Hækklipning i Horsens

Bestil din hækklipning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Hækklipning af Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Klipning af flotte hække

I denne pragthave har vi klippet hækken der nu står flot og skarpt i haven. Denne hæk er sammensat af flere forskellige arter. Hvor bøg spiller en dominerende rolle. Men der er også kravlende hæk og fritvoksende hæk i haven.

Kunstklipning af hække

Forespurgt om at gå med rundt på en inspektion af det udførte arbejde på den berømte faconklippede bøgehæk i Vejle Ådal mellem Bredsten og Egtved svare kunden: “Det behøver jeg ikke. Jeg har nøje fulgt arbejdet Og hele klipningen er udført fuldkommen som jeg selv ville have klippet hvis jeg personligt havde klippet hækken. Hver plante er klippet præcis som jeg selv vil have gjort det.” Bedre kompliment kan en grøn gartner næppe få.

Hækklipning i flotte haver

Det er tydeligt hvorledes en korrekt og flot beskæring af den hæk i liguster har en fin og styrkende virkning på udsigten over det antikke fæstningsanlæg.

Faconklipning af hække i udsigtshaver

I forbindelse med salgsklargøring af en pragtvilla i Bredballe ved Vejle istandsatte vi denne smukke hæk for et enestående udsigtspunkt i haven. Det betyder meget at tingene er i orden i forbindelse med et salg.

Udtalelser fra kunder ved hækklipning

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Vi er Horsens’ eksperter i hækklipning

Professionel og effektiv hækklipning. Lad os klippe hækken i din have mens du kan slappe af.

Med vores professionelle hækklipning bliver din hæk altid flot og skøn.

Professionel hækklipning i Horsens

Vi går altid op i vores arbejde med hækken. Vi lytter meget gerne til dine ønsker for hækken. Og taler gerne med dig til vi har en fuldgyldig forståelse af din opgave med hækken og hækklipningen. Du kan sagtens snakke med os om hvad der vil være det bedste for din hæk. Og vi vil besvare dine spørgsmål ud fra vores faglige ekspertise og mangeårige erfaring.

Flotte hække kræver klipning og pasning

Ønsker du at hækken i din have altid fremtræder smuk og indbydende er 2 årlige gange med klipning af hæk en klar fordel for dig – og også for din hæk. En anden ting vi kan hjælpe dig med i forskønnelsen af din hæk, er at modvirke ukrudt og misvækst i hækken. Vi tager gerne en snak om forskønnelse af din hæk.

Klipning af hæk

Hækklipning er et håndværk der gennem årene læres med den erfaring man opnår. Vi i Dansk Haveservice & Anlægsgartner anvender kun de fineste professionelle maskiner til klipningen af din hæk. De fleste af maskinerne køre på strøm. Hvilken er en stor miljømæssig fordel. Og maskinen der er drevet af kraftige batterier, larmer heller ikke. Det giver hækklipning af høj kvalitet.

Oprydning og god rådgivning

Hækklipning udføres både med og uden oprydning. Vi tager gerne ud og ser på din opgave og får en god snak med dig om udførelsen og rådgiver i den forbindelse gerne om hækken og den pleje og vedligehold. Og du er i den forbindelse meget velkommen til at tage havens øvrige gøremål og spørgsmål og med os.

Kontakt os med det samme

Se referencer på hækklipning

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Denne fine ligusterhæk i Erritsø er løbet fuldkomment fra familien. Der nu kontakter Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi kunne straks se at der skulle et kraftigt stykke arbejde til.

læs mere
Hækklipning af smuk hæk på Strandvejen i Bredballe i Vejle

Hækklipning af smuk hæk på Strandvejen i Bredballe i Vejle

I dag er vi kommet til Bredballe for at klippe denne smukke bøgehæk på Strandvejen i Bredballe. Det er en skøn have med en fantastisk udsigt som hækken skal stå i forhold til. Læs mere on vores service hækkklipning Det er en flot hæk som forstærker det godt håndværk...

læs mere

Professionel klipning af din hæk – Lad os klarer hækken for dig

Vi foretager professionel klipning af din hæk. Ud over hækkeklipning er der mange andre opgaver i haven der også har med klipning og beskæring at gøre. Her vil vi også være meget glade for kunne hjælpe dig med opgaven. I samme drag som vi taler om klipning af din hæk tager vi også gerne en uforpligtende snak med dig om at andre opgaver i haven som vi kan være behjælpelige med som eksempelvis:

læs mere

Hækkeklipning tlf. 8181 1414 Vejle Kolding Horsens Fredericia Middelfart

Måske står du også i overvejelser om hvad der skal ske for din hæk mht. Hækkeklipning. Hvilke muligheder der er i den eksisterende hæk. Eller om der skal en ny hæk til og hvad det kan koste. Eller om den eksisterende hæk kan sættes i stand igen – f.eks. efter i nogle år at have været forgroet i ukrudt.

læs mere