Anlægsgartner Odense

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som Anlægsgartner

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet i udført professionel og i orden

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig… og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Odenses lokale anlægsgartner

Få udført flotte haver og smukke havebede med sans for havens arkitektoniske og rummelige indretning.

Vi er eksperter i professionel udførelse af flotte haveanlæg med lækre planter og godt forarbejde.

Få udført flotte haveanlæg

Vores udførelse af din have bygger på god rådgivning og gensidig respekt. Vi kommer altid gerne ud og ser på din opgave i haven og tager i den forbindelse altid en god snak med dig om mulighederne for udvikling i din have holdt sammen med dine ønsker for havens nutid og fremtid. Dine drømme for haven er vores mål med gartnerarbejdet.

Taraesser i Fliser eller træ

Skønne terrasser i fliser eller træ er fundamentet for et godt udeliv i den have i Odense. Og en lækker terrasser kan aldrig blive for stor. Der er brug for god plads når alle er sømmet til hygge og samvær. Vi forstå at give dig den terrasse du har brug for. Og gennemgår materialer, størrelse og placering med dig. På den måde få du din drømmeterrasse.

Flotte havebede i Odense

Vores yndlingsbeskæftigelse er at anlægge smukke havebede med lækre planter i respekt for havens muligheder. Det giver dig enestående oplevelser og energi at være omgivet af skønhed og dejlige planter i din egen have. Forarbejdet til sådanne haver ligger i godt jordarbejde med baggrund i en erfaringsbaseret professionel tilgang til udførelsen af gartnerarbejdet. Under hele processen yder vi dig god rådgivning.

Skønne planter i Odense

Vi går meget og i at give dig de skønneste planter i fineste kvalitet. Vi finder de fineste og beste planter der kan skaffes på markedet. Planter du får glade af gennem mange årtier. Vi rådgiver dig om hvad der skal til for at planterne trives i din have. Vi hjælper dig gerne med beplantningsplaner der giver lys, rummelighed og glæde i haven.

Kontakt os med det samme

Hverdagen som anlægsgartner

Rydning af forhave i Vejle

Rydning af forhave i Vejle

Det er af stor betydning af få gjort det grundlæggende arbejde med fjernelse af planter når der skal ske forandringer i forhaven. Førbillede: Forhaven er et stort kvas og moras Den bedste løsning ved en forhave som denne at få ryddet hele området med en gravemaskine....

læs mere
Græsplæne i Skærbæk i terrasse

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

  Stemningsbillede fra den nye have - Giftfri have Det står lidt ukrudt rundt omkring. Det haver kunden sig selv af med håndkraft. Vi har ikke brugt gift i haven. Så den gamle plæne er ikke sprøjtet ned. Men det er faktisk gået overraskende godt. Kunden har taget...

læs mere
Plantning af hæk i Vejle

Plantning af hæk i Vejle

Vi gør os faglig umage med forarbejdet til hækken Der er gode virkninger af vores jordforbedring til hæk Se filmen om luft i jorden: https://www.youtube.com/watch?v=z3XF8vM-LDs   Hækken er kraftig og flot fra starten Den professionelt plantende hæk styrker...

læs mere