Beskæring af hæk i Odense

Bestil din beskæring af hæk!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på beskæring af hæk

Beskæring af din hæk giver lys og luft i din have

Det lysner både i have og omgivelser når en kraftig hæk beskæres. Beskæring af en hæk som denne kræver både specialværktøj og stærke kræfter.

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Før du ved af det, har hækken vokset sig stor og tyk over årene. Her kan vi hjælpedig med viden og kraftig værktøj.

Kraftig beskæring af bøgehæk

Denne bøgehæk har mange facetter der bliver fremhævet med vores beskæring af hækken.

Beskæring af hække i haveanlæg

Her har vi beskåret en bøgehæk med bøgepur. Kunden passer normalt selv hækken. Men valgte at få beskæringen udført professionelt.

Udtalelser fra kunder ved beskæring af hæk

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds."

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Effektiv og professionel beskæring af din hæk

Vi er effektive til beskæring af hæk og har moderne og kraftfulde maskiner til opgaven.

Vi kommer ud i din have og yder første klasses rådgivning om beskæringen af din hæk.

Din hæk, vores hæk

Vi tilbyder dig omsorgsfuld og professionel beskæring af din hæk. Korrekt beskæring af hækken er et vigtigt skridt på vejen til forskønnelse af din hæk. Med vores mangeårige erfaring og professionelle samling af de bedste maskiner giver vi dig de bedste forudsætninger for korrekt beskæring af din hæk. Vi får altid en grundig snak med dig om dine ønsker forud for beskæringen af din hæk.

Beskæringen taler for sig selv

Gennem hækkens sundhed taler beskæringen for sig selv. Du er ikke i tvivl når du ser en sund og velplejet hæk. Derfor er det vigtigt at beskæringen bliver udført ordentligt. Formålet med beskæringen er at hækken på sigt bliver flot og en skøn hæk. Derfor kan det sagtens betale sig at lægge god omhu i beskæringen af din hæk.

Hækkebeskæringens kunst

At beskære en hæk ordentligt kræver mange års erfaring og godt kendskab til hække. Vi har det der skal til for at give din hæk en grundig og effektiv beskæring. Og kan derfor beskære din hæk helt rigtigt i forhold til hvordan den skal ende med at blive når den kommer sig igen efter den tunge omgang med beskæring.

Beskæring forskønner din hæk

Det egentlige formål med beskæringen af din hæk er at den på sigt kan komme til trives korrekt og stå flot og skøn i haven. Umiddelbart efter beskæringen kan hækken godt komme til at se noget afplukket ud. Men det kommer på sigt rigeligt igen. Når hækken kommer sig og viser sig fra sin bedste side som en smuk og flot hæk.

Kontakt os med det samme

Andre har fået beskåret hækken

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Denne fine ligusterhæk i Erritsø er løbet fuldkomment fra familien. Der nu kontakter Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi kunne straks se at der skulle et kraftigt stykke arbejde til.

læs mere
Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsning til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder med forskelige egenskaber.

læs mere
Beskæring af bøgehæk i Fredericia

Beskæring af bøgehæk i Fredericia

  Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her - vi er fuldt tilfreds https://www.youtube.com/watch?v=nknK3iaI_gY Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehækken: "Vi er meget tilfredse med det. Hækken var bliver for stor. Næsten to meter høj og en meter...

læs mere
Beskæring af bøgehæk i Skærbæk ved Fredericia

Beskæring af bøgehæk i Skærbæk ved Fredericia

Førbillede: Skiltet er groet helt ind i hækken Efterbillede: Skiltet er frilagt og hækken er til at have med at gøre Førbillede: Hækken lukker lys og luft ude Under arbejdet: Beskæringen gør en betydelig forskel i hækken Under arbejdet: Beskæring af bøgehækken gør en...

læs mere

Beskæring af høje hække med motorsav

Beskæring af høje hække med motorsav  er Avanceret beskæring af hæk. Beskæring af høje hække med motorsav er en af de arbejdsmetoder Dansk Haveservice & Anlægsgartner har stor erfaring med i forbindelse med at vi beskære hæk.

læs mere