Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Rodfræsning og Stubfræsning – En stub kan være ødelæggende for havens helhedsindtryk.

af | mar 11, 2015 | Stubfræsning

 Rodfræsning af stubbe og rødder

Vælger du professionel hjælp til rodfræsning for fjernelse af stuppe og rødder kan du med fordel overveje følgende:

  • Vil jeg helst have rodfræset eller bør jeg overveje andre metoder som gravning eller sprængning – eller vil jeg tale med hånværkeren om at anvende en helt anden metode.
  • Skal håndværkeren rydde op efter opgaven (Anbefales).
  • Skal håndværkeren foretage reparation af opgaven, som at ilægge muld og så græs.

Rodfræsning stiller store krav til håndværkeren

Rodfræsning stiller store krav til håndværkeren. Rodfræsning er tungt og hård arbejde der foregår med nogle af havebranchens mest kostbare og solide maskiner. Alligevel er det med store daglige omkostninger til vedligehold at maskinerne holdes i gang. De store professionelle maskiner kan dog gøre rigtig meget godt for dig og din have som de små maskiner ikke er i stand til.

En stub kan være ødelæggende for havens helhedsindtryk.

Og det kan sagtens betale sig at få gjort noget ved sine stubbe- og rødder. For en stub kan være ødelæggende for havens helhedsindtryk.

Ved stubfræsning aftales en pris. Stubfræsning kan følges til dørs ved tilkøb af forskellige tillægsprodukter. Det kan dreje sig om forskellige grader af efterfølgende oprydning, såning af græsfrø mm. Eller anden form for havearbejde der følger op på at stubben nu er fjernet. Og der er klar bane for ny udvikling i haven.

Andre måder end fræsning

Fjernelse af stubbe og rødder kan ske på andre måder end ved fræsning. Små og store gravemaskiner kan anvendes til opgravning af stubbe. Og forskellige former for traktorer, kraner og spil kan trække stubbe op af jorden.

Vi anbefaler at du som kunde til rodfræsning som udgangspunkt også får os til at foretage en oprydning. At lade flisen ligge kan godt give dårlig jord som græs eller andre planter ikke kan trives ordentlig på området. Vi kan sagtens bortskaffe og rydde fint op. Med ilægning af harpemuld, eller andet aftalt.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner foretager alle former for træfældning med og uden rodfræsning. Vi arbejder fortrinsvis i byerne vejle, Kolding, Fredericia, Middelfart og Horsens. Vi giver tilbud i hele Danmark. Spørg os gerne om mulighederne.

Eksempel på god rod og stubfræsning

Førbillede

Rodfræsning og Stubfræsning af stuppe og rødder i Bredballe ved Vejle haveservice-roedfraesning-stupfraesning-bredballe-vejle-stup-roeder

Det er en forholdsvis kraftig stub vi skal i gang med. den skæmmer haven. og skal væk.

Det er forståeligt at denne haveejer i Bredballe i Vejle ønskede at fjerne denne stub fra sin have. Vi foreslog at fræse ned til 10 centimeter under jorden. Haveejeren ønskede også at vi kom godt omkring stubben. Da rødder havde møvet rundt i jordoverfladen. Med vores kraftige professionelle stubfræser kunne vi sagtens opfylde det ønske. Vi forestod efterfølgende oprydning af den giftige flis. Og lå finharpet muld i plan med græsplænen. Pletten blev tromlet med fødderne. Og vores fikse maskine såede græs i en god kvalitet og tromlede samtidig.

Efterbillede

Rodfræsning og Stubfræsning af stuppe og rødder i Bredballe ved Vejle haveservice-rodfraesning-stupfraesning-bredballe-vejle-kat

Så er der frisk jord hvor der før var en grim stub. Kunden har købt opgaven med oprydning, ny jord og oprydning.

I stedet for den grimme stub har katten nu fået sig en dejlig plet i havens sol. Om lidt sås der græs. Nu kan haveejeren bare læne sig tilbage og slappe af til græsset spirer og bliver dejligt grønt. Hvor der før kun var en stup bliver der nu en smuk græsplæne.

 

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud