Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Omlægning fra bed til havefliser på Kamillevej i Kolding

af | nov 3, 2016 | Belægning, Havefliser

Anlægsgartner-havefliser-belægning-omlaegning-bed-havefliser-paa-kamillevej-kolding-20160318_151717

Det er fine have fliser der har afløst det gamle bed.

Havefliser i Kolding

Nu er der brug for Havefliser i Kolding for Tiden går. Klokken slår. Pludselig er man ikke mere 17 år. Og man kan ikke længere selv holde de fine bede i haven man anlagde i sine velmagtsdage. Da er det tid til forandring i haven. Man må give sig selv en ny start – og begynde en ny måde at bruge sin have på.

Nogle gange har kunden et bevidst ønske i den retning og ved hvad der skal ske og fortæller os om sine ønsker for haven. Andre gange får vi en god lille snak med hinanden vedrørende mulighederne for en fin have der er betydelig nemmere at hold end den hidtidige.

De nye havefliser er samme type som de gamle

Der er forskellige muligheder der vekslende eller supplerende kan anvendes hver for sig. Eller supplere hinanden. Et bed lægges om til fliser, græs eller skærver. Eller bedet omplantes med andre planter der bedre kan passe sig selv uden så meget pasning.

Anlægsgartner-havefliser-belægning-omlaegning-bed-havefliser-paa-kamillevej-kolding-20160318_151717

De nye Dana sten fliser passer fint ind til de gamle fliser.

I denne fine højtliggende have på Kamillevej i Kolding bor en pensionist der gerne vil have sit bed udskiftet med fliser. Han har nogle krukker som vi også lover at hjælpe ham med. I krukkerne kan være planter nok til det han mener at kunne overkomme.

Valgene er meget nemme. For der er eksisterende fliser som vi skal lægge op til. Så der er bare at finde den tilsvarende flise til det område der skal nedlægges.

Fliserne er lagt i god kvalitet og med sans for detaljer

Der er en skæv vinkel der lige skal indregnes i den nye belægning. Men det er ikke noget problem. Det er heller ikke til at komme ind i haven. Men det løser vi ved at lastbilen når den kommer med råstoffer løfter fliserne ind samtidig med råstofferne. Vi skal bare have fliserne fremme når lastbilen kommer.

Anlægsgartner-havefliser-belægning-omlaegning-bed-havefliser-paa-kamillevej-kolding-20160318_151625

Det er en rummelig have der er opstådet med beslutningen om at nedlægge bedet.

Så er havefliserne færdige med udvidelsen. brolæggeren har afsluttet sit arbejde. Det ser meget fint ud. Haven her er højtliggende. Så den har masser af lys og luft i sig. Man kommer ikke rigtig til at savne det grønne indslag i selve haven. Da udsigten over store grønne arealer er fremragende.

Vi anlægger, udvide og omlægger også gerne dine havefliser.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner anlægger flest havefliser i byerne Kolding, Fredericia, Middelfart, Horsens og Vejle. Vi giver tilbud i hele Danmark.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud