Beskæring af hæk i Vejen

Bestil din beskæring af hæk!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på beskæring af hæk

Beskæring af din hæk giver lys og luft i din have

Det lysner både i have og omgivelser når en kraftig hæk beskæres. Beskæring af en hæk som denne kræver både specialværktøj og stærke kræfter.

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Før du ved af det, har hækken vokset sig stor og tyk over årene. Her kan vi hjælpedig med viden og kraftig værktøj.

Kraftig beskæring af bøgehæk

Denne bøgehæk har mange facetter der bliver fremhævet med vores beskæring af hækken.

Beskæring af naurhæk med den helt store hækklipper

Efter mange år ikke at have klippet i bund er kunden nu løbet panden i muren med denne naurhæk. Og kan ikke komme i mål med klipningen af hækken. Kun professionelle folk vil nu kunne løse opgaven med at få hækken beskåret ordentligt. Vi har derfor kørt den store hækklipper på plads til opgaven.

Udtalelser fra kunder ved beskæring af hæk

Ros fra kunde til beskæring af bøgehæk i Tommerup på Fyn

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:
”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Roser fra Lisa til vores beskæring af hæk

"Hej, Jeg hedder Lisa og bor i Nørre Bjert sammen med min mand og mine tre børn. Vi flyttede ind i det her hus i vinterens. Og da det blev sommer så kunne vi godt se at den her bøgehæk den var nok lige lidt længere, lidt bredere og lidt højere end at vi selv kunne overkomme. Så vi kontaktede Karsten fra Dansk Haveservice og Anlægsgartner og fik nogen rigtig gode tips til hvordan vi kunne ordne hækken. Så vi selv kan hold den de næste par år i hvert fald. Så vi har fået beskåret hækken på den ene side; fået klippet rigtig meget af toppen. Og vi fik en rigtig fair pris fra Karsten hvis vi selv hjalp med at rydde op. Og det har vi så valgt at gøre. Så det er jeg i gang med nu; og så rejer jeg mig lige op så i kan se hvordan hækken er blevet. Vi er superglade for samarbejdet og vi kan varmt anbefale Karsten."

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds."

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Effektiv og professionel beskæring af din hæk

Lad os komme forbi din hæk medvores professionelle hækklipningsmaskiner så giver vi dig byens smukkeste hæk

Vi har mange års erfaring i at klippe Vejens smukke hække og tilføjer også gerne din hæk.

Mange års erfaring i beskæring af hække

Vi beskærer alle typer af hække. Også avancerede hække. Og beskæringen af din hæk har derfor vores interesse. Vi har mange års erfaring med omfattende beskæringer af hække. Og lader gerne vores erfaringer komme dig til gode. Der er mange fordel ved en god og grundig beskæring af hækken. Det lysner huset og haven og styrker også livskraften i din hæk.

Vi er din havemand og haveservice til beskæring af hæk og have

Med Dansk Haveservice & Anlægsgartner som partner til beskæring af din hæk opnår du også et firma der kan være dig behjælpelig mange andre gøremål i haven. Alt havearbejde lige fra lugning til fældning af mægtige træer klare vi gerne. Og er meget interesserede i at løse alle haveopgaver for dig. Vi er din havemand, brolægger og skovmand i et firma.

Vi rydder op efter vores beskæring

Med de almindelige haveredskaber i et privat hjem kan beskæring være en næsten uoverkommelig opgave. Og vi kan derfor med vores professionelle værktøj være dig en uvurderlig hjælp i dit arbejde med hækken. Vore faglige og professionelle stolthed byder os at udføre hele arbejdet med beskæring af din hæk så alt er i orden og at der er ryddet pænt op.

Alt i hæk: Pasning, pleje og beskæring samt plantning

Vi er interesserede i at løse alle dine opgaver i haven. Beskære vi din hæk tager vi også gerne oprydningen med i arbejdet. Ligesådan med dine øvrige gøremål vedrørende hæk og have. Det vigtige for dig og din have at rammerne for hjemmet er i orden. Og her er det vigtig at beskæringen af hækken foretages ordentligt og præcist med vores professionelle ekspertise og værktøjer.

Andre har fået beskåret hækken

Beskæring af naurhæk – Med den helt store hækklipper

Førbillede: Denne naurhæk er blevet enorm stor og kraftig og har helt opslugt fornemmelsen af det bagvedliggende husEfter mange år ikke at have klippet i bund er kunden nu løbet panden i muren med denne naurhæk. Og kan ikke komme i mål med klipningen af hækken. Kun...

læs mere