Hækklipning i Horsens

Bestil din hækklipning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Hækklipning af Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Klipning-haek-Haekkeklipning-

Kunstklipning af hække

Forespurgt om at gå med rundt på en inspektion af det udførte arbejde på den berømte faconklippede bøgehæk i Vejle Ådal mellem Bredsten og Egtved svare kunden: “Det behøver jeg ikke. Jeg har nøje fulgt arbejdet Og hele klipningen er udført fuldkommen som jeg selv ville have klippet hvis jeg personligt havde klippet hækken. Hver plante er klippet præcis som jeg selv vil have gjort det.” Bedre kompliment kan en grøn gartner næppe få.

Klipning-haek-Vonsild-Kirke-Kolding-

Hækklipningen der gør forskellen

Efter klipningen af hækken står C.F. Hansens klassicistiske kirke nu smukt mod den skønne blå himmel. Hækken tager ikke mere opmærksomhed end den er tiltrængt. Kirken og dens omgivelser virker derfor harmoniske og man ønsker at træde nærmere for at se kirken og dens omgivelser på tætteste hold. Kirkens medarbejdere er også meget glade for vores klipning af hækken.

Klipning-haek-Haekkeklipning

Hækken sikker udsigt til den antikke fæstning

Det her er bare en rigtig skøn have der er lagt i de helt rigtige omgivelser ved den antikke fæstning. Bemærk hvordan den helt rigtige højde på hækken giver en enestående udsigt. Den her have og udsigt kan enhver haveeger være tjent med.

Vi følger hækkes oprindelige facon

I forbindelse med en hækklipning følger vi normalt hækkes oprindelige facon og form. Som her vor der er masser af naturlige bugtninger og døre i hækken.

Udtalelser fra kunder ved hækklipning

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds." med beskæring af hæk og æbletræer.

Vi er fuldt tilfreds

"Hej, Jeg hedder Lisa og bor i Nørre Bjert sammen med min mand og mine tre børn. Vi flyttede ind i det her hus i vinterens. Og da det blev sommer så kunne vi godt se at den her bøgehæk den var nok lige lidt længere, lidt bredere og lidt højere end at vi selv kunne overkomme. Så vi kontaktede Karsten fra Dansk Haveservice og Anlægsgartner og fik nogen rigtig gode tips til hvordan vi kunne ordne hækken. Så vi selv kan hold den de næste par år i hvert fald. Så vi har fået beskåret hækken på den ene side; fået klippet rigtig meget af toppen. Og vi fik en rigtig fair pris fra Karsten hvis vi selv hjalp med at rydde op. Og det har vi så valgt at gøre. Så det er jeg i gang med nu; og så rejer jeg mig lige op så i kan se hvordan hækken er blevet. Vi er superglade for samarbejdet og vi kan varmt anbefale Karsten."

Ros fra kunde til beskæring af bøgehæk i Tommerup på Fyn

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:

”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Vi er Horsens’ eksperter i hækklipning

Professionel og effektiv hækklipning. Lad os klippe hækken i din have mens du kan slappe af.

Med vores professionelle hækklipning bliver din hæk altid flot og skøn.

Professionel hækklipning i Horsens

Vi går altid op i vores arbejde med hækken. Vi lytter meget gerne til dine ønsker for hækken. Og taler gerne med dig til vi har en fuldgyldig forståelse af din opgave med hækken og hækklipningen. Du kan sagtens snakke med os om hvad der vil være det bedste for din hæk. Og vi vil besvare dine spørgsmål ud fra vores faglige ekspertise og mangeårige erfaring.

Flotte hække kræver klipning og pasning

Ønsker du at hækken i din have altid fremtræder smuk og indbydende er 2 årlige gange med klipning af hæk en klar fordel for dig – og også for din hæk. En anden ting vi kan hjælpe dig med i forskønnelsen af din hæk, er at modvirke ukrudt og misvækst i hækken. Vi tager gerne en snak om forskønnelse af din hæk.

Klipning af hæk

Hækklipning er et håndværk der gennem årene læres med den erfaring man opnår. Vi i Dansk Haveservice & Anlægsgartner anvender kun de fineste professionelle maskiner til klipningen af din hæk. De fleste af maskinerne køre på strøm. Hvilken er en stor miljømæssig fordel. Og maskinen der er drevet af kraftige batterier, larmer heller ikke. Det giver hækklipning af høj kvalitet.

Oprydning og god rådgivning

Hækklipning udføres både med og uden oprydning. Vi tager gerne ud og ser på din opgave og får en god snak med dig om udførelsen og rådgiver i den forbindelse gerne om hækken og den pleje og vedligehold. Og du er i den forbindelse meget velkommen til at tage havens øvrige gøremål og spørgsmål og med os.

Se referencer på hækklipning

Haveservice – Mangeårige haveservice hos pensionistægtepar

Haveservice – Mangeårige haveservice hos pensionistægtepar

Kirsebærtræer: Et symbol på kærlighedDette er en smuk historie om et kirsebærtræ, der ikke gav frugt, men alligevel blev elsket. Kunden var en ivrig kok, der drømte om at kunne høste sine egne kirsebær til at bruge i sine retter. Han købte et kirsebærtræ, der var...

læs mere
Beskæring af Ligusterhæk – Den grundlæggende artikel

Beskæring af Ligusterhæk – Den grundlæggende artikel

Hvornår beskæres ligusterhæk? Liguster kan stort set klippes og beskæres hele året. Der findes forskelligartede husråd vedrørende klipning og beskæring af liguster. De fleste har dog vist mere baggrund i hvad den der klipper selv har lyst til end i plantens behov....

læs mere