Beskæring af hæk i Fredericia

Bestil din beskæring af hæk!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på beskæring af hæk

Beskaering-boegehaek-boegepur-

Beskæring af din hæk giver lys og luft i din have

Det lysner både i have og omgivelser når en kraftig hæk beskæres. Beskæring af en hæk som denne kræver både specialværktøj og stærke kræfter.

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Før du ved af det, har hækken vokset sig stor og tyk over årene. Her kan vi hjælpedig med viden og kraftig værktøj.

Kraftig beskæring af bøgehæk

Denne bøgehæk har mange facetter der bliver fremhævet med vores beskæring af hækken.

Kraftig-beskaering-naurhaek-

Beskæring af naurhæk med den helt store hækklipper

Efter mange år ikke at have klippet i bund er kunden nu løbet panden i muren med denne naurhæk. Og kan ikke komme i mål med klipningen af hækken. Kun professionelle folk vil nu kunne løse opgaven med at få hækken beskåret ordentligt. Vi har derfor kørt den store hækklipper på plads til opgaven.

Udtalelser fra kunder ved beskæring af hæk

Ros fra kunde til beskæring af bøgehæk i Tommerup på Fyn

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:
”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Roser fra Lisa til vores beskæring af hæk

"Hej, Jeg hedder Lisa og bor i Nørre Bjert sammen med min mand og mine tre børn. Vi flyttede ind i det her hus i vinterens. Og da det blev sommer så kunne vi godt se at den her bøgehæk den var nok lige lidt længere, lidt bredere og lidt højere end at vi selv kunne overkomme. Så vi kontaktede Karsten fra Dansk Haveservice og Anlægsgartner og fik nogen rigtig gode tips til hvordan vi kunne ordne hækken. Så vi selv kan hold den de næste par år i hvert fald. Så vi har fået beskåret hækken på den ene side; fået klippet rigtig meget af toppen. Og vi fik en rigtig fair pris fra Karsten hvis vi selv hjalp med at rydde op. Og det har vi så valgt at gøre. Så det er jeg i gang med nu; og så rejer jeg mig lige op så i kan se hvordan hækken er blevet. Vi er superglade for samarbejdet og vi kan varmt anbefale Karsten."

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds."

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Effektiv og professionel beskæring af din hæk

Med os som håndværker til beskæring af din hæk har du lagt grundstenen til en flot og smuk hæk.

Vi har de professionelle maskiner der skal til at udføre beskæringen af din hæk grundigt og ordentligt.

Vi udfører også specialopgaver

Har du specielle ønsker i forbindelse med beskæring af hæk, er det også noget, som vi kan hjælpe dig med. Vi har mange ideer på lager, ligesom vi naturligvis er lydhøre over for dine ønsker. Vi har både erfaringen og ekspertisen til at hjælpe dig med at få præcist det udtryk, som du leder efter.

Beskæring af hæk kræver erfaring

Med vores mangeårige erfaring inden for beskæring af hække kan vi altid sikre dig et godt resultat. En god og professionel beskæring af hækken kræver vinden om hvorledes hække i praksis virker i haven. Hvorledes hækken vokser. Og virkningen af de forskellige typer hæk. Desuden stiller de enkelte arter af hækplanter hver sine krav til beskæringen. Vi ved hvad der skal til.

Professionelt værktøj til beskæring

I forbindelse med beskæring af hæk er det vigtigt at vi har det helt rigtige værktøj til opgaven. Det er bedste for hækken at arbejdet med beskæring foretages ordentligt og professionelt med det helt rigtige værktøj. Beskæringen foretages for at hækken på lag sigt skal forskønnes og genoprettes. Derfor er det vigtigt at arbejdet udføres ordentligt. Med det rigtige værktøj.

God rådgivning og oprydning

Oprydning efter beskæring af hæk er et omfattende stykke arbejde. Vi får en god snak om det er dig selv eller os der skal forestå oprydningen. Vi kommer altid ud og taler med dig om opgaven med beskæring af hækken. Og har du andre spørgsmål om haven så er du også meget velkommen til at tage dem op med os. Vi er nemlig også glade for at udføre andre opgaver i haven.

Andre har fået beskåret hækken

Haveservice – Mangeårige haveservice hos pensionistægtepar

Haveservice – Mangeårige haveservice hos pensionistægtepar

Kirsebærtræer: Et symbol på kærlighedDette er en smuk historie om et kirsebærtræ, der ikke gav frugt, men alligevel blev elsket. Kunden var en ivrig kok, der drømte om at kunne høste sine egne kirsebær til at bruge i sine retter. Han købte et kirsebærtræ, der var...

læs mere
Beskæring af Ligusterhæk – Den grundlæggende artikel

Beskæring af Ligusterhæk – Den grundlæggende artikel

Hvornår beskæres ligusterhæk? Liguster kan stort set klippes og beskæres hele året. Der findes forskelligartede husråd vedrørende klipning og beskæring af liguster. De fleste har dog vist mere baggrund i hvad den der klipper selv har lyst til end i plantens behov....

læs mere