Anlægsgartner Århus

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som Anlægsgartner

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet er udført professionelt og fagligt korrekt

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig… og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Århus’ lokale anlægsgartner

Dansk Haveservice & Anlægsgartner udfører skræddersyede løsninger der bygger på dine drømme og behov.

kontakt os gerne for et bud på hele haven. Vi udfører gerne havebede, belægning og indkørsler i din have og ejendom.

Vi er din anlægsgartner i Århus

Din have er dine drømme. Og uanset karakteren af dine ønsker til haven kan vi hjælpe dig med at få oversat dine drømme til virkelighed. Vi elsker at arbejde med planter og grønne anlæg og vi sætter stor faglig stolthed i at alle belægningsopgaver og haveanlæg er udført flot og korrekt. Vi har en stor interesse for havens anvendelse, uderum og arkitektoniske indretning.

Havebede og prydhaver

Et af vores speciale er anlæggelse af smukke haveanlæg, prydhaver og skønne havebede med dejlige planter. Vi arbejder gerne ud fra færdige planter. Ligesom vi hjælper dig i udviklingen af dine drømme om haven. Vi forædler også de eksisterende planter og anlæg i haven ved renovering, genopretning og beskæring. Vi yder dig gerne kyndig rådgivning og konsulentarbejde i forbindelse med din have.

Havefliser og haveanlæg

Det helt rigtige haveanlæg i din have kan føre fortryllende underværker for dig og din familie. Havens rum og lys har stor betydning for oplevelserne i din have. Ligesådan skal haveanlæggene passe til dine praktiske behov i have. Terrasserne skal have den rigtige størrelse i forhold til deres faktiske anvendelse. Og sol og lys ska passe til hvordan arealerne anvendes af dig og din familie.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud i den have og tager en uforpligtende snak med dig om mulighederne i din have. Vi få en god snak med dig hvor vi fortæller om de mange muligheder der er for at forskønner og forbedre haven. I forhold til den måde i anvender haven på. Vi vender både helt konkrete og partiske detaljer samt de mere rummelige dimensioner af haven.

Kontakt os med det samme

Hverdagen som anlægsgartner

Rydning af forhave i Vejle

Rydning af forhave i Vejle

Det er af stor betydning af få gjort det grundlæggende arbejde med fjernelse af planter når der skal ske forandringer i forhaven. Førbillede: Forhaven er et stort kvas og moras Den bedste løsning ved en forhave som denne at få ryddet hele området med en gravemaskine....

læs mere
Græsplæne i Skærbæk i terrasse

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

  Stemningsbillede fra den nye have - Giftfri have Det står lidt ukrudt rundt omkring. Det haver kunden sig selv af med håndkraft. Vi har ikke brugt gift i haven. Så den gamle plæne er ikke sprøjtet ned. Men det er faktisk gået overraskende godt. Kunden har taget...

læs mere
Plantning af hæk i Vejle

Plantning af hæk i Vejle

Vi gør os faglig umage med forarbejdet til hækken Der er gode virkninger af vores jordforbedring til hæk Se filmen om luft i jorden: https://www.youtube.com/watch?v=z3XF8vM-LDs   Hækken er kraftig og flot fra starten Den professionelt plantende hæk styrker...

læs mere