Beskæring af hæk i Odense

Bestil din beskæring af hæk!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på beskæring af hæk

Beskæring af din hæk giver lys og luft i din have

Det lysner både i have og omgivelser når en kraftig hæk beskæres. Beskæring af en hæk som denne kræver både specialværktøj og stærke kræfter.

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Før du ved af det, har hækken vokset sig stor og tyk over årene. Her kan vi hjælpedig med viden og kraftig værktøj.

Kraftig beskæring af bøgehæk

Denne bøgehæk har mange facetter der bliver fremhævet med vores beskæring af hækken.

Beskæring af naurhæk med den helt store hækklipper

Efter mange år ikke at have klippet i bund er kunden nu løbet panden i muren med denne naurhæk. Og kan ikke komme i mål med klipningen af hækken. Kun professionelle folk vil nu kunne løse opgaven med at få hækken beskåret ordentligt. Vi har derfor kørt den store hækklipper på plads til opgaven.

Udtalelser fra kunder ved beskæring af hæk

Ros fra kunde til beskæring af bøgehæk i Tommerup på Fyn

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:
”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Roser fra Lisa til vores beskæring af hæk

"Hej, Jeg hedder Lisa og bor i Nørre Bjert sammen med min mand og mine tre børn. Vi flyttede ind i det her hus i vinterens. Og da det blev sommer så kunne vi godt se at den her bøgehæk den var nok lige lidt længere, lidt bredere og lidt højere end at vi selv kunne overkomme. Så vi kontaktede Karsten fra Dansk Haveservice og Anlægsgartner og fik nogen rigtig gode tips til hvordan vi kunne ordne hækken. Så vi selv kan hold den de næste par år i hvert fald. Så vi har fået beskåret hækken på den ene side; fået klippet rigtig meget af toppen. Og vi fik en rigtig fair pris fra Karsten hvis vi selv hjalp med at rydde op. Og det har vi så valgt at gøre. Så det er jeg i gang med nu; og så rejer jeg mig lige op så i kan se hvordan hækken er blevet. Vi er superglade for samarbejdet og vi kan varmt anbefale Karsten."

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds."

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Effektiv og professionel beskæring af din hæk

Vi er effektive til beskæring af hæk og har moderne og kraftfulde maskiner til opgaven.

Vi kommer ud i din have og yder første klasses rådgivning om beskæringen af din hæk.

Din hæk, vores hæk

Vi tilbyder dig omsorgsfuld og professionel beskæring af din hæk. Korrekt beskæring af hækken er et vigtigt skridt på vejen til forskønnelse af din hæk. Med vores mangeårige erfaring og professionelle samling af de bedste maskiner giver vi dig de bedste forudsætninger for korrekt beskæring af din hæk. Vi får altid en grundig snak med dig om dine ønsker forud for beskæringen af din hæk.

Beskæringen taler for sig selv

Gennem hækkens sundhed taler beskæringen for sig selv. Du er ikke i tvivl når du ser en sund og velplejet hæk. Derfor er det vigtigt at beskæringen bliver udført ordentligt. Formålet med beskæringen er at hækken på sigt bliver flot og en skøn hæk. Derfor kan det sagtens betale sig at lægge god omhu i beskæringen af din hæk.

Hækkebeskæringens kunst

At beskære en hæk ordentligt kræver mange års erfaring og godt kendskab til hække. Vi har det der skal til for at give din hæk en grundig og effektiv beskæring. Og kan derfor beskære din hæk helt rigtigt i forhold til hvordan den skal ende med at blive når den kommer sig igen efter den tunge omgang med beskæring.

Beskæring forskønner din hæk

Det egentlige formål med beskæringen af din hæk er at den på sigt kan komme til trives korrekt og stå flot og skøn i haven. Umiddelbart efter beskæringen kan hækken godt komme til at se noget afplukket ud. Men det kommer på sigt rigeligt igen. Når hækken kommer sig og viser sig fra sin bedste side som en smuk og flot hæk.

Andre har fået beskåret hækken

Beskæring af naurhæk – Med den helt store hækklipper

Førbillede: Denne naurhæk er blevet enorm stor og kraftig og har helt opslugt fornemmelsen af det bagvedliggende husEfter mange år ikke at have klippet i bund er kunden nu løbet panden i muren med denne naurhæk. Og kan ikke komme i mål med klipningen af hækken. Kun...

læs mere