Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning Sjælland – Kontakt os straks om professionel stubfræsning på Sjælland

af | jun 10, 2023 | Stubfræsning

Udtalelse fra kunden:

”I kom som aftalt

I kom som aftalt, lavede præcis det vi aftalte og ydermere ringede til mig, for at sige man lige fræsede nogle rødder midt i græsplænen UB

Det kalder jeg udsøgt service

Kim Sørensen”

Førbillede: Sjællandsk privathave med flere træstubbe til stubfræsning

Stubfraesning-Sjaelland-

I denne skønne Sjællandske have har flere større og mindre træstubbe. Egeren er efterhånden blevet træt af de mange stubbe i haven. Og har kontaktet os i Dansk Haveservice for en oprydning af de mange træstubbe der plager ham i haven. Ud over at være uappetitlige at se på så udgør træstubbe også en risiko for den der daglig bevæger sig rundt i haven. Dermed har stubfræsning og rodfræsning både et æstetiskformål og et formål i forhold til sikkerheden i haven.

Efterbillede: Hver træstub er nu udskiftet med et godt dybt hul – Stubfræseren har gjort sit arbejde

Stubfraesning-Sjaelland-

Nogen tid efter vi har påbegyndt vores arbejde med stubfræsning i denne skønne landbohave har stubfræseren fortæret hver enkelt træstub i haven og forvandlet dem til dybe huller omgrænset af løs muld og flis som er restprodukter efter stubfræsningen. Egeren af haven kan nu nemt selv lægge jord på plads i huldrerne og dermed forvandle området til en smuk del af den eksisterende græsplæne.

Stubfræseren elsker at knuse og destruerer stubbe og rødder i de Sjællandske haver

Stubfraesning-Sjaelland-

Her er stubfræseren godt i gang med havens største træstub der er næsten færdig. stubfræseren er et effektivt og aktivt værktøj i arbejdet med bortskaffelse af havernes mange træstubbe og rodnet. Som vi ser, her gør stubfræseren også i denne have sit arbejde godt og grundigt. Trods sin kraft er stubfræseren faktisk også et skånsomt værktøj der på mange måder skåner haven i forhold til andre metoder. Der er også en hovedårsag til at mange vælger stubfræsning som middel til bortskaffelse af træstubbe.

For hver enkelt træstub gør stubfræseren et grundigt arbejde

Stubfraesning-Sjaelland-

Efterhånden som vi kommer frem i haven gør stubfræseren et grundigt arbejde med at fjerne træstubbene. Vi kommer dybt ned og det vil være nemt for kunden at lægge jorden på plads og efterså med græsfrø og derved opnå en god græsplæne. Det er vigtigt at stubben kommer godt væk. Så der ikke efterfølgende kommer sætninger i græsplænen.

Det er ønskeligt at fjerne denne træstub fra græsplænen – Som det ses, kommer vi godt i bund med opgaven og er med fræseren under underfladen af træstubben

Stubfraesning-Sjaelland-

Det er naturligvis altid interessant at se hvor dybt træstubbene går i jorden. Med erfaringen har vi naturligvis opbygget noget fornemmelse for det. Men naturen kan altid overraske. Det gør den nu ikke i dette tilfælde. Og vi er med en almindelig stubfræsning godt under underfalden af denne træstub. Men det er klart at rødderne stadig er tilbage i jorden efter fræsning af selve stubben.

Stubfræseren forsætter arbejdet til træstubben er helt væk

Stubfraesning-Sjaelland-

Stubfræseren forsætter ihærdig sit arbejde til træstubbene i haven er helt værk. Maskinen arbejder ved at bide i træet i træstubben og forvandle hver lille del til savsmuld og flis. Der bladet med den jord der omgiver træstubben vil udgøre det smuld der er et biprodukt efter udfræsningen. Dette smuld er som reglen nemt for kunden at arbejde vider med.

Resultatet udebliver ikke – Træstubbene er af stubfræseren forvandlet til huller i græsplænen

Stubfraesning-Sjaelland-

Efter endt arbejde har stubfræeseren forvandlet alle havens træstubbe til fordybninger og huller i haven. Kunden glæder sig nu til at komme hjem fra arbejde og komme vider i sit arbejde med at forbedre haven. Flis- og jordbladningen fra udfræsningen skal væk og ny jord skal tilføres. Det er en klar forbedring af haven.

Førbillede: Der skal også udføres rodfræsning i haven

Stubfraesning-Rodfraesning-Sjaelland-

Uafhængig af de eksisterende træstubbe er der i haven også rester af et rodsystem fra en tidligere plante i haven. De ligger på en irriterende måde rundt i græsplænens overfalde. Og kunden ønsker at få dem fjernet. Vi markerer nemt rødderne så de er nemme at se og vi får dem alle med i arbejdet.

Efterbillede: Stubfræseren har nemt forvandlet rødderne til pulver af jord og savsmuld

Stubfraesning-Rodfraesning-Sjaelland-

Så har stubfræseren været over arrealt med rodsystemet. Rødderne er forvandlet til at pulver der nemt kan lægges på plads af kunden selv. Og nu skal der bare smides nogen græsfrø. Derefter forvandles området til en jævn og harmonisk til af græsplænen. Det er en nem måde at slippe af med de irriterende rødder der indtil nu har forstyrret græsslåningen og havevandringen.

Sådan opmåler du træstubbene til stubfræsningen

Stubfraesning-Sjaelland-
Stubfraesning-Sjaelland-

Træstubben til stubfræsning opmåles på sit bredeste sted. Her er træstubben skåret godt ned til jordens overfalde. Og er lige bred ved jordens overflade og på toppen af stubben.

Her er en træstub der har forskel på længden og bredden

Stubfraesning-Sjaelland-
Stubfraesning-Sjaelland-

Denne træstub er også lige så bred og lang på toppen som ved jorden. Til gængæld er den dobbelt så land som den er bred.

Stubfræseren er færdige i denne have og glæder sig nu til at komme vider i din have på Sjælland eller i København

Stubfraesning-Sjaelland-

Stubfræsning kan foregå året rundt. Når du er træt af dine træstubbe i din have ringer du straks til os på tlf. 8181 1414 og får en aftale om fjernelse af træstubbene. Vi kommer så hurtigt vi kan og hjælper dig med fjernelser af træstubbene i din have. At få uønskede træstubbe fjernet styrker både sikkerheden i din have og forskønner samtidig dine omgivelser.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud