Anlægsgartner i Middelfart

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som Anlægsgartner 

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet er udført i professionel kvalitet og fagligt korrekt

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig... og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Kundeudtalelser om vores arbejde som anlægsgartner

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: ”Det gik stærkt og i tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede i. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have.”

Ualmindeligt godt tilfreds

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning. Lars udtaler: ”Jeg er ualmindeligt godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.”

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde: ”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den er blevet så flot. Og vi har været glad e for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Vi er bestemt tilfredse med plantning af hækken

Kunde til plantning af hæk udtaler:

"Vi har fået plantet den her hæk for et års tid siden og vi har været super glade for den. Det gik hurtigt at plante hækken og så har hækplanterne vokset rigtigt fint. Vi er bare glade. Vi er bestemt tilfredse med hækken."

Din lokale anlægsgartner i Middelfart

Vi fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan hjælpe med at anlægge din have eller pifte dine udendørsarealer op.

Vi udfører alle anlægsgartneropgaver i Middelfart, og ingen opgave er for lille eller for stor. Lad os hjælpe dig med at gøre din have til et naturligt samlingssted for familien, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd.

Få professionel vejledning og nyd et fantastisk resultat

Uanset om du blot skal have anlagt et par ekstra bede, eller dine ønsker er af en mere gennemgribende karakter, kan vi som din lokale anlægsgartner hjælpe dig på professionel vis. Som anlægsgartner i Middelfart har vi både god og stor erfaring med anlæggelse af haver i dette område.

Smukke haver er vores speciale

Hvad drømmer du om? Vi er specialister i at anlægge smukke, praktiske og æstetiske haver, hvor hver enkelt del spiller sammen med helheden. Ligesom vi naturligvis tager os af opgaver, hvor haven trænger til en mere kærlig hånd eller blot trænger til en hækklipning. Vi har altid øje for den omkringliggende arkitektur og tænker havens udtryk ind i det store billede

Haven er en del af dit hjem

Som anlægsgartner i Middelfart har vi ved selvsyn konstateret, hvordan samspillet mellem boligen og haven bedst kan bringes i spil. Vi interesserer os for havens rum, dens lysindfald, og de stemninger, som den tilvejebringer. Det betyder, at vi sætter en ære i at undersøge alle dine muligheder, inden vi går i gang, og naturligvis drøfter vi disse med dig.

Anlægsgartner i Middelfart – vi skaber grønne rum

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi et hold af erfarne og specialiserede anlægsgartnere, som tager alle opgaver seriøst. Med stor respekt for dine ønsker og muligheder samt en nøje gennemgang af de praktiske forhold i din have finder vi altid en løsning, som passer alle parter.

Hverdagen som anlægsgartner