Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Græsplæne i Mølholm – Nyanlægning af mindre græsplæne i forfinet håndbygget kvalitet ved rækkehus i Mølholm i Vejle

af | mar 2, 2016 | Anlægning af græsplæner, Anlægsgartner

anlægsgartner-nyanlaegning-mindre-graesplaene-forfinet-haandbygget-kvalitet-ved-raekkehus-moelholm-vejle-20160301_134314

Arbejdet med denne græsplæne i Mølholm er udført som første klasses jordarbejde.

Græsplæne i Mølholm

Denne forfinede græsplæne i Mølholm er anlagt med effektive maskiner og finpudset med håndkraft efter alle kunstens regler ved en dejlig pensionistbolig i et lækkert rækkehus i Mølholm i Vejle.

Som det fremgår af billedet er resultatet præcis som man kan ønske sig når alt er gået godt i arbejdet.

anlægsgartner-nyanlaegning-mindre-graesplaene-forfinet-haandbygget-kvalitet-ved-raekkehus-moelholm-vejle-20160301_082810

Grabben klare den store omskiftning af jord.

Beboeren havde over noget tid ikke fået holdt den oprindelige græsplæne efter alle kunstens regler. Og nu var tiden kommet til at få gjort noget ved græsplænen. Så det nydelige rækkehus ingen får den have det fortjener.

Det var kommet en del mos og anden uønsket vækst i plænen. Desuden indeholdt overfladen en del sætninger og vulker. Og var derfor ikke særlig jævn.

Anlæggelse af selv sådan en mindre græsplæne kræver professionalisme og indsigt, samt assistance af kraftige maskiner.

Græsplæne i Mølholm bringer kraftige maskiner i anvendelse

anlægsgartner-nyanlaegning-mindre-graesplaene-forfinet-haandbygget-kvalitet-ved-raekkehus-moelholm-vejle-20160301_082759

Det er de store maskiner denne lille græsplæne har bragt i arbejde.

Det ville ikke ikke have været umuligt at opnå en ny plæne gennem jordforarbejdning af den foreliggende muld i plænen. Men da der under alle omstændigheder skulle fremskaffes muld til udjævning ville det næsten være nemmest at udskiftes plænes muld – og under alle omstændigheder er det den bedste løsning.

Derfor aftalte vi med kunden af udskifte øverste jordlag af græsplænen.

Græsplænen tager sig flot ud fra alle vinkler

anlægsgartner-nyanlaegning-mindre-graesplaene-forfinet-haandbygget-kvalitet-ved-raekkehus-moelholm-vejle-20160301_134321

Nu skal jorden sætte sig. Så kommer vi og retter den til og planter græs.

Til denne græsplæne i Mølholm er valgt en fin grovharpet muld. Som vil være den bedste for græsset. Den indeholder nogle få mindre sten som gør en masse godt for græsplænen. Stenene arbejder med jorden og løsner jorden. Samt afgiver mineraler som græsset godt kan lide.

Der er på grund af den grovharbede muld viktigt at gøre et grundig efterfølgende håndarbejde med udjævning af plænen.

 

anlægsgartner-nyanlaegning-mindre-graesplaene-forfinet-haandbygget-kvalitet-ved-raekkehus-moelholm-vejle-20160301_134242

Jo. Græsplænen tager sig godt ud fra alle vinkler.

At finpudsningen af jorden til græsplænen udføres som håndarbejde sikre at jorden ligger præcis som den skal til sidste detalje. Nu får jorden lov at hvile nogle uger indtil den er varm nok til at så græs i. Til den tid har jorden sat sig og afrettes derfor igen før græsset sås. Kort sagt: Denne græsplæne er anlagt efter alle kunstens regler.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner anlægger også gerne din græsplæne

Dansk Haveservice & Anlægsgartner anlægger hvert år mange græsplæner. Og vi vil også gerne hjælpe dig med din græsplæne. At anlægge en græsplæne er mange ting og kan gøres på forskellige måder. Uanset hvilken metode der vælges til nyanlægning eller omlægning af græsplæner sikres kvaliteten bedst ved at der arbejdes på korrekt og professionel vis ud fra de foreliggende forhold.

Derfor vil du være godt tjent ved at kontakte Dansk Haveservice & Anlægsgartner vedrørende arbejdet med din græsplæne.

 

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud