Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning på Fyn -Fjernelse af snesevis af store og små træstubbe med stubfræser i Spejdercentret Port Arthur på Fyn

af | jun 28, 2023 | Stubfræsning

Udtalelse fra kunden:

”God service og godt arbejde

God service og godt arbejde

Vi havde en del nye stubbe og nogle gamle stående, som vi gerne ville have fjernet, hvilket de blev gjort effektivt og grundigt.

Karstene er et behageligt og rart menneske og vi er meget tilfredse med det arbejde,

Ole Rasmussen”

Førbillede: Stubfræseren er ankommet – Her er nogle af de mange fynske træstubbe

Stubfraesning-Fyn-

På billedet ses nogle af de mane træstubbe vi skal i gang med i dette job. De er kun nogle få af de utrolig mange træstubbe der findes i området. Og alle skal væk for at give forbedrede muligheder for teltpladser til overnatning. For det er nok ikke så sjovt at sove med en træstub i ryggen, for: ”Der var engang en prins; han ville have sig en prinsesse, men det skulle være en rigtig prinsesse…”

Efterbillede: Stubfræseren har igen sejret over den fynske træstub – og snesevis af andre træstubbe blev denne dag til huller og kratere i jorden

Stubfraesning-Fyn-

En af de mange mægtige træstubbe er nu forvandlet til træflis og savsmuld blandet med jord. De spejdere og besøgende der i fremtiden skal overnatte her, vil bestemt komme til at sove bedre end: ” Prinsessen på ærten”. Vi forsætter rund med stubfræseren indtil samtlige træstubbe er fjernet i hele området.

Stubfræseren bider godt fra sig i en af træstubbene

Stubfraesning-Fyn-

Hver enkelt træstub er et solidt job i sig selv. Og vi griber det professionelt an. Vi bortfræser omhyggeligt hver enkelt træstub indtil der intet er tilbage. Det er i hver enkelt tilfælde en æressag for os at gribe arbejdet omhyggeligt an. Så hver enkelt træstub bliver fræset ordentligt ned.

Her er flere store træstubbe bortskaffet med stubfræseren

Stubfraesning-Fyn-

Stubfræseren har her klaret flere store træstubbe. Men vi forsætter jagten rundt i området. Vi ønsker at finde samtlige træstubbe og så fræse dem ned. Til kundens tilfredshed. Men nu er alle træstubbene her i lokalt i hvert fald fræset godt ned under jorden. Så vi kan forsætte søgningen andre steder på vidderne i Spejdercentret Port Arthur på Fyn.

Stubfræseren klarer også de mange små træstubbe

Stubfraesning-Fyn-

Her har stubfræseren klaret en af de mange små træstubbe i området. Det viser sig nemlig at der er en hel lille mark der er ful af mindre træstubbe. Dem køre vi på med krum hals. Det er om at kikke sig godt for så vi får øje på samtlige de små træstubbe.

Her har stubfræseren været i gang med flere af de mindre træstubbe

Stubfraesning-Fyn-

Her er vi midt i arbejdet med mange små træstubbe efter mindre træer og buske. Her er det særlig vigtigt at få øje på alle sammen. Så vi henter kunden der går med rundt og hjælper med at få øje på samtlige træstubbe. De mange mørke punkter i baggrunden er også udfræsninger efter træstubbe vi har fjernet.

Stubfræseren får sig et hvil i aftensolen

Stubfraesning-Fyn-

Foran stubfræseren ses flere mørke punkter. Det er opfræset fynsk muld efter små træstubbe som stubfræseren har nedbrudt med sit fræserhoved. Nu er både de store træstubbe fra de store træer fjernet fra den tidligere mark. Og nu er også træstubbene fra de mindre træstubbe væk fra denne mark. Kunden er tilfreds med resultatet. Og vi har sammen kikket grundigt efter at alle træstubbene er væk.

Så skal stubfræseren vider ud i din have og fjerne træstubbene

Stubfraesning-Fyn-

Stubfræseren har klaret hele opgaven og står nu standby. Klar til at komme hjem i din have for at fjerne de træstubbe du er så inderligt træt af i den egen have. Vi vil gerne hjælpe dig. Så ring trygt til os. Eller send en mail. Vi kommer så hurtigt vi kan.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud