Beskæring i Århus

Bestil din beskæring!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med beskæring

Beskæring af flotte haveanlæg

Vi forvandlede de stærkt forgroede planter i denne antikke villahave til en af Danmarks skønneste instutionshaver i forbindelse med ombygning fra privatbolig til børnehave.

Beskæring af ædle og forfinede træer

Beskæring af frugttræer er et af vores specialer. Her har vi udført kraftig beskæring af meget smukke æbletræer.

Beskæring af flotte haveanlæg i privathaver

Der er store fordele ved at få hele sin have beskåret i en arbejdsgang. Bl.a. kan der tages det fulde hensyn til havens samlede rum og indhold.

Forfinet beskæring af ædle planter

Store solitære planter kræver særlig omsorg for at komme til deres helt unikke ret og fremtoning i haven. Her har vi beskåret det der muligvis er Danmarks største troldhassel.

Udtalelser fra kunder ved beskæring

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds."

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Ejgil Rasmussen anbefaler Dansk Haveservice & Anlægsgartner til træfældning

Pensioneret landmand Ejgil Rasmussen nyder tilværelsen på sin smukt beliggende landejendom hvor han fik brug for træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Ejgil Udtaler: "Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet."

Effektivt beskæringsarbejde i Århus

Lad os i Dansk Haveservice & Anlægsgartner udføre dine beskæringer af haver og planter

Vi har mange års erfaring i beskæring af haver, træer og solitære planter.

Beskæring af haver i Århus

Ofte kan det være en god ide at komme helt til bunds i haven med en gennemgribende beskæring af alle planter i hele haven. Der kan være mange årsager til at haven trænger til beskæring: du har lige overtaget haven, havens skal sælges eller den er bare løbet fra dig. Det vigtige for os er at haven beskæres efter dine ønsker.

Beskæring af træer i Århus

Vi beskærer også gerne meget store planter som træer og andre store planter. Vi kan udføre beskæringen af træer sikkert og professionelt uanset plaseringen af træet og hvor snært det står på bygninger mv. Vi kommer gerne ud og kikker på din opgave og får en god snak med dig om mulighederne for at opnår et godt resultat.

Beskæring af planter

Vi udfører gerne beskæring af fritstående planter. Her er det vigtigste at planten fremstå smukt. Men herudover kan der være mange årsager til at foretage beskæringsarbejde i forbindelse med beskæring af solitære planter. Beskæring kan f.eks. modvirke at planten knækker sammen under sin egen vægt. Ligeledes lysnes planten så alle grene og blade nu får mere lys, sundhed og styrke.

God rådgivning om haver op planter

Mange af de muligheder du står overfor i forbindelse med en beskæring har med helhedsvirkningen at gøre. Hvorledes falder lyset i haven eller huset før og efter udført beskæring? Hvilken virkninger har de udførte arbejde på havens øvrige planter? Vi rådgiver dig gerne om disse og andre spørgsmål. Og tager i samme ombæring gerne en snak med dig om øvrige muligheder for udvikling i din have.

Kontakt os med det samme

Se vores beskæringer

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Denne fine ligusterhæk i Erritsø er løbet fuldkomment fra familien. Der nu kontakter Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi kunne straks se at der skulle et kraftigt stykke arbejde til.

læs mere