Beskæring i Århus

Bestil din beskæring!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med beskæring

Beskæring af flotte haveanlæg

Vi forvandlede de stærkt forgroede planter i denne antikke villahave til en af Danmarks skønneste instutionshaver i forbindelse med ombygning fra privatbolig til børnehave.

Beskæring af ædle og forfinede træer

Beskæring af frugttræer er et af vores specialer. Her har vi udført kraftig beskæring af meget smukke æbletræer.

Beskæring af flotte haveanlæg i privathaver

Der er store fordele ved at få hele sin have beskåret i en arbejdsgang. Bl.a. kan der tages det fulde hensyn til havens samlede rum og indhold.

Forfinet beskæring af ædle planter

Store solitære planter kræver særlig omsorg for at komme til deres helt unikke ret og fremtoning i haven. Her har vi beskåret det der muligvis er Danmarks største troldhassel.

Udtalelser fra kunder ved beskæring

Kunde fra Viby ved Århus roser vores beskæring af Æbletræer

”Vi har lige haft besøg af Karsten. Som har hjulpet os med at få beskåret vores æbletræer. Og vi er utrolig glade for resultatet. For det første: træerne er blevet pæne og Karsten havde en god dialog med os inden vi fik beskåret – hvor høje skulle æbletræerne være og hvor store skulle de være. Hvor brede æbletræerne skulle de være. Og Karsten har tydeligvis forstand på det han laver. Og så kommer han hurtigt. Vi ringede allerede her i formiddags og her til aften var han her. Og vi har fået klaret den her opgave med det samme og det er vi selvfølgelig utrolig glade for. ”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds."

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:
”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Effektivt beskæringsarbejde i Århus

Lad os i Dansk Haveservice & Anlægsgartner udføre dine beskæringer af haver og planter

Vi har mange års erfaring i beskæring af haver, træer og solitære planter.

Beskæring af haver i Århus

Ofte kan det være en god ide at komme helt til bunds i haven med en gennemgribende beskæring af alle planter i hele haven. Der kan være mange årsager til at haven trænger til beskæring: du har lige overtaget haven, havens skal sælges eller den er bare løbet fra dig. Det vigtige for os er at haven beskæres efter dine ønsker.

Beskæring af træer i Århus

Vi beskærer også gerne meget store planter som træer og andre store planter. Vi kan udføre beskæringen af træer sikkert og professionelt uanset plaseringen af træet og hvor snært det står på bygninger mv. Vi kommer gerne ud og kikker på din opgave og får en god snak med dig om mulighederne for at opnår et godt resultat.

Beskæring af planter

Vi udfører gerne beskæring af fritstående planter. Her er det vigtigste at planten fremstå smukt. Men herudover kan der være mange årsager til at foretage beskæringsarbejde i forbindelse med beskæring af solitære planter. Beskæring kan f.eks. modvirke at planten knækker sammen under sin egen vægt. Ligeledes lysnes planten så alle grene og blade nu får mere lys, sundhed og styrke.

God rådgivning om haver op planter

Mange af de muligheder du står overfor i forbindelse med en beskæring har med helhedsvirkningen at gøre. Hvorledes falder lyset i haven eller huset før og efter udført beskæring? Hvilken virkninger har de udførte arbejde på havens øvrige planter? Vi rådgiver dig gerne om disse og andre spørgsmål. Og tager i samme ombæring gerne en snak med dig om øvrige muligheder for udvikling i din have.

Se vores beskæringer

Beskæring af naurhæk – Med den helt store hækklipper

Førbillede: Denne naurhæk er blevet enorm stor og kraftig og har helt opslugt fornemmelsen af det bagvedliggende husEfter mange år ikke at have klippet i bund er kunden nu løbet panden i muren med denne naurhæk. Og kan ikke komme i mål med klipningen af hækken. Kun...

læs mere