Beskæring i Odense

Bestil din beskæring!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med beskæring

Beskæring af flotte haveanlæg

Vi forvandlede de stærkt forgroede planter i denne antikke villahave til en af Danmarks skønneste instutionshaver i forbindelse med ombygning fra privatbolig til børnehave.

Beskæring af ædle og forfinede træer

Beskæring af frugttræer er et af vores specialer. Her har vi udført kraftig beskæring af meget smukke æbletræer.

Beskæring af flotte haveanlæg i privathaver

Der er store fordele ved at få hele sin have beskåret i en arbejdsgang. Bl.a. kan der tages det fulde hensyn til havens samlede rum og indhold.

Forfinet beskæring af ædle planter

Store solitære planter kræver særlig omsorg for at komme til deres helt unikke ret og fremtoning i haven. Her har vi beskåret det der muligvis er Danmarks største troldhassel.

Udtalelser fra kunder ved beskæring

Kunde fra Viby ved Århus roser vores beskæring af Æbletræer

”Vi har lige haft besøg af Karsten. Som har hjulpet os med at få beskåret vores æbletræer. Og vi er utrolig glade for resultatet. For det første: træerne er blevet pæne og Karsten havde en god dialog med os inden vi fik beskåret – hvor høje skulle æbletræerne være og hvor store skulle de være. Hvor brede æbletræerne skulle de være. Og Karsten har tydeligvis forstand på det han laver. Og så kommer han hurtigt. Vi ringede allerede her i formiddags og her til aften var han her. Og vi har fået klaret den her opgave med det samme og det er vi selvfølgelig utrolig glade for. ”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds."

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:
”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Effektivt beskæringsarbejde i Odense

Vores professionelle beskæring af træer, buske og planter sikre harmoni mellem dig og din have.

Vi har sans for havens og uderummets arkitektoniske indretning. Og giver dig den bedste professionelle rådgivning ved beskæringsopgaver.

Beskæring af haver

Vores grønne fingre kommer dig til gavn i forbindelse med dine beskæringsopgaver. Ønsker at beskære din have så den står smukt og skarpt. Nogle gange kan haven også være løbet fra dig eller du har overtaget en ejendom hvor haven trænger til at blive skåret kraftigt på plads. Det er opgaver der interesserer os meget i Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Beskæring af buske

Vi beskærer gerne dine smukke buske i haven. Vi kan beskære nænsomt efter den enkelte busks natur og blomstring, vi kan beskære og formklippe buske og planter. Eller vi kan skære planter og buske hårdt tilbage med henblik på at skabe lys og rum i haven. Under alle omstændigheder er formålet at sikre din fremtidige skønne have.

Beskæring af træer

Der kan være flere årsager til beskæringer af træer eller skove. Det dejligste er altid hvis træet står sund og smukt tilbage efter beskæringen. Beskæringen af træer er et krydsfelt mellem træets natur og dinebehov. Det er her vi kommer ind i billedet med professionel besigtigelse af ejendom af opgaven kombineret med god rådgivning som du kan forholde dig til.

Beskæring af grønne områder

Vores beskæring af grønne områder sker både i lyset af den rumlige anvendelse og under hensyn til planternes natur og betydning for området. Vi får altid en god samtale med dig om opgaven og sammen besigtiger vi området og gennemgår opgaven med henblik på at alt bliver som det skal. Og husk at vi altid kan udføre en flerhed af grønne opgaver for dig ud vores beskæring.

Se vores beskæringer

Beskæring af naurhæk – Med den helt store hækklipper

Førbillede: Denne naurhæk er blevet enorm stor og kraftig og har helt opslugt fornemmelsen af det bagvedliggende husEfter mange år ikke at have klippet i bund er kunden nu løbet panden i muren med denne naurhæk. Og kan ikke komme i mål med klipningen af hækken. Kun...

læs mere