Anlægsgartner i Horsens

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som Anlægsgartner 

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet er udført i professionel kvalitet og fagligt korrekt

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig... og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Kundeudtalelser om vores arbejde som anlægsgartner

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: ”Det gik stærkt og i tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede i. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have.”

Ualmindeligt godt tilfreds

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning. Lars udtaler: ”Jeg er ualmindeligt godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.”

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde: ”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den er blevet så flot. Og vi har været glad e for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Vi er bestemt tilfredse med plantning af hækken

Kunde til plantning af hæk udtaler:

"Vi har fået plantet den her hæk for et års tid siden og vi har været super glade for den. Det gik hurtigt at plante hækken og så har hækplanterne vokset rigtigt fint. Vi er bare glade. Vi er bestemt tilfredse med hækken."

Din lokale anlægsgartner i Horsens

Som anlægsgartner kan vi hjælpe dig med at skabe en have, hvor udtrykket spiller sammen med boligen og de øvrige omgivelser.

Skal din familie have et nyt sted at boltre sig? Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi sørge for, at dine ønsker går i opfyldelse.

Lad os stå for dit haveprojekt

Uanset om du ønsker en total omlægning af din have, eller om dit haveprojekt er af mindre art, kan vi hjælpe dig. Måske ønsker du en ny terrasse, men er i tvivl om valget af materialer? Eller trænger din have bare til en kærlig hånd? Som din anlægsgartner i Horsens kan vi bistå dig med råd og vejledning, uanset om det drejer sig om anlægning af højbede, belægning eller noget helt tredje.

Professionalisme og faglig stolthed

Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner tager vores opgave meget seriøst. Med en professionel tilgang til opgaven kan vi hjælpe dig med at få det bedste ud af din have. Hver enkelt have har sine fordele og sine begrænsninger, og det er med disse in mente, at vi bringer vores faglighed i spil, så du kan få det optimale resultat.

Anlægsgartner i Horsens – vi baner vejen

Måske mangler du inspiration, eller du er gået i stå med havearbejdet. Vi, som anlægsgartner i Horsens, kan anlægge en have, der ikke kræver timevis af pasning. Det giver dig og din familie tid til at nyde haven i stedet for at slide i den. Det mener vi er en win-win-situation, hvor du får det bedste fra to verdener.

Hus og have skal spille sammen

Vores hold af anlægsgartnere i Horsens bekymrer sig om din have. Vi er også godt klar over, at haven skal spille sammen med din boligs arkitektur og det omkringliggende miljø. På den måde er du nemlig sikker på at få en oplevelse, hvor alle elementer er tænkt ind i hinanden.

Hverdagen som anlægsgartner