Anlægsgartner i Odense

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som Anlægsgartner 

Trold-Havelandskab-Sten-Planter-Stemning

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Anlaeggelse-smuk-beplantning-havebede-kant-

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet er udført i professionel kvalitet og fagligt korrekt

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig... og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Kundeudtalelser om vores arbejde som anlægsgartner

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: ”Det gik stærkt og i tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede i. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have.”

Ualmindeligt godt tilfreds

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning. Lars udtaler: ”Jeg er ualmindeligt godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.”

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde: ”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den er blevet så flot. Og vi har været glad e for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Vi er bestemt tilfredse med plantning af hækken

Kunde til plantning af hæk udtaler:

"Vi har fået plantet den her hæk for et års tid siden og vi har været super glade for den. Det gik hurtigt at plante hækken og så har hækplanterne vokset rigtigt fint. Vi er bare glade. Vi er bestemt tilfredse med hækken."

Din lokale anlægsgartner i Odense

Få udført flotte haver og smukke havebede med sans for havens arkitektoniske og rummelige indretning.

Vi er eksperter i professionel udførelse af flotte haveanlæg med lækre planter og godt forarbejde.

Få udført flotte haveanlæg

Vores udførelse af din have bygger på god rådgivning og gensidig respekt. Vi kommer altid gerne ud og ser på din opgave i haven og tager i den forbindelse altid en god snak med dig om mulighederne for udvikling i din have holdt sammen med dine ønsker for havens nutid og fremtid. Dine drømme for haven er vores mål med gartnerarbejdet.

Terasser i fliser eller træ

Skønne terrasser i fliser eller træ er fundamentet for et godt udeliv i den have. Og en lækker terrasser kan aldrig blive for stor. Der er brug for god plads når alle er sømmet til hygge og samvær. Vi som din anlægsgartner i Odense forstår at give dig den terrasse, du har brug for. Og gennemgår materialer, størrelse og placering med dig. På den måde få du din drømmeterrasse.

Flotte havebede i Odense

Vores yndlingsbeskæftigelse er at anlægge smukke havebede med lækre planter i respekt for havens muligheder. Det giver dig enestående oplevelser og energi at være omgivet af skønhed og dejlige planter i din egen have. Forarbejdet til sådanne haver ligger i godt jordarbejde med baggrund i en erfaringsbaseret professionel tilgang til udførelsen af gartnerarbejdet. Under hele processen yder vi dig god rådgivning.

Skønne planter i Odense

Vi går meget og i at give dig de skønneste planter i fineste kvalitet. Vi finder de fineste og beste planter der kan skaffes på markedet. Planter du får glæde af gennem mange årtier. Vi rådgiver dig om hvad der skal til for at planterne trives i din have. Vi hjælper dig gerne med beplantningsplaner, der giver lys, rummelighed og glæde i haven.

Hverdagen som anlægsgartner

Træfældning i København – Træfældning med topkapper

Træfældning i København – Træfældning med topkapper

Førbillede: Træfældning i København: Få en sikker og nem løsningHøjt over Københavns tage står et træ med en tung, tæt krone. Både kunden og naboen er enige om at fælde træet for at sikre udsigten og undgå potentielle skader. Kontakt os for professionel og sikker...

læs mere