Kontakt os for beskæring af din hæk!

Beskæring af din hæk med professionel gartner. Bestil med det samme beskæringen af din hæk.

Vores professionelle beskæring af hækken er en skønhedskur til din hæk og have. Kontakt os med det samme for beskæring af hækken.

Billeder & Video

Bestil Anlægsgartner & Haveservice

Her findes lidt billedemateriale taget i forbindelse med vores projekter.

Billederne her viser bl.a. før-, under-, samt efter-billeder af flere projekter. Galleriet giver en sans for hvordan vi udfører vores arbejde, samt hvor flot et resultat du kunne få, skulle du hyre Dansk Haveservice og Anlægsgartner.

En af Danmarks smukkeste små haver giver Hanne livsmod og begejstring!

Hos Hanne har Dansk Haveservice & Anlægsgartner anlagt en smuk lille have der hver dag giver Hanne og hendes venner og familie glæde og inspiration. Haven er i hele vækstsæsonen en overflod af blomster og smukke farver. I filmen viser Hanne sin begejstring for sin smukke have.

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler:

“Get gik stærkt og I tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordenede I. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have.

Nikolaj roser vores haveservice

”Det har været helt kanon godt. Karsten fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner har lyttet rigtig godt til hvad vi kunne tænke os i haven og har arbejdet hurtigt og effektivt. Og vi har fået nogen rigtig gode og fremadrettede råd til vores have.”

Ejgil Rasmussen anbefaler Dansk Haveservice & Anlægsgartner til træfældning

Pensioneret landmand Ejgil Rasmussen nyder tilværelsen på sin smukt beliggende landejendom hvor han fik brug for træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Ejgil Udtaler: “Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet.”

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet – vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet – vi er meget tilfredse!”

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde:

”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den er blevet så flot. Og vi har været glade for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia.

Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning

Lars udtaler:

”Jeg er ualmindelig godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.”

Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk:

“Vi er meget tilfredse med det. Hækken var bliver for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

God udtalelse fra Anne Marie fra Fredericia – Kunde til træfældning

Anne Marie fra Fredericia er rigtig godt tilfreds med træfældningen og dens forløb

God udtalelse fra Landmand Poul Hansen – Kunde til træfældning

Landmand Poul Hansen giver os en god kundeudtalelse for sikker fældning af gigantisk bøgetræ tæt på slægtsgårdens bygninger.

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Se Verners anbefaling i filmen:

Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning:

“Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.”

Skal vi tage en uforpligtende snak om DINE haveønsker?

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked