Beskæring i Vejen

Bestil din beskæring!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med beskæring

Beskæring af flotte haveanlæg

Vi forvandlede de stærkt forgroede planter i denne antikke villahave til en af Danmarks skønneste instutionshaver i forbindelse med ombygning fra privatbolig til børnehave.

Beskæring af ædle og forfinede træer

Beskæring af frugttræer er et af vores specialer. Her har vi udført kraftig beskæring af meget smukke æbletræer.

Beskæring af flotte haveanlæg i privathaver

Der er store fordele ved at få hele sin have beskåret i en arbejdsgang. Bl.a. kan der tages det fulde hensyn til havens samlede rum og indhold.

Forfinet beskæring af ædle planter

Store solitære planter kræver særlig omsorg for at komme til deres helt unikke ret og fremtoning i haven. Her har vi beskåret det der muligvis er Danmarks største troldhassel.

Udtalelser fra kunder ved beskæring

Kunde fra Viby ved Århus roser vores beskæring af Æbletræer

”Vi har lige haft besøg af Karsten. Som har hjulpet os med at få beskåret vores æbletræer. Og vi er utrolig glade for resultatet. For det første: træerne er blevet pæne og Karsten havde en god dialog med os inden vi fik beskåret – hvor høje skulle æbletræerne være og hvor store skulle de være. Hvor brede æbletræerne skulle de være. Og Karsten har tydeligvis forstand på det han laver. Og så kommer han hurtigt. Vi ringede allerede her i formiddags og her til aften var han her. Og vi har fået klaret den her opgave med det samme og det er vi selvfølgelig utrolig glade for. ”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds."

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:
”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Effektivt beskæringsarbejde i Vejen

Lad Dansk Haveservice & Anlægsgartner forskønne din have med professionel beskæring af planterne.

Vi elsker smukke haver og planter. Derfor kan du trygt rette henvendelse til Dansk Haveservice med dine beskæringsopgaver i haven.

Få trimmet haven ved beskæring af buske og træer

Intet er så skønt som slappe af og nyde livet i en skøn, velholdt og veltrimmet have eller skov. Når haven er i orden, giver den dig energi og overskud. Og du får lyst til at opholde dig i haven. Faglig korrekt og professionel beskæring af havnens planter og træer giver dig de bedste rammer at nyde livet i.

Beskæring af alle træer og frugttræer

Vi beskærer også gerne dine store planter i haven. Som havens træer og frugttræer. Æbletræer, kirsebærtræer, valnød, bøg, ahorn og egetræer. Vi tilstræber os altid på at udføre et smukt og godt stykke arbejde. Sådan at dine træer forskønner og styrker havens arkitektoniske og rummelige udtryk ved din ejendom. Vi tager gerne en grundig snak med dig om mulighederne.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud og tager en stille og rolig snak med dig om dine opgaver i haven. Ofte kan vi give dig en god pris på stående fod. Og nogle gange skal vi lige selv have indhentet nogle priser før vi kan give dig den endelige pris. Du modtager så et skriftligt tilbud på opgaven.

Hækklipning og beskæring af bevoksning

Alle opgaver inden for beskæring har vores interesse. Også de løbende opgaver i haven. Som hækklipning og beskæring. Ofte kan disse opgaver med fordel slås sammen med en mere omfattende gennemgang af haven. Herved opnår du en skøn have, hvor du kan bruge tiden på at slappe af og nyde livet i din egen. smukke og skønne have.

Se vores beskæringer

Haveservice – Mangeårige haveservice hos pensionistægtepar

Haveservice – Mangeårige haveservice hos pensionistægtepar

Kirsebærtræer: Et symbol på kærlighedDette er en smuk historie om et kirsebærtræ, der ikke gav frugt, men alligevel blev elsket. Kunden var en ivrig kok, der drømte om at kunne høste sine egne kirsebær til at bruge i sine retter. Han købte et kirsebærtræ, der var...

læs mere