Anlægsgartner i Vejen

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som Anlægsgartner 

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet er udført i professionel kvalitet og fagligt korrekt

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig... og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Kundeudtalelser om vores arbejde som anlægsgartner

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: ”Det gik stærkt og i tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede i. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have.”

Ualmindeligt godt tilfreds

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning. Lars udtaler: ”Jeg er ualmindeligt godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.”

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde: ”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den er blevet så flot. Og vi har været glad e for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Vi er bestemt tilfredse med plantning af hækken

Kunde til plantning af hæk udtaler:

"Vi har fået plantet den her hæk for et års tid siden og vi har været super glade for den. Det gik hurtigt at plante hækken og så har hækplanterne vokset rigtigt fint. Vi er bare glade. Vi er bestemt tilfredse med hækken."

Din lokale anlægsgartner i Vejen

Få en professionel anlægsgartner til at skabe dig en have, hvor udtryk, funktionalitet og nyskabt æstetik går hånd i hånd.

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi give dig og din familie den have, som I altid har drømt om. Lige fra små detaljer til større anlæg.

Dygtig og professionel anlægsgartner i Vejen

Med mange års erfaring i bagagen og et hav af haver i hovedet kan vi hjælpe dig med at få den have, som du drømmer om. Vi har sans for kvalitet og går altid efter at finde den bedste løsning. Naturligvis tager vi dig med på råd, når du påtænker et nyt projekt. For du skal færdes i haven og nyde den hvert sekund.

Haven er en del af din bolig

Vi er meget optaget af, at din have spiller sammen med din bolig. Det er ikke to adskilte enheder, men derimod to udtryk, som skal understøtte hinanden. For at nå til det bedste resultat er det vigtigt, at du allierer dig med en anlægsgartner, som har blik for den side af sagen.

Er du på udkig efter en totalløsning?

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner behøver du kun én samarbejdspartner til din have og udendørsarealer i Vejen. Vi har nemlig et omfattende netværk og kan altid trække på disse, såfremt det bliver nødvendigt. Det sparer dig både penge og tid, hvis du skal i gang med et stort og omfattende projekt.

Invester i livsglæde

Måske tænker du ikke lige over det. Men en investering i din have og dermed en investering i en anlægsgartner kan højne din livskvalitet og i øvrigt også øge værdien af din bolig. Vi er som din lokale anlægsgartner i Vejen klar over, at haven er et meget vigtigt rum, og derfor er det vores opgave at gå professionelt til sagen.

Hverdagen som anlægsgartner