Anlægsgartner i Middelfart

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som Anlægsgartner

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet i udført professionel og i orden

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig… og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Middelfarts lokale anlægsgartner

Vi fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan hjælpe med at anlægge din have eller pifte dine udendørsarealer op.

Vi udfører alle anlægsgartneropgaver i Middelfart, og ingen opgave er for lille eller for stor. Lad os hjælpe dig med at gøre din have til et naturligt samlingssted for familien, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd.

Få professionel vejledning og nyd et fantastisk resultat

Uanset om du blot skal have anlagt et par ekstra bede, eller dine ønsker er af en mere gennemgribende karakter, kan vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner hjælpe dig på professionel vis. Som anlægsgartner i Middelfart har vi både god og stor erfaring med anlæggelse af haver i dette område.

Smukke haver er vores speciale

Hvad drømmer du om? Vi er specialister i at anlægge smukke, praktiske og æstetiske haver, hvor hver enkelt del spiller sammen med helheden. Ligesom vi naturligvis tager os af opgaver, hvor haven trænger til en mere kærlig hånd eller blot trænger til en hækklipning. Vi har altid øje for den omkringliggende arkitektur og tænker havens udtryk ind i det store billede

Haven er en del af dit hjem

Som anlægsgartner i Middelfart har vi ved selvsyn konstateret, hvordan samspillet mellem boligen og haven bedst kan bringes i spil. Vi interesserer os for havens rum, dens lysindfald, og de stemninger, som den tilvejebringer. Det betyder, at vi sætter en ære i at undersøge alle dine muligheder, inden vi går i gang, og naturligvis drøfter vi disse med dig.

Anlægsgartner Middelfart – vi skaber grønne rum

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi et hold af erfarne og specialiserede anlægsgartnere, som tager alle opgaver seriøst. Med stor respekt for dine ønsker og muligheder samt en nøje gennemgang af de praktiske forhold i din have finder vi altid en løsning, som passer alle parter.

Kontakt os med det samme

Hverdagen som anlægsgartner

Rydning af forhave i Vejle

Rydning af forhave i Vejle

Det er af stor betydning af få gjort det grundlæggende arbejde med fjernelse af planter når der skal ske forandringer i forhaven. Førbillede: Forhaven er et stort kvas og moras Den bedste løsning ved en forhave som denne at få ryddet hele området med en gravemaskine....

læs mere
Græsplæne i Skærbæk i terrasse

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

  Stemningsbillede fra den nye have - Giftfri have Det står lidt ukrudt rundt omkring. Det haver kunden sig selv af med håndkraft. Vi har ikke brugt gift i haven. Så den gamle plæne er ikke sprøjtet ned. Men det er faktisk gået overraskende godt. Kunden har taget...

læs mere
Plantning af hæk i Vejle

Plantning af hæk i Vejle

Vi gør os faglig umage med forarbejdet til hækken Der er gode virkninger af vores jordforbedring til hæk Se filmen om luft i jorden: https://www.youtube.com/watch?v=z3XF8vM-LDs   Hækken er kraftig og flot fra starten Den professionelt plantende hæk styrker...

læs mere