Anlægsgartner i Vejen

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som anlægsgartner

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet i udført professionel og i orden

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig… og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Vejens lokale anlægsgartner

Få en professionel anlægsgartner til at skabe dig en have, hvor udtryk, funktionalitet og nyskabt æstetik går hånd i hånd.

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi give dig og din familie den have, som I altid har drømt om. Lige fra små detaljer til større anlæg.

Dygtige og professionelle anlægsgartnere i Vejen

Med mange års erfaring i bagagen og et hav af haver i hovedet kan vi hjælpe dig med at få den have, som du drømmer om. Vi har sans for kvalitet og går altid efter at finde den bedste løsning. Naturligvis tager vi dig med på råd, når du påtænker et nyt projekt. For du skal færdes i haven og nyde den hvert sekund.

Haven er en del af din bolig

Vi er meget optaget af, at din have spiller sammen med din bolig. Det er ikke to adskilte enheder, men derimod to udtryk, som skal understøtte hinanden. For at nå til det bedste resultat er det vigtigt, at du allierer dig med en anlægsgartner, som har blik for den side af sagen.

Er du på udkig efter en totalløsning?

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner behøver du kun én samarbejdspartner til din have og udendørsarealer i Vejen. Vi har nemlig et omfattende netværk og kan altid trække på disse, såfremt det bliver nødvendigt. Det sparer dig både penge og tid, hvis du skal i gang med et stort og omfattende projekt.

Invester i livsglæde

Måske tænker du ikke lige over det. Men en investering i din have og dermed en investering i en anlægsgartner kan højne din livskvalitet og i øvrigt også øge værdien af din bolig. Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er klar over, at haven er et meget vigtigt rum, og derfor er det vores opgave at gå professionelt til sagen.

Kontakt os med det samme

Hverdagen som anlægsgartner

Rydning af forhave i Vejle

Rydning af forhave i Vejle

Det er af stor betydning af få gjort det grundlæggende arbejde med fjernelse af planter når der skal ske forandringer i forhaven. Førbillede: Forhaven er et stort kvas og moras Den bedste løsning ved en forhave som denne at få ryddet hele området med en gravemaskine....

læs mere
Græsplæne i Skærbæk i terrasse

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

  Stemningsbillede fra den nye have - Giftfri have Det står lidt ukrudt rundt omkring. Det haver kunden sig selv af med håndkraft. Vi har ikke brugt gift i haven. Så den gamle plæne er ikke sprøjtet ned. Men det er faktisk gået overraskende godt. Kunden har taget...

læs mere
Plantning af hæk i Vejle

Plantning af hæk i Vejle

Vi gør os faglig umage med forarbejdet til hækken Der er gode virkninger af vores jordforbedring til hæk Se filmen om luft i jorden: https://www.youtube.com/watch?v=z3XF8vM-LDs   Hækken er kraftig og flot fra starten Den professionelt plantende hæk styrker...

læs mere