Hækklipning i Kolding

Bestil din hækklipning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Hækklipning af Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Klipning af flotte hække

I denne pragthave har vi klippet hækken der nu står flot og skarpt i haven. Denne hæk er sammensat af flere forskellige arter. Hvor bøg spiller en dominerende rolle. Men der er også kravlende hæk og fritvoksende hæk i haven.

Kunstklipning af hække

Forespurgt om at gå med rundt på en inspektion af det udførte arbejde på den berømte faconklippede bøgehæk i Vejle Ådal mellem Bredsten og Egtved svare kunden: “Det behøver jeg ikke. Jeg har nøje fulgt arbejdet Og hele klipningen er udført fuldkommen som jeg selv ville have klippet hvis jeg personligt havde klippet hækken. Hver plante er klippet præcis som jeg selv vil have gjort det.” Bedre kompliment kan en grøn gartner næppe få.

Hækklipning i flotte haver

Det er tydeligt hvorledes en korrekt og flot beskæring af den hæk i liguster har en fin og styrkende virkning på udsigten over det antikke fæstningsanlæg.

Faconklipning af hække i udsigtshaver

I forbindelse med salgsklargøring af en pragtvilla i Bredballe ved Vejle istandsatte vi denne smukke hæk for et enestående udsigtspunkt i haven. Det betyder meget at tingene er i orden i forbindelse med et salg.

Udtalelser fra kunder ved hækklipning

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Vi er Koldings eksperter i hækklipning

Lad Dansk Haveservice & Anlægsgartner klippe og forskønne din hæk. Vi klare alle opgaver – også avancerede hække.

Vores mangeårige erfaring med klipning af hæk kommer dig til gode i din have når vi klipper hækken for dig.

Vores arbejde med din hæk

Vi kommer gerne og giver dig et uforpligtende tilbud på klipning af din hæk. Og får en god snak med dig hvor vi også gerne yder dig god rådgivning vedrørende hækkens øvrige pleje. Har hækken brug for beskæring eller anden pleje ud over hækklipning er vi også dem der kan hjælpe dig i den forbindelse.

Hækklipning for private og erhverv

Vi klipper hække både hos private kunder og erhvervskunder. Vi tager altid en god snak med dig om hækklipningens karakter og om der er særlige muligheder du gerne vil opnå med vores professionelle klipning af din hæk. Vi har mange professionelle specialværktøjer og hækklippere. Så vi kan tilpasse vores hækklipning præcis til dine ønsker.

Professionel hækklipning i Kolding og opland

Hvert år klipper vi mange hække og passer haver i Kolding op opland. Det er en hjertesag for os at din hæk er helt i orden og at der er ryddet fint op når vi forlader din have.  Vi kan li at arbejdet med hækklipning der godt udført. Og at din have ser ordentlig ud når vi forlader den efter afsluttet arbejde.

Hækklipning tilpasset dine ønsker

Hækken står altid flot når vi har været i din have og udøvet vores håndværk. Og naturligvis er vi også opmærksomme på hækkes øvrige detaljer og tilstand. Som vi gerne giver dig et professionelt bud på. God rådgivning og faglig indsigt er altid i centrum for vores arbejde hos dig i din have. Så kontakt os trygt.

Kontakt os med det samme

Se referencer på hækklipning

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Denne fine ligusterhæk i Erritsø er løbet fuldkomment fra familien. Der nu kontakter Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi kunne straks se at der skulle et kraftigt stykke arbejde til.

læs mere
Hækklipning af smuk hæk på Strandvejen i Bredballe i Vejle

Hækklipning af smuk hæk på Strandvejen i Bredballe i Vejle

I dag er vi kommet til Bredballe for at klippe denne smukke bøgehæk på Strandvejen i Bredballe. Det er en skøn have med en fantastisk udsigt som hækken skal stå i forhold til. Læs mere on vores service hækkklipning Det er en flot hæk som forstærker det godt håndværk...

læs mere

Professionel klipning af din hæk – Lad os klarer hækken for dig

Vi foretager professionel klipning af din hæk. Ud over hækkeklipning er der mange andre opgaver i haven der også har med klipning og beskæring at gøre. Her vil vi også være meget glade for kunne hjælpe dig med opgaven. I samme drag som vi taler om klipning af din hæk tager vi også gerne en uforpligtende snak med dig om at andre opgaver i haven som vi kan være behjælpelige med som eksempelvis:

læs mere

Hækkeklipning tlf. 8181 1414 Vejle Kolding Horsens Fredericia Middelfart

Måske står du også i overvejelser om hvad der skal ske for din hæk mht. Hækkeklipning. Hvilke muligheder der er i den eksisterende hæk. Eller om der skal en ny hæk til og hvad det kan koste. Eller om den eksisterende hæk kan sættes i stand igen – f.eks. efter i nogle år at have været forgroet i ukrudt.

læs mere