Anlægsgartner i Kolding

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som Anlægsgartner

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet i udført professionel og i orden

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig… og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Koldings lokale anlægsgartner

Få professionel hjælp til at anlægge en have, hvor der er taget hensyn til både dine ønsker og den øvrige arkitektur.

Som anlægsgartner i Kolding kan vi hjælpe dig og din familie med at få smukkere og mere funktionelle udendørsarealer. Få en bolig, hvor haven, terrassen og indkørslen spiller perfekt sammen.

Havens fundament skal være i orden

Når du ønsker, at din have skal præsentere sig på bedste vis, er det vigtigt, at fundamentet er i orden. Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan sørge for, at de grundlæggende elementer i haven står knivskarpt. Herefter kan vi så begynde at forfine og forskønne havens yderligere udtryk.

Lad os gøre dine drømme til virkelighed

Drømmer du om store rosenbede? En græsplæne med smukke bede af vilde blomster? Eller er dine drømme af en anden art? Uanset dine ønsker kan vi som anlægsgartner i Kolding hjælpe dig med at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Lad os hjælpe dig med at sikre en fremtidssikret have, du kan nyde året rundt uden at gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Anlægsgartner Kolding – så er du i sikre hænder

Vi er et hold af professionelle anlægsgartnere, som sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at få den have, som passer præcist til dem. For nogle drejer det sig en have, der kan bruges til leg og aktiviteter, mens det for andre igen er et spørgsmål om at skabe en fuldendt æstetisk oplevelse. Begge opgaver kan vi løse til punkt og prikke. Naturligvis i samarbejde med dig.

Vi hjælper både private og virksomheder

Uanset om du henvender dig til os som privat eller virksomhed i Kolding, kan vi hjælpe dig. Vi tager alle opgaver seriøst og går til arbejdet med ildhu og glæde, så vi kan skabe de rammer, som du efterspørger. Professionelt og med et udpræget gen for æstetik og en unik brugeroplevelse.

Kontakt os med det samme

Hverdagen som anlægsgartner

Rydning af forhave i Vejle

Rydning af forhave i Vejle

Det er af stor betydning af få gjort det grundlæggende arbejde med fjernelse af planter når der skal ske forandringer i forhaven. Førbillede: Forhaven er et stort kvas og moras Den bedste løsning ved en forhave som denne at få ryddet hele området med en gravemaskine....

læs mere
Græsplæne i Skærbæk i terrasse

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

  Stemningsbillede fra den nye have - Giftfri have Det står lidt ukrudt rundt omkring. Det haver kunden sig selv af med håndkraft. Vi har ikke brugt gift i haven. Så den gamle plæne er ikke sprøjtet ned. Men det er faktisk gået overraskende godt. Kunden har taget...

læs mere