Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning Jylland – Hjælp! Der er træstubbe overalt i haven i Jylland…. Men stubfræseren hjælper dig og fjerner alle træstubbene i haven 😊

af | jun 30, 2023 | Stubfræsning

Førbillede: Forestil dig at denne træstub står og kikker på dig hver morgen når du står op – Hyggeligt syn hvad?

Stubfraesning-Jylland-

Forestil dig at hver morgen når du står op står denne enormt trælse træstub og kikker lige ind mod dig fra midt i din græsplæne. Det kan være du som mange andre mennesker med sådanne træstubbe selv har været efter den med økser, motorsave og spader. Men denne morgen er den der igen, og kikker bebrejdende på dig mens du forsøger at ryste trætheden ud af kroppen og komme i gang med dagen- Nu skal der ske noget…

Efterbillede: Du kontakter det professionelle stubfræserfirma: Karsten fra Dansk Haveservice og snart er træstubben væk

Stubfraesning-Jylland-

Denne morgen beslutter du dig til at nu skal der ske noget. Du vil ikke finde dig i mere fora træstubben. Den har taget nok af din tid. Og du har mistet tålmodigheden med stubben. Du griber telefonen og ringer 8181 1414 til Karsten fra Dansk Haveservice. Der straks tager sin stubfræser og køre op og fjerne træstubben for dig.

Arbejdsbillede med den fæle træstub – Stubfræseren har sejret

Stubfraesning-Jylland-

Stubfræseren har nu sejret i kampen med den fæle træstub. Det er en lettet haveger der kan konstatere at den trælse træstub nu er væk fra haven. Hvis du har en sådan træstub i haven, er der ikke andet at gøre end at ringe til en professionel En sådan træstub kan står i årtier. Og kan til den tid stadig være meget vanskelig at fjerne med håndkraft. Så det er nok et meget spinkelt håb at den skulle forsvinde af sig selv.

Overalt i denne jyske have er der inficeret med store og små træstubbe

Stubfraesning-Jylland-

Overalt i denne have er der inficeret med store og små træstubbe. De er opstået på baggrund af en gennemgribende renovation af hjemmet. Der er nok at tage fat på for stubfræseren. Her har den allerede taget flere af de mindre træstubbe. Men som det fremgår af billede er der stadig mange store træstubbe tilbage. Alene i dette ene område af haven.

Denne træstub er vigtig – For den står på toppen af en bakke

Stubfraesning-Jylland-

Netop denne træstub er særlig vigtig. Da den står på toppen af en mindre anlagt bakke i haven. Bakken skal imidlertid jævnes med jorden af en senere tilkommende gravemaskine. Derfor er det vigtigt at vi kommer godt i bund med præcis denne træstub. Således at kærnen bliver knust og gravemaskinen kan rense jorden for rødderne og jævne bakken.

Stubfræseren er her i gang med en af de utallige træstubbe i haven i Jylland

Stubfraesning-Jylland-

Ved en opgave som denne er der ikke andet at gøre end at tage træstubbene en efter en med stubfræseren. At starte fra den ene ende af. Og arbejde sig gennem havens områder. Her ser vi stubfræseren være godt i gang med en af havens utallige træstubbe. Det går godt og vi kommer til stadighed tættere på endemålet: en stubfri have i Jylland.

Haven i Jylland er tæt besat med mange træstubbe

Stubfraesning-Jylland-

Som det fremgår, er der helt utrolig mange træstubbe til stubfræsning i denne have i Jylland. Mange års laden stå til fra skiftene egerne af huset og haven har efterladt mange store træer der nu er fældet. Hvilket har efterlade de mange træstubbe. Det eneste egeren nu behøver er at bortfræse træstubbene. Og kan derefter frit udvikle sin have. Det er derfor vi er her.

Nu begynder arbejdet med stubfræsning i Jylland at bære frugt

Stubfraesning-Jylland-

Overalt hvor der tidligere stod træstubbe fast forankret i den jyske muld er der nu kun savsmuld, flis og løst jord. Området er totalt renset for træstubbe. I baggrunden ses stubfræseren der står og afventer nyt arbejde i havens øvrige områder. Vi forsætter til alle træstubbe er væk fra haven.

Så har vi færdige med stubfræsning i denne have i Jylland – Så kontakt os endelig med din opgave omkring stubfræsning i din have

Stubfraesning-Jylland-

Stubfræseren står standby efter vi har afsluttet denne omfattende opgave med stubfræsning i Jylland. Vi glæder os til at komme virrer med stubfræsning i andre jyske haver. Du kontakter os straks med store og små opgaver vedrørende træstubbe Jylland. Vi står altid til rådighed med stubfræsning for dig i din have. Og vi kommer så hurtigt vi kan.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud