Anlægsgartner i Århus

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som Anlægsgartner 

Trold-Havelandskab-Sten-Planter-Stemning

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Anlaeggelse-smuk-beplantning-havebede-kant-

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet er udført i professionel kvalitet og fagligt korrekt

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig... og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Kundeudtalelser om vores arbejde som anlægsgartner

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: ”Det gik stærkt og i tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede i. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have.”

Ualmindeligt godt tilfreds

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning. Lars udtaler: ”Jeg er ualmindeligt godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.”

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde: ”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den er blevet så flot. Og vi har været glad e for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Vi er bestemt tilfredse med plantning af hækken

Kunde til plantning af hæk udtaler:

"Vi har fået plantet den her hæk for et års tid siden og vi har været super glade for den. Det gik hurtigt at plante hækken og så har hækplanterne vokset rigtigt fint. Vi er bare glade. Vi er bestemt tilfredse med hækken."

Din lokale anlægsgartner i Århus

Dansk Haveservice & Anlægsgartner udfører skræddersyede løsninger der bygger på dine drømme og behov.

Kontakt os gerne for et bud på hele haven. Vi udfører gerne havebede, belægning og indkørsler i din have og på din ejendom.

Vi er din anlægsgartner i Århus

Din have er dine drømme. Og uanset karakteren af dine ønsker til haven kan vi hjælpe dig med at få oversat dine drømme til virkelighed. Vi elsker at arbejde med planter og grønne anlæg og vi sætter stor faglig stolthed i at alle belægningsopgaver og haveanlæg er udført flot og korrekt. Vi har en stor interesse for havens anvendelse, uderum og arkitektoniske indretning.

Havebede og prydhaver

Et af vores speciale er anlæggelse af smukke haveanlæg, prydhaver og skønne havebede med dejlige planter. Vi arbejder gerne ud fra færdige planter. Ligesom vi hjælper dig i udviklingen af dine drømme om haven. Vi forædler også de eksisterende planter og anlæg i haven ved renovering, genopretning og beskæring. Vi yder dig gerne kyndig rådgivning og konsulentarbejde i forbindelse med din have.

Havefliser og haveanlæg

Det helt rigtige haveanlæg i din have kan føre fortryllende underværker for dig og din familie. Havens rum og lys har stor betydning for oplevelserne i din have. Ligesådan skal haveanlæggene passe til dine praktiske behov i have. Terrasserne skal have den rigtige størrelse i forhold til deres faktiske anvendelse. Og sol og lys ska passe til hvordan arealerne anvendes af dig og din familie.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud i den have og tager en uforpligtende snak med dig om mulighederne i din have. Vi få en god snak med dig hvor vi fortæller om de mange muligheder der er for at forskønner og forbedre haven. I forhold til den måde i anvender haven på. Vi vender både helt konkrete og partiske detaljer samt de mere rummelige dimensioner af haven.

Hverdagen som anlægsgartner