Beskæring af hæk i Horsens

Bestil din beskæring af hæk!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på beskæring af hæk

Beskæring af din hæk giver lys og luft i din have

Det lysner både i have og omgivelser når en kraftig hæk beskæres. Beskæring af en hæk som denne kræver både specialværktøj og stærke kræfter.

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Før du ved af det, har hækken vokset sig stor og tyk over årene. Her kan vi hjælpedig med viden og kraftig værktøj.

Kraftig beskæring af bøgehæk

Denne bøgehæk har mange facetter der bliver fremhævet med vores beskæring af hækken.

Beskæring af hække i haveanlæg

Her har vi beskåret en bøgehæk med bøgepur. Kunden passer normalt selv hækken. Men valgte at få beskæringen udført professionelt.

Udtalelser fra kunder ved beskæring af hæk

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds."

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Effektiv og professionel beskæring af din hæk

Med os som håndværker til beskæring af din hæk har du lagt grundstenen til en flot og smuk hæk.

Vi har de professionelle maskiner der skal til at udføre beskæringen af din hæk grundigt og ordentligt.

Vi udfører også specialopgaver

Har du specielle ønsker i forbindelse med beskæring af hæk, er det også noget, som vi kan hjælpe dig med. Vi har mange ideer på lager, ligesom vi naturligvis er lydhøre over for dine ønsker. Vi har både erfaringen og ekspertisen til at hjælpe dig med at få præcist det udtryk, som du leder efter.

Beskæring af hæk kræver erfaring

Med vores mangeårige erfaring inden for beskæring af hække kan vi altid sikre dig et godt resultat. En god og professionel beskæring af hækken kræver vinden om hvorledes hække i praksis virker i haven. Hvorledes hækken vokser. Og virkningen af de forskellige typer hæk. Desuden stiller de enkelte arter af hækplanter hver sine krav til beskæringen. Vi ved hvad der skal til.

Professionelt værktøj til beskæring

I forbindelse med beskæring af hæk er det vigtigt at vi har det helt rigtige værktøj til opgaven. Det er bedste for hækken at arbejdet med beskæring foretages ordentligt og professionelt med det helt rigtige værktøj. Beskæringen foretages for at hækken på lag sigt skal forskønnes og genoprettes. Derfor er det vigtigt at arbejdet udføres ordentligt. Med det rigtige værktøj.

Vi løser hele opgaven – også efterfølgende oprydning

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner udfører vi alle slags arbejder i forbindelse med beskæring af hæk. For eksempel sørger vi for at bortskaffe affald, ligesom vi også kan stå for lugning omkring hækken eller andre opgaver, der muligvis opstår i kølvandet på beskæring af hæk.

Kontakt os med det samme

Andre har fået beskåret hækken

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Denne fine ligusterhæk i Erritsø er løbet fuldkomment fra familien. Der nu kontakter Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi kunne straks se at der skulle et kraftigt stykke arbejde til.

læs mere
Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsning til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder med forskelige egenskaber.

læs mere
Beskæring af bøgehæk i Fredericia

Beskæring af bøgehæk i Fredericia

  Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her - vi er fuldt tilfreds https://www.youtube.com/watch?v=nknK3iaI_gY Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehækken: "Vi er meget tilfredse med det. Hækken var bliver for stor. Næsten to meter høj og en meter...

læs mere
Beskæring af bøgehæk i Skærbæk ved Fredericia

Beskæring af bøgehæk i Skærbæk ved Fredericia

Førbillede: Skiltet er groet helt ind i hækken Efterbillede: Skiltet er frilagt og hækken er til at have med at gøre Førbillede: Hækken lukker lys og luft ude Under arbejdet: Beskæringen gør en betydelig forskel i hækken Under arbejdet: Beskæring af bøgehækken gør en...

læs mere

Beskæring af høje hække med motorsav

Beskæring af høje hække med motorsav  er Avanceret beskæring af hæk. Beskæring af høje hække med motorsav er en af de arbejdsmetoder Dansk Haveservice & Anlægsgartner har stor erfaring med i forbindelse med at vi beskære hæk.

læs mere