Anlægsgartner i Horsens

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som Anlægsgartner

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet i udført professionel og i orden

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig… og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Horsens’ lokale anlægsgartner

Som anlægsgartner kan vi hjælpe dig med at skabe en have, hvor udtrykket spiller sammen med boligen og de øvrige omgivelser.

Skal din familie have et nyt sted at boltre sig? Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi sørge for, at dine ønsker går i opfyldelse.

Lad os stå for dit haveprojekt

Uanset om du ønsker en total omlægning af din have, eller om dit haveprojekt er af mindre art, kan vi hjælpe dig. Måske ønsker du en ny terrasse, men er i tvivl om valget af materialer? Eller trænger din have bare til en kærlig hånd? Som anlægsgartner i Horsens kan vi bistå dig med råd og vejledning, uanset om det drejer sig om anlægning af højbede, belægning eller noget helt tredje.

Professionalisme og faglig stolthed

Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner tager vores opgave meget seriøst. Med en professionel tilgang til opgaven kan vi hjælpe dig med at få det bedste ud af din have. Hver enkelt have har sine fordele og sine begrænsninger, og det er med disse in mente, at vi bringer vores faglighed i spil, så du kan få det optimale resultat.

Anlægsgartner Horsens – vi baner vejen

Måske mangler du inspiration, eller du er gået i stå med havearbejdet. Vi, som anlægsgartnere, kan anlægge en have, der ikke kræver timevis af pasning. Det giver dig og din familie tid til at nyde haven i stedet for at slide i den. Det mener vi er en win-win-situation, hvor du får det bedste fra to verdener.

Hus og have skal spille sammen

Vores hold af anlægsgartnere i Horsens bekymrer sig om din have. Vi er også godt klar over, at haven skal spille sammen med din boligs arkitektur og det omkringliggende miljø. På den måde er du nemlig sikker på at få en oplevelse, hvor alle elementer er tænkt ind i hinanden.

Kontakt os med det samme

Hverdagen som anlægsgartner

Rydning af forhave i Vejle

Rydning af forhave i Vejle

Det er af stor betydning af få gjort det grundlæggende arbejde med fjernelse af planter når der skal ske forandringer i forhaven. Førbillede: Forhaven er et stort kvas og moras Den bedste løsning ved en forhave som denne at få ryddet hele området med en gravemaskine....

læs mere
Græsplæne i Skærbæk i terrasse

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

  Stemningsbillede fra den nye have - Giftfri have Det står lidt ukrudt rundt omkring. Det haver kunden sig selv af med håndkraft. Vi har ikke brugt gift i haven. Så den gamle plæne er ikke sprøjtet ned. Men det er faktisk gået overraskende godt. Kunden har taget...

læs mere
Plantning af hæk i Vejle

Plantning af hæk i Vejle

Vi gør os faglig umage med forarbejdet til hækken Der er gode virkninger af vores jordforbedring til hæk Se filmen om luft i jorden: https://www.youtube.com/watch?v=z3XF8vM-LDs   Hækken er kraftig og flot fra starten Den professionelt plantende hæk styrker...

læs mere