Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Perfekte Havefliser – Sådan opnår du den optimale belægning i din have

af | feb 20, 2015 | Belægning, Nybyggeri

anlægsgartner-Perfekte Havefliser - Sådan opnår du den optimale belægning i din have Havefliser-Belaegning-Fredericia-Prangager-Sommer-2015

Havefliserne ligger perfekt

Så flotte bliver dine havefliser når arbejdet udføres af Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Flotte nyanlagte havefliser er en kilde til glæde og stolthed for haveejeren. Og der er i dagens Danmark  alle tiders muligheder for at vælge sig en lækker belægning i sine havefliser. Om du vælger ægte natursten i ædle stensorter eller en betonflise fra en kvalitetsfabrikant eller syntetiske natursten så bliver resultatet altid flot når arbejdet udføres af Dansk Havservice & Anlægsgartner. Det kan give en rigtig spændende udvikling i din have med en lækker belægning.

Denne artikel fortæller dig:

  • Hvilke overvejelser skal du gøre dig vedrørende dine havefliser
  • Hvordan vælger du dine fliser
  • Hvordan bliver din flisebelægning solid og holdbar
  • Sådan finder du den rigtige håndværker

Placeringen af havefliserne

anlægsgartner-Perfekte Havefliser - Sådan opnår du den optimale belægning i din have Anlaegsgartner-Belaegning-Havefliser-Fredericia-Efteraer-2014-

Havefliserne gør haven brugbare og beboervenlig på denne adresse.

Denne kunde til flisearbejde fra Dansk Haveservice i et fint rækkehus i Erritsø ønskede en mere overkommelig have med en større terrasse i herregårdssten. Bemærk hvor fint fliserne passer op til huset.

Valg af fliser og belægning

Det er naturligt at du grundigt overvejer placeringen af dine havefliser. Læg mærke til solens vandring og skyggerne i haven. Snak med håndværkerne dine tanker og ideer vedrørende havefliserne og deres betydning i haven. Og tag gerne på udstillinger. Billedsøgninger på internettet giver også mange gode ideer. Der er nærmest ubegrænsede muligheder for fliser, mønstre og design. Så du har rigtig gode muligheder for at lade kreativiteten blomstre. Tal gerne med os i Dansk Haveservice & Anlægsgartner om fliser og belægning. Vi kan ud fra vores erfaring give dig meget erfaring og inspiration.

Genanvendelse af eksisterende belægning

Du kan måske også overveje om dine gamle havefliser slår til. Der er gode muligheder for mekanisk rensning. Kost, hakke og skovl gør stadig underværker – og vil bringe dig langt i arbejde med forskønnelse af din eksisterende belægning. Desuden findes der forskellige værktøjer til rensning af fugerne mellem fliserne.

anlægsgartner-Perfekte Havefliser - Sådan opnår du den optimale belægning i din have Havefliser-Belaening-Terrasse-Vejle-Bredballe-Brombaerhaven-Sommer-2015

Der skulle en ny terrasse med skønne have fliser ved denne dejlige adresse i bredballe.

Fra Kunden til omlægning af havefliser på Brombærhaven i bredballe:

Det ser rigtig godt ud det i har lavet og vi er virkelig tilfredse.

Dorte, Sommeren 2015

Denne familie valgte selv at rense fliserne hvorefter belægningen blev omlagt af Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Fordelen er at fliserne fra starten falder mere i med den eksisterende belægning.
For mange er nye fine fliser dog stadigt et fristende alternativ til det hårde arbejde med vedligeholdelse af den gammel belægning. Og jo mere man tænker over det; jo mere fristende bliver tanken om dejlige nye havefliser.

Valg af fliser og design

Der er væsentlig forskel på at lægge kørefliser i en indkørsel og lægge havefliser. Til gengæld er prisforskellen mellem kørefliser og havefliser marginal. Så mange vælger kørefliser også i haven. Især hvis havefliserne lægges som en totalløsning for både havefliser og indkørsel.
Hvis du ikke allerede ved hvordan dit fliseværk skal se ud og hvilke fliser der skal vælges er der masser af fine muligheder for at lade sig inspirerer. En google billesøgning på internettet kan være en af dem. Og der findes også mange fine udstillinger med belægning og besøgshaver man kan tage ud og kikke i. Det er helt dig der bestemmer. Du vil også nemt og med fordel kunne tale med din håndværker om valget af fliser. Så en dygtig fleksibel håndværker er også afgørende for dig.

Sådan sikre du dig god kvalitet i belægning i din have

Din bedste garanti for god kvalitet af dine havefliser er at du hele vejen igennem vælger materialer af god kvalitet. Gode fliser, god sand og gerne også en god stabilgrus under sandet. Ikke alle håndværkere vælger at understøtte havefliser med stabilgrus. Men det vil bestemt være en fordel at gøre det. Afgørende betydning for kvaliteten er også valget af en seriøs og faglig kompetent håndværker.

Valg af håndværker – Den rigtigt håndværker gør forskellen

Havens belægning og fliserne i haven er en af de mere betydelige beslutninger i en husstand. Derfor vil du jo også gerne have arbejdet udført som et ordentligt stykke håndværk i god kvalitet. Det er håndværkerens erfaring og omhu der i sidste ende afgør kvaliteten af det endelige arbejde. Derfor skal du være omhyggelig i valget af håndværker.

anlægsgartner-Perfekte Havefliser - Sådan opnår du den optimale belægning i din have Havefliser-Belaegning-Fredericia-Prangager-Sommer-2015-20150909_135129

En tidliger køkkenhave er omdannet til fin terrasse i havefliser i denne unikke have i Fredericia.

I dette værk fra Fredericia gør erfaringen forskellen. Fliserne lægge op til et eksisterende værk. Oprindelig skabt af antikke brosten af en meget dygtig brolægger. Bemærk hvor fint fliserne spiller op til den antikke belægning.

anlægsgartner-Perfekte Havefliser - Sådan opnår du den optimale belægning i din have Havefliser-Belaegning-Fredericia-Prangager-Sommer-2015-20150909_135025

Det er en unik have i Fredericia. Hvor de nye have fliser forskønner og understreger den eksisterende have.

Bemærk hvordan alle skæringer er lagt de rette steder og på forbilledlig vis falder ind med de fine brosten.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner hjælper dig gerne med dine havefliser

Da havefliser rummer mange muligheder for at være kreativ, får du hurtigt brug for en kreativ og inspirerende håndværker der er mere end en muskel der bare kan lave arbejdet for dig. Din håndværker til havefliser må gerne have en faglig spændstighed inspirerer dig og give dig sparring og mulighed for at teste dine ideer. Det kan Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi arbejder mest i byerne: vejle, Fredericia, Middelfart, Horsens, Kolding. Og vi giver tilbud i hele Danmark. Så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud