Træfældning i Odense

Bestil din træfældning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med træfælding

Træfældning med topkapper

Med en topkapper på opgaven kan vi fælde selv de mest avancerede træer.

Træfældning

Fældning af tunge og udsatte træer

Det er et mægtigt og respektindgydende bøgetræ vi skal i gang med. Træer som disse fremkalder med god grund ærefrygt blandt menneskene.

Professionel træfældning med kran og lastbil

Det foregår hurtigt og professionel at fælde træer med kran. Kontakt os for træer vi skal se på i din have.

Avanceret træfældning

Vi påtager os gerne specialopgaver vedrørende træfældning.

Se kundeudtalelser om vores træfældning

Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning

"Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer."

Kundeudtalelse fra Anne Marie i Fredericia

Anne Marie er rigtig godt tilfreds med træfældningen og dens forløb.

God udtalelse fra Landmand

Landmand Poul Hansen giver os en god kundeudtalelse for sikker fældning af gigantisk bøgetræ tæt på slægtsgårdens bygninger.

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Ejgil Rasmussen anbefaler Dansk Haveservice & Anlægsgartner til træfældning

Pensioneret landmand Ejgil Rasmussen nyder tilværelsen på sin smukt beliggende landejendom hvor han fik brug for træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Ejgil Udtaler: "Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet."

Professionel og effektiv træfældning i Odense

Træfældning med præcision og omtanke. Mange års professionel erfaring ligger til baggrund for vores fældning af selv de vanskeligste træer.

Som specialister i fældning af træer udføre vi kvalitetsbevidst træfældning, topkapning og beskæring.

Træfældning med skovhugger

Er er træet ligetil at fælde vil det nemmeste være efter skovhuggermetoden. Her planlægges fældningen således at træet falder frit og sikkert. Du kan herefter vælge om vi eller du selv skal forestå oprydningen. Vi tilbyder også at skære træet op efter dine ønsker. Det kan være træet skal skæres op på mål der passer til en pejs eller brændeovn.

Træfældning i Odense

Når du står med træfældning i Odense, er det Dansk Haveservice & Anlægsgartner du skal have fat på. Vi står altid klar med den bedste rådgivning og har altid tid til at tale uddybende med dig om opgaven. En træfældning forandrer oftest hele haven overordentlig meget og der kan være flere hensyn du ønsker at drøfte med os.

Træfældning med topkapper

Avancerede træer kan oftest med fordel fjernes af en topkapper. Det sker ved at topkapperen klatrer op i træet og skære det ned fra oven. Det kan ske i forhold til varierende hensyn til omgivelserne. Ved meget høje miljøkrav fra omgivelserne kan træet skæres op i små stykker der hejses ned hver for sig.

Avanceret træfældning

Vi kan altid finde en metode så du trygt og roligt kan takke ja til at får fældet dine træer af Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Der findes mange forfinede teknikker der kan sikre at træfældningen altid foregår med høj sikkerhed og tryghed. Vi rådgiver dig om de forskellige muligheder og gennemgår fordele og ulemper med dig. Vi finder altid en løsning.

Når træerne falder