Billeder & Video

Her på siden findes lidt billede- og videomateriale taget i forbindelse med vores projekter.

Billederne her viser bl.a. før-, under-, samt efter-billeder af flere projekter. Galleriet giver en sans for hvordan vi udfører vores arbejde, samt hvor flot et resultat du kunne få, skulle du hyre Dansk Haveservice og Anlægsgartner.

Topkapning-beskaering-traeer-have-
Flammebed-Havebede-prydhave-Boerkop-Hanne-Haveservice-Anlaegsgartner-

Bestil Anlægsgartner & Haveservice

En af Danmarks smukkeste små haver giver Hanne livsmod og begejstring!

Hos Hanne har Dansk Haveservice & Anlægsgartner anlagt en smuk lille have der hver dag giver Hanne og hendes venner og familie glæde og inspiration. Haven er i hele vækstsæsonen en overflod af blomster og smukke farver. I filmen viser Hanne sin begejstring for sin smukke have.

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler:

“Get gik stærkt og I tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordenede I. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have.

Anlæggelse af græsplæne – hele arbejdet køre som et urværk.

Hele arbejde med at skabe en god græsplæne kører som et urværk. Det er et tæt samarbejde mellem folkene der giver den skønne og helstøbte græsplæne.

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia.

Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Professionel træfældning med kran i Kolding

Det foregår hurtigt og professionel at fælde træer med kran. Kontakt os for træer vi skal se på i din have.

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde:

”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den er blevet så flot. Og vi har været glade for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Træfældning med topkapper

Med en topkapper på opgaven kan vi fælde selv de mest avancerede træer.

Jan anbefaler os til stubfræsning og rodfræsning

”Jeg anbefaler kraftigt Dansk Haveservice & Anlægsgartner. I kom til tiden, aftalen var der med det samme og stubfræsningen og rodfræsningen er i orden. I gav en god rådgivning om at få hele området fræset op med det samme: da rødderne havde løftet en del jord i et større areal; det er jeg bare dybt taknemmelig for en god rådgivning. Mange tak.”

Haveservice – Eksempel på salgs klargøring af have ved hus i Børkop

I denne have har vi gjort en have fint i stand med henblik på at få solgt huset. Det kan sagtens betale sig at gøre noget ud af haven når du skal have solgt huset. Lad os foretage en professionel salgs klargøring af haven i forbindelse med salget af dit hus.

I kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat med Stubfræsning

“Tak til jer i Dansk Haveservice & Anlægsgartner for et fint og veludført arbejde. I kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat. Tak skal i have.”

Eksempel på Haveservice fra Trapholt i Kolding

I forbindelse med salgs klargøring af denne skønt beliggende udsigts villa i Trapholt i Kolding har Dansk Haveservice & Anlægsgartner ydet haveservice inden for lugning af bede, rensning fliserne for ukrudt, vi har lavet græs kanter, vi har klippet hæk, vi har frilagt trapper. Vi har med vores haveservice sikret os at ejendommen ligger rigtig flot i de prægtige omgivelser. Hvor vi også med beskæring af hækken har sikret den flotte udsigt ud over Kolding Fjord.

Roser fra Lisa til vores beskæring af hæk

”Hej, Jeg hedder Lisa og bor i Nørre Bjert sammen med min mand og mine tre børn. Vi flyttede ind i det her hus i vinterens. Og da det blev sommer så kunne vi godt se at den her bøgehæk den var nok lige lidt længere, lidt bredere og lidt højere end at vi selv kunne overkomme. Så vi kontaktede Karsten fra Dansk Haveservice og Anlægsgartner og fik nogen rigtig gode tips til hvordan vi kunne ordne hækken. Så vi selv kan hold den de næste par år i hvert fald. Så vi har fået beskåret hækken på den ene side; fået klippet rigtig meget af toppen. Og vi fik en rigtig fair pris fra Karsten hvis vi selv hjalp med at rydde op. Og det har vi så valgt at gøre. Så det er jeg i gang med nu; og så rejer jeg mig lige op så i kan se hvordan hækken er blevet. Vi er superglade for samarbejdet og vi kan varmt anbefale Karsten.”

Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk:

“Vi er meget tilfredse med det. Hækken var bliver for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Vi er bestemt tilfredse med plantning af hækken

Kunde til plantning af hæk udtaler:

“Vi har fået plantet den her hæk for et års tid siden og vi har været super glade for den. Det gik hurtigt at plante hækken og så har hækplanterne vokset rigtigt fint. Vi er bare glade. Vi er bestemt tilfredse med hækken.”

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning

Lars udtaler:

”Jeg er ualmindelig godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.”

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet – vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet – vi er meget tilfredse!”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
“Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds.”

God udtalelse fra Landmand Poul Hansen – Kunde til træfældning

Landmand Poul Hansen giver os en god kundeudtalelse for sikker fældning af gigantisk bøgetræ tæt på slægtsgårdens bygninger.

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Se Verners anbefaling i filmen:

Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning:

“Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.”

Ejgil Rasmussen anbefaler Dansk Haveservice & Anlægsgartner til træfældning

Pensioneret landmand Ejgil Rasmussen nyder tilværelsen på sin smukt beliggende landejendom hvor han fik brug for træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Ejgil Udtaler: “Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet.”

Peter er godt tilfreds med vores Stubfræsning i Odense

”Det ser rigtig godt ud det Karsten har lavet her i dag. Han har hjulpet os af med vores gamle æbletræ. Så har han endda også være så flink at save træet op i stykker så jeg kan få det tørret og hugget til brænde til min brændeovn. Og stubfræset træstubben rigtig fint, dybt og bredt. Sådan at jeg kan lave en god græsplæne her. Det er jeg meget tilfreds med. Godt arbejdet.”

Vores kunde er umådelig godt tilfreds med træfældningen i Grejsdalen i Vejle

”Jeg har været umådelig godt tilfreds med Karsten og hans ekspertise i træfældning. Så det er gået fuldstændigt smertefrit og meget bedre end forventet; så jeg er overordentlig glad for at det nu endelig er lykkes at få træet væk. Og min konet er også godt tilfreds med træfældningen – hvilket heller ikke uvæsentligt. Der er mange ting der er faldet på plads i dag. Så det hele er i hvert fald gået rigtig godt.”

Ros fra kunde til beskæring af bøgehæk i Tommerup på Fyn

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:
”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Skal vi tage en uforpligtende snak om DINE haveønsker?

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked