Beskæring i Odense

Bestil din beskæring!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med beskæring

Beskæring af flotte haveanlæg

Vi forvandlede de stærkt forgroede planter i denne antikke villahave til en af Danmarks skønneste instutionshaver i forbindelse med ombygning fra privatbolig til børnehave.

Beskæring af ædle og forfinede træer

Beskæring af frugttræer er et af vores specialer. Her har vi udført kraftig beskæring af meget smukke æbletræer.

Beskæring af flotte haveanlæg i privathaver

Der er store fordele ved at få hele sin have beskåret i en arbejdsgang. Bl.a. kan der tages det fulde hensyn til havens samlede rum og indhold.

Forfinet beskæring af ædle planter

Store solitære planter kræver særlig omsorg for at komme til deres helt unikke ret og fremtoning i haven. Her har vi beskåret det der muligvis er Danmarks største troldhassel.

Udtalelser fra kunder ved beskæring

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds."

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Ejgil Rasmussen anbefaler Dansk Haveservice & Anlægsgartner til træfældning

Pensioneret landmand Ejgil Rasmussen nyder tilværelsen på sin smukt beliggende landejendom hvor han fik brug for træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Ejgil Udtaler: "Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet."

Effektivt beskæringsarbejde i Odense

Vores professionelle beskæring af træer, buske og planter sikre harmoni mellem dig og din have.

Vi har sans for havens og uderummets arkitektoniske indretning. Og giver dig den bedste professionelle rådgivning ved beskæringsopgaver.

Beskæring af haver

Vores grønne fingre kommer dig til gavn i forbindelse med dine beskæringsopgaver. Ønsker at beskære din have så den står smukt og skarpt. Nogle gange kan haven også være løbet fra dig eller du har overtaget en ejendom hvor haven trænger til at blive skåret kraftigt på plads. Det er opgaver der interesserer os meget i Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Beskæring af buske

Vi beskærer gerne dine smukke buske i haven. Vi kan beskære nænsomt efter den enkelte busks natur og blomstring, vi kan beskære og formklippe buske og planter. Eller vi kan skære planter og buske hårdt tilbage med henblik på at skabe lys og rum i haven. Under alle omstændigheder er formålet at sikre din fremtidige skønne have.

Beskæring af træer

Der kan være flere årsager til beskæringer af træer eller skove. Det dejligste er altid hvis træet står sund og smukt tilbage efter beskæringen. Beskæringen af træer er et krydsfelt mellem træets natur og dinebehov. Det er her vi kommer ind i billedet med professionel besigtigelse af ejendom af opgaven kombineret med god rådgivning som du kan forholde dig til.

Beskæring af grønne områder

Vores beskæring af grønne områder sker både i lyset af den rumlige anvendelse og under hensyn til planternes natur og betydning for området. Vi får altid en god samtale med dig om opgaven og sammen besigtiger vi området og gennemgår opgaven med henblik på at alt bliver som det skal. Og husk at vi altid kan udføre en flerhed af grønne opgaver for dig ud vores beskæring.

Kontakt os med det samme

Se vores beskæringer

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Denne fine ligusterhæk i Erritsø er løbet fuldkomment fra familien. Der nu kontakter Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi kunne straks se at der skulle et kraftigt stykke arbejde til.

læs mere