Anlægsgartner i Kolding

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som Anlægsgartner 

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet er udført i professionel kvalitet og fagligt korrekt

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig... og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Kundeudtalelser om vores arbejde som anlægsgartner

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: ”Det gik stærkt og i tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede i. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have.”

Ualmindeligt godt tilfreds

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning. Lars udtaler: ”Jeg er ualmindeligt godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.”

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde: ”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den er blevet så flot. Og vi har været glad e for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Vi er bestemt tilfredse med plantning af hækken

Kunde til plantning af hæk udtaler:

"Vi har fået plantet den her hæk for et års tid siden og vi har været super glade for den. Det gik hurtigt at plante hækken og så har hækplanterne vokset rigtigt fint. Vi er bare glade. Vi er bestemt tilfredse med hækken."

Din lokale anlægsgartner i Kolding

Få professionel hjælp til at anlægge en have, hvor der er taget hensyn til både dine ønsker og den øvrige arkitektur.

Som anlægsgartner i Kolding kan vi hjælpe dig og din familie med at få smukkere og mere funktionelle udendørsarealer. Få en bolig, hvor haven, terrassen og indkørslen spiller perfekt sammen.

Kontakt os med det samme

Havens fundament skal være i orden

Når du ønsker, at din have skal præsentere sig på bedste vis, er det vigtigt, at fundamentet er i orden. Vi kan som din anlægsgartner i Kolding sørge for, at de grundlæggende elementer i haven står knivskarpt. Herefter kan vi så begynde at forfine og forskønne havens yderligere udtryk.

Lad os gøre dine drømme til virkelighed

Drømmer du om store rosenbede? En græsplæne med smukke bede af vilde blomster? Eller er dine drømme af en anden art? Uanset dine ønsker kan vi som anlægsgartner i Kolding hjælpe dig med at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Lad os hjælpe dig med at sikre en fremtidssikret have, du kan nyde året rundt uden at gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Anlægsgartner i Kolding – så er du i sikre hænder

Vi er et hold af professionelle anlægsgartnere i Kolding, som sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at få den have, som passer præcist til dem. For nogle drejer det sig om en have, der kan bruges til leg og aktiviteter, mens det for andre igen er et spørgsmål om at skabe en fuldendt æstetisk oplevelse. Begge opgaver kan vi løse til punkt og prikke. Naturligvis i samarbejde med dig.

Vi hjælper både private og virksomheder

Uanset om du henvender dig til os som privat eller virksomhed i Kolding, kan vi hjælpe dig. Vi tager alle opgaver seriøst og går til arbejdet med ildhu og glæde, så vi kan skabe de rammer, som du efterspørger. Professionelt og med et udpræget gen for æstetik og en unik brugeroplevelse.

Hverdagen som anlægsgartner