Anlægsgartner i Kolding

Få professionel hjælp til at anlægge en have, hvor der er taget hensyn til både dine ønsker og den øvrige arkitektur.

Som anlægsgartner i Kolding kan vi hjælpe dig og din familie med at få smukkere og mere funktionelle udendørsarealer. Få en bolig, hvor haven, terrassen og indkørslen spiller perfekt sammen.

Havens fundament skal være i orden

Når du ønsker, at din have skal præsentere sig på bedste vis, er det vigtigt, at fundamentet er i orden. Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan sørge for, at de grundlæggende elementer i haven står knivskarpt. Herefter kan vi så begynde at forfine og forskønne havens yderligere udtryk.

Lad os gøre dine drømme til virkelighed

Drømmer du om store rosenbede? En græsplæne med smukke bede af vilde blomster? Eller er dine drømme af en anden art? Uanset dine ønsker kan vi som anlægsgartner i Kolding hjælpe dig med at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Lad os hjælpe dig med at sikre en fremtidssikret have, du kan nyde året rundt uden at gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Anlægsgartner Kolding – så er du i sikre hænder

Vi er et hold af professionelle anlægsgartnere, som sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at få den have, som passer præcist til dem. For nogle drejer det sig en have, der kan bruges til leg og aktiviteter, mens det for andre igen er et spørgsmål om at skabe en fuldendt æstetisk oplevelse. Begge opgaver kan vi løse til punkt og prikke. Naturligvis i samarbejde med dig.

Vi hjælper både private og virksomheder

Uanset om du henvender dig til os som privat eller virksomhed i Kolding, kan vi hjælpe dig. Vi tager alle opgaver seriøst og går til arbejdet med ildhu og glæde, så vi kan skabe de rammer, som du efterspørger. Professionelt og med et udpræget gen for æstetik og en unik brugeroplevelse.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Ret kontakt til os i dag, hvis du ønsker at høre nærmere om dine muligheder.

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked

Hverdagen som anlægsgartner

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

  Stemningsbillede fra den nye have - Giftfri have Det står lidt ukrudt rundt omkring. Det haver kunden sig selv af med håndkraft. Vi har ikke brugt gift i haven. Så den gamle plæne er ikke sprøjtet ned. Men det er faktisk gået overraskende godt. Kunden har taget...

læs mere

Plantning af hæk i Vejle

Vi gør os faglig umage med forarbejdet til hækken Der er gode virkninger af vores jordforbedring til hæk Se filmen om luft i jorden: https://www.youtube.com/watch?v=z3XF8vM-LDs   Hækken er kraftig og flot fra starten Den professionelt plantende hæk styrker...

læs mere

Plantning af hæk i Horsens – Plantning af bøgehæk

Det er altid en stor beslutning at få plantet sin hæk. Vi i Dansk Haveservice & Anlægsgartner er altid interesseret i at plante din hæk i god kvalitet. Her viser vi gid hvordan vi har plantet en fin bøgehæk i god kvalitet ved en flot nybygger villa i Horsens....

læs mere
WordPress Lightbox Plugin