet hæk.

Vi løser alle opgaver

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi løse alle opgaver, der har at gøre med hækklipning. Uanset hækkens stand, størrelse og art kan vi med professionalisme og ildhu løse opgaven, ligesom vi også står til din rådighed, hvis du har andre spørgsmål vedrørende beplantning og beskæring i haven.

Få et godt tilbud på din hækklipning

Vi kommer altid gerne ud og taler med dig om din hækklipning. I den forbindelse yder vi gene god og gratis rådgivning. Både vedrørende hækken og – hvis du ønsker det – også vedrørende din øvrige have. Vi tager i den forbindelse din hæk i skarpt øjesyn og tager vedligeholdelsen og klipningen op med dig på en god og professionel måde.

Se referencer på hækklipning

Beskæring af naurhæk – Med den helt store hækklipper

Førbillede: Denne naurhæk er blevet enorm stor og kraftig og har helt opslugt fornemmelsen af det bagvedliggende husEfter mange år ikke at have klippet i bund er kunden nu løbet panden i muren med denne naurhæk. Og kan ikke komme i mål med klipningen af hækken. Kun...

læs mere
Kraftig beskæring af ligusterhæk

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Denne fine ligusterhæk i Erritsø er løbet fuldkomment fra familien. Der nu kontakter Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi kunne straks se at der skulle et kraftigt stykke arbejde til.

læs mere