Træfældning i Vejen

Bestil din træfældning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med træfælding

Træfældning med topkapper

Med en topkapper på opgaven kan vi fælde selv de mest avancerede træer.

Træfældning

Fældning af tunge og udsatte træer

Det er et mægtigt og respektindgydende bøgetræ vi skal i gang med. Træer som disse fremkalder med god grund ærefrygt blandt menneskene.

Professionel træfældning med kran og lastbil

Det foregår hurtigt og professionel at fælde træer med kran. Kontakt os for træer vi skal se på i din have.

Avanceret træfældning

Vi påtager os gerne specialopgaver vedrørende træfældning.

Se kundeudtalelser om vores træfældning

Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning

"Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer."

Kundeudtalelse fra Anne Marie i Fredericia

Anne Marie er rigtig godt tilfreds med træfældningen og dens forløb.

God udtalelse fra Landmand

Landmand Poul Hansen giver os en god kundeudtalelse for sikker fældning af gigantisk bøgetræ tæt på slægtsgårdens bygninger.

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Ejgil Rasmussen anbefaler Dansk Haveservice & Anlægsgartner til træfældning

Pensioneret landmand Ejgil Rasmussen nyder tilværelsen på sin smukt beliggende landejendom hvor han fik brug for træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Ejgil Udtaler: "Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet."

Professionel og effektiv træfældning i Vejen

Kontakt Dansk Haveservice & Anlægsgartner når du ønsker træerne fældede – Vi fælder træer året rundt

Vi tager gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud på din træfældning. Kontakt os i dag.

Alt i træfældning

Vi foretager træfældning grundigt og professionelt og kan bistå med mange forskellige tillægsprodukter. Det være sig opfølgning med f.eks. stubfræsning mm. Desuden beskærer vi gerne dine blivende træer og planter. Hver opgave med træfældning er unik. Og vi tilpasser vores arbejde med fældning af dine træer til de lokale forhold. På den måde er sikkerhed og kvalitet altid i top.

Træfældning lysner din have og skov

Oftest medfører træfældning omfattende forandringer i haver og landskaber. Vi tager gerne og god snak med dig om hvilke valg du med fordel kan træffe i forbindelse med træer og skove. Din have eller skov er dit uderum og giver dig god energi og er hyggelig og smuk at opholde sig i når alt er i orden. Vi er din udførende entreprenør og samtidig din samarbejdspartner.

Træer kan fældes hele året

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os med dine opgaver med fældning af træer. Vi er altid klar til at komme og se på dine opgaver og i den forbindelse vil du modtage første klasses rådgivning vedrørende dine ønsker med træerne. Vi tilstræber at afvikle aftalte opgaver hurtigst muligt. Og foretager planlægningen i overensstemmelse med dig.

Beskæring gør dine træer smukke

Formålet med træfældningen er at forbedre dine omgivelser. Ofte foretages træfældning for at skabe lys og luft. Andre gange foretages træfældningen af praktiske og sikkerhedsmæssige hensyn. Og vi er meget interesserede i også at arbejde med avancerede træfældninger. Så du kan altid trygt og roligt henvende dig til os for udførelse af første klasses håndværk.

Når træerne falder