Anlægsgartner i Kolding

Få professionel hjælp til at anlægge en have, hvor der er taget hensyn til både dine ønsker og den øvrige arkitektur.

Som anlægsgartner i Kolding kan vi hjælpe dig og din familie med at få smukkere og mere funktionelle udendørsarealer. Få en bolig, hvor haven, terrassen og indkørslen spiller perfekt sammen.

Havens fundament skal være i orden

Når du ønsker, at din have skal præsentere sig på bedste vis, er det vigtigt, at fundamentet er i orden. Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan sørge for, at de grundlæggende elementer i haven står knivskarpt. Herefter kan vi så begynde at forfine og forskønne havens yderligere udtryk.

Lad os gøre dine drømme til virkelighed

Drømmer du om store rosenbede? En græsplæne med smukke bede af vilde blomster? Eller er dine drømme af en anden art? Uanset dine ønsker kan vi som anlægsgartner i Kolding hjælpe dig med at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Lad os hjælpe dig med at sikre en fremtidssikret have, du kan nyde året rundt uden at gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Anlægsgartner Kolding – så er du i sikre hænder

Vi er et hold af professionelle anlægsgartnere, som sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at få den have, som passer præcist til dem. For nogle drejer det sig en have, der kan bruges til leg og aktiviteter, mens det for andre igen er et spørgsmål om at skabe en fuldendt æstetisk oplevelse. Begge opgaver kan vi løse til punkt og prikke. Naturligvis i samarbejde med dig.

Vi hjælper både private og virksomheder

Uanset om du henvender dig til os som privat eller virksomhed i Kolding, kan vi hjælpe dig. Vi tager alle opgaver seriøst og går til arbejdet med ildhu og glæde, så vi kan skabe de rammer, som du efterspørger. Professionelt og med et udpræget gen for æstetik og en unik brugeroplevelse.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Ret kontakt til os i dag, hvis du ønsker at høre nærmere om dine muligheder.

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked

Hverdagen som anlægsgartner

Vi udføre gerne din græsplæne – Kontakt os straks idag

Dansk Haveservice & Anlægsgartner udføre hvert år mange kvalitets græsplæner og vi vil også gerne anlægge din græsplæne Anlægning af græsplæne er en hjertesag for os Vi har specialiseret os i anlægges af kvalitetsgræsplæner til private og erhverv. Vi ønsker ikke at...

læs mere

Drømmehaven i Vejle

Vi er din håndværker og samarbejdspartner til drømmehaven Kontakt os med det samme i dag og få et uforpligtende tilbud på din drømmehave Din drømmehave er din livskvalitet Du kender fornemmelsen af at blive fyldt op med vidunderlig og dejlig energi når du opholder dig...

læs mere

Få en smuk have – Fra ide til virkelighed

Få en smuk have; ved at læse denne artikel opnår du praktisk vidne om det at få en smuk have. Det kan være du allerede har et indre billede af din drømmehave som du kan forklare til en dygtig håndværker eller havearkitekt – fortælle, tegne eller på anden måde formidle din vision om en drømmehave til en dygtig håndværker. Som så bygger din drømmehave for dig. Det kan endda være du selv kan bygge haven.

læs mere