Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Pensionistens forhave – Haveservice for pensionister

af | apr 14, 2015 | Haveservice

Pensionistens forhave

Planlæg pensionistens forhave for der kommer en dag da kræfterne ikke er hvad de har været. Du har altid gerne ville have en fin forhave som både du selv, naboer og forbipasserende kan nyde godt af. Men nu kniber det med at følge med i den nødvendige vedligeholdelse af forhaven.

Hvad gør du nu ? Og hvad kan du gøre ? Denne artikel gennemgår nogle af dine muligheder. Og du er altid velkommen til at rette eventuelle forespørgsler til os i Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Omlægning af forhaven

Der kan være mange gode muligheder for at få lagt din forhave om til en forhave der kræver langt mindre vedligeholdelse end oprindeligt. Ofte kan det gøres til en rimelig pris. Da større effektive maskiner kan sættes direkte ind i arbejdet. Hvor maskinerne kan klare arbejde direkte fra vejen har det en rimelig stor betydning for prisen. Da maskinerne kan gå direkte på arbejde uden nogen form for forberedelse i form af køreplader mv.

Istandsættelse eller omlægning af pensionistens forhave ?

Naturligvis kan du vælge at istandsætte den eksisterende forhave. Og selvom sandsynligvis er noget billigere end en omlægning af forhaven. Så vil prisen for en istandsættelse nok ikke ubetydelig i forhold til prisen på en egentlig omlægning af forhaven. Så det er en reel overvejelse du bør have.

Pensionistforhave omlagt til skærver og fin beplantning

haveservice-Pensionistens forhave - Haveservice for pensionister Haveservice-Belaegning-Ny-Forhave-Prydbed-Skaerver-Fredericia-Efteraer-2014-001

Værdierne ændres sig livet igennem og det har have et nydeligt og ordentlig hjem værdsættes i stadig højere grad.

Her ses et fint eksempel på en forhave tilpasset en venlig pensionist. Da Dansk Haveservice & Anlægsgartner første gang så denne forhave stod et surbundsbed fuldkomment forgroet på denne nu så skønne plads. Vi satte fine maskiner ind på at skrabe beplantningen og et passende jordlag af. Herefter kunne vi lægge en fiberdug i god kvalitet. Og herover skærver.  Det er nemt for pensionisten selv at opnå en eksklusiv virkning ved at placere fine planter på rette steder i skærverne. Plantningen af nye planter foregår ganske enkelt ved at man skraber skærverne til side, skære et nødvendigt hul i fiberdugen så man kan komme til. Planten plantes derefter som normalt. Fiberdugen lukkes igen sammen om planten. Og skærverne lægges nænsomt på plads. Så nemt er det at få en smuk forhave med meget mindre vedligeholdelse end oprindeligt. Pensionisten havde selv nogle fine sten til at lægge til pynt. Dem har han pyntet kanten med.

Haveservice til pensionistens forhave

Ofte kan det betale sig at istandsætte den eksisterende forhave. Er istandsættelsen isoleret til forhaven er prisen til at have med at gøre. Alligevel kan det tage noget tid at få haven istandsat. For ofte er forhaven forgroet og skal udredes godt og grundigt. Det kan der være mange grunde til at det er endt på den måde. Det kan f.eks. for sent være erkendt at du ikke længere selv magter opgaven. Men nu vil du ikke længere se på det og der skal ske noget.

En sådan istandsættelse kan godt tage noget tid. Da hver enkelt plante skal passes op med en relevant pleje. Så planten igen kommer på rette spor. Naturligvis kan man ved planter der tåler det anvende en langt hurtigere grov beskæring med hækkeklipperen. Men samlet set vil det tage noget tid. Selve jorden kan også være stærkt forgroet i ukrudt. Det vil også tage tid.

Eksempel på haveservice i forbindelse med forgroet forhave

haveservice-Pensionistens forhave - Haveservice for pensionister Haveservice-Istandsaettelse-Havebed-Prydbed-Beskaering-Fredericia-Efteraer-2014- kopi

Nu ser bedet ordentlig ud i Fredericia. det var også noget af et arbejde.

Denne forhave med fin beplantning var stærkt forgroet. Det var imidlertid ikke nogle sarte planter i forhaven. Så den kunne ordnes med grovfilen. Hækklipper og knofedt. Alligevel tog det noget tid fordi det var kommet så vidt med forhaven. Der var også en hel del almindelig ukrudt på jordoverfladen. Da forhaven blev istandsat om efteråret har de almindelige planter og blomster som de smukke primula og andre fine blomster en optimal start fra det tidligste forår. En ny start fri for ukrudt og uønsket vækst.

Hvad koster istandsættelsen af din forhave

Vi er naturligvis opmærksomme på at mange pensionister desværre ikke er så velbemidlede som de egentligt fortjener efter et langt arbejdsliv. Men samtidig er vi også nød til at tage hvad tingene koster. Men vi vil naturligvis altid være parat med råd og vejledning om hvordan du opnår mest muligt inden for rammerne af det beløb du har til rådighed. Og du må altid gerne spørge Dansk Haveservice og Anlægsgartner om vores muligheder for at hjælpe dig.

Hvem kan istandsætte og vedligeholde din forhave

Det er vigtigt at du vælger en håndværker der har sans for havearbejde og kan se når tingene ser ordentlige ud. Dansk Haveservice & Anlægsgartner har specialiseret sig i at løse mindre haveopgaver i høj kvalitet. Og en forvokset forhave der skal bringes til fordums glans vil være tæt på en ideel opgave for os. Du vil derfor altid kunne spørge os vedrørende dine opgaver i haven.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder fortrinsvis i byerne: Horsens, Kolding, Fredericia, Middelfart og Vejle.

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud