Beskæring af hæk i Vejen

Bestil din beskæring af hæk!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på beskæring af hæk

Beskæring af din hæk giver lys og luft i din have

Det lysner både i have og omgivelser når en kraftig hæk beskæres. Beskæring af en hæk som denne kræver både specialværktøj og stærke kræfter.

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Før du ved af det, har hækken vokset sig stor og tyk over årene. Her kan vi hjælpedig med viden og kraftig værktøj.

Kraftig beskæring af bøgehæk

Denne bøgehæk har mange facetter der bliver fremhævet med vores beskæring af hækken.

Beskæring af hække i haveanlæg

Her har vi beskåret en bøgehæk med bøgepur. Kunden passer normalt selv hækken. Men valgte at få beskæringen udført professionelt.

Udtalelser fra kunder ved beskæring af hæk

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds."

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Effektiv og professionel beskæring af din hæk

Lad os komme forbi din hæk medvores professionelle hækklipningsmaskiner så giver vi dig byens smukkeste hæk

Vi har mange års erfaring i at klippe Vejens smukke hække og tilføjer også gerne din hæk.

Mange års erfaring i beskæring af hække

Vi beskærer alle typer af hække. Også avancerede hække. Og beskæringen af din hæk har derfor vores interesse. Vi har mange års erfaring med omfattende beskæringer af hække. Og lader gerne vores erfaringer komme dig til gode. Der er mange fordel ved en god og grundig beskæring af hækken. Det lysner huset og haven og styrker også livskraften i din hæk.

Vi er din havemand og haveservice til beskæring af hæk og have

Med Dansk Haveservice & Anlægsgartner som partner til beskæring af din hæk opnår du også et firma der kan være dig behjælpelig mange andre gøremål i haven. Alt havearbejde lige fra lugning til fældning af mægtige træer klare vi gerne. Og er meget interesserede i at løse alle haveopgaver for dig. Vi er din havemand, brolægger og skovmand i et firma.

Vi rydder op efter vores beskæring

Med de almindelige haveredskaber i et privat hjem kan beskæring være en næsten uoverkommelig opgave. Og vi kan derfor med vores professionelle værktøj være dig en uvurderlig hjælp i dit arbejde med hækken. Vore faglige og professionelle stolthed byder os at udføre hele arbejdet med beskæring af din hæk så alt er i orden og at der er ryddet pænt op.

Alt i hæk: Pasning, pleje og beskæring samt plantning

Vi er interesserede i at løse alle dine opgaver i haven. Beskære vi din hæk tager vi også gerne oprydningen med i arbejdet. Ligesådan med dine øvrige gøremål vedrørende hæk og have. Det vigtige for dig og din have at rammerne for hjemmet er i orden. Og her er det vigtig at beskæringen af hækken foretages ordentligt og præcist med vores professionelle ekspertise og værktøjer.

Kontakt os med det samme

Andre har fået beskåret hækken

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Denne fine ligusterhæk i Erritsø er løbet fuldkomment fra familien. Der nu kontakter Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi kunne straks se at der skulle et kraftigt stykke arbejde til.

læs mere
Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsning til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder med forskelige egenskaber.

læs mere
Beskæring af bøgehæk i Fredericia

Beskæring af bøgehæk i Fredericia

  Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her - vi er fuldt tilfreds https://www.youtube.com/watch?v=nknK3iaI_gY Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehækken: "Vi er meget tilfredse med det. Hækken var bliver for stor. Næsten to meter høj og en meter...

læs mere
Beskæring af bøgehæk i Skærbæk ved Fredericia

Beskæring af bøgehæk i Skærbæk ved Fredericia

Førbillede: Skiltet er groet helt ind i hækken Efterbillede: Skiltet er frilagt og hækken er til at have med at gøre Førbillede: Hækken lukker lys og luft ude Under arbejdet: Beskæringen gør en betydelig forskel i hækken Under arbejdet: Beskæring af bøgehækken gør en...

læs mere

Beskæring af høje hække med motorsav

Beskæring af høje hække med motorsav  er Avanceret beskæring af hæk. Beskæring af høje hække med motorsav er en af de arbejdsmetoder Dansk Haveservice & Anlægsgartner har stor erfaring med i forbindelse med at vi beskære hæk.

læs mere