Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Nedgravning af trampolin – Sådan gør du

af | apr 17, 2015 | Anlægsgartner, Nybyggeri

Nedgravning af trampolin i Vejle, Kolding, Middelfart, Fredericia eller Horsens altså Trekantområdet og opland. Så ring til os på tlf. 8181 1414 eller send en besked. Så giver vi tilbud på din opgave.

I det følgende står der en masse om vores priser på nedgravning af trampolin og hvordan du graver trampolinen ned. Hvilke hensyn du skal tage og hvordan du gør.

Pris på nedgravning af trampolin – Hvad koster det ?

Denne artikel har placeret sig godt på google. Derfor får jeg nu daglige forespørgsler fra hele landet vedrørende nedgravning af trampolin. Folk spørger især om priser. At få nedgravet sin trampolin koster normalt mellem 4000 Kr. incl. moms til 10000 kr. excl moms. Her er nogle af de ting der afgør prisen:

 • Afgørende for prisen er oftest hvor langt inde i haven der skal graves. Det kan have stor betydning for prisen, da den øvrige have muligvis skal beskyttes med køreplader mv. Hvilket i sig selv kan koste en del.
 • En anden ting der betyder meget for prisen er om jorden skal bortskaffes eller om jorden kan blive i haven.
 • Er der lidt mere i det end som så, kan det nemt tage to mand en dag at nedgrave en trampolin.
 • Det betyder ikke så meget for den endelige pris, om håndværkeren samler trampolinen.

Skal jorden fjernes eller blive i haven

Det er klart billigere hvis jorden kan genbruges i egen have.

Vi vil altid gerne hjælpe dig. Men har vi ikke en gravemester i umiddelbar nærhed af dig, kan transport sagtens løbe op. Her vil du stå dig bedst ved at finde en lokal troværdig gravemester. Vi vil dog forsat gerne hjælpe dig. Men så kommer transporten altså oven på arbejdslønnen. Det vil naturligvis påvirke prisen.

Den bedste pris får du af en lokal troværdig gravemester.

 • Hvis hullet ikke er dybt nok kan børnene komme til skade!
 • Jorden i siderne skal være sådan at den ikke skrider sammen under trampolinen. Det ved den rigtige gravemester alt om.

Da netop nedgravning af trampolin er tæt knyttet til sikkerhed så er din håndværkeres troværdighed især her af betydning.

Trampoliner er fremragende legeredskaber der fremmer børns muskler og motorik. Trampoliner kan i dag fås med sjov belysning eller med påtrykt mønstre til leg eller spil. Så kik efter den helt rigtige trampolin for dig.

Bør din trampolin graves ned ?

Det vi hører fra de familier er at en nedgravet trampolin benyttes rigtig meget mere af børnene, end en trampolin der ikke er gravet ned. Og er arbejdet udført håndværksmæssigt forsvarligt, bør der egentligt ikke være nogen ulemper ved at grave sin trampolin ned.

Nogle trampoliner er fra start designet til nedgravning

Det fleste trampoliner kan graves ned. Men nogle modeller er designet til dette. Du kan købe særlige modeller af trampoliner der er beregnet til nedgravning: – inground – modeller. Men dit valg af trampolin er sandsynligvis mere frit end som så. For den håndværker du anvender til nedgravningen af din trampolin vil nok nemt kunne tilpasse de fleste trampoliner til nedgravning. Også den du i forvejen måtte have.

Du har måske allerede en trampolin. Og overvejer at få den gravet ned. det kan næsten helt sikkert lade sig gøre. Den håndværker der foretager nedgravningen for dig kan også hjælpe med at tilpasse din trampolin.

Ønsker du at købe en trampolin der fra producentens side er beregnet til nedgravning er der stadig et hav af muligheder. Det er bare at søge på nettet til den løsning der passer præcis til dig toner frem på skærmen. Sådanne trampoliner kan f.eks. være forsynet med en kantpude med lufthuller. Så trampolinen ikke føles træg når der hoppes.

Fordele ved en nedgravet trampolin

 • En nedgravet trampolin er ikke så høj og dermed nem at komme op på.
 • En nedgravet trampolin er mere stabil og øger dermed sikkerheden.
 • En nedgravet trampolin har vanskeligere ved at bliver taget og blæst rundt af en storm.
 • Det kan virke flottere for haven med en nedgravet trampolin.

Eksempel på en nedgravet trampolin

Netop monteret trampolin i villahave i Uhre ved Vejle.

anlægsgartner-Nedgravning af trampolin - Sådan gør du Uhrhøj i vejle

Trampolinen er her smukt placeret. Det er kun en fordel at der er lidt luft til den ene side fordi grunden er skrå.

En dejlig nedgravet trampolin i villahave i Uhre ved Vejle. Dansk Haveservice & Anlægsgartner har igen forestået et godt og sikkert arbejde. Haven har god udsigt. Så der bliver noget at se på for de hoppende børn. Der er omfattende klausuler på hældningerne i denne have. Som ikke må ændres. Det giver imidlertid luft i den ene side af trampolinen. Hvilken er en klar fordel.

 

anlægsgartner-Nedgravning af trampolin - Sådan gør du Uhrhøj i vejle

En af Dansk Haveservice & Anlægsgartners dygtige håndværkere er i fuld gang med montagen af trampolinen. Bemærk hvorledes trampolinens enkelte dele er langt klar til montage. Der arbejdes professionelt, intenst og systematisk. Håndværkernes livslange erfaring er en integreret del af arbejdet.

Valg af trampolin

Det er først og fremmest vigtigt at du vælger en kvalitetstrampolin i den størrelse der passer dig. Det er også en central overvejelse om trampolinen skal graves ned. Det er kun dig der kan tage den beslutning. Men hvis trampolinen skal graves ned skal det også gøres ordentligt og korrekt.

Trampoliner fås i forskellige design. Runde og firkantede. Det er et spørgsmål om smag. Trampoliner fås også i forskellige størrelser. Nogle mener man altid skal vælge den største trampolin man har plads til. Det kan du jo overveje. Læs om trampolinerne på produksenternes hjemmeside og snak med folk du kender om deres erfaringer.

Dybden på hullet til en trampolin variere efter trampolinens størrelse. Du kan ofte regne med en dybde på 60 cm til 90 cm.

Sikkerhed

Samlet set bør en nedgravet trampolin give øget sikkerhed. Bl.a. fordi stabiliteten øges betydeligt. Du mindsker også i høj grad risikoen for at trampolinen flyver afsted i stormvejr.  Muligheden for at forbedre sikkerheden ved en trampolin i forbindelse med en nedgravning øges selvsagt hvis du viser omtanke samt vælger den rigtige håndværker til opgaven. Her er nogle basispunkter du bør overveje i forbindelse med sikkerheden for en nedgravet trampolin.

 • Monter trampolinen ordentligt. Benene skal sættes godt fast. Så trampolinen ikke vandre og selv ender i hullet.
 • Placer af sikkerhedsmæssige årsager ikke trampolinen i nærheden af fliser, træer buske, terrasse eller andre hårde genstande.
 • Søg rådgivning hos producenten vedrørende hullets størrelse og dybde.
 • Spørg din erfarende håndværker om der er sikkerhedsmæssige hensyn der skal tages vedrørende den model du vælger.
 • Sørg for at din valgte håndværker her den nødvendige dygtighed og erfaring vedrørende nedgravning af trampoliner.
 • Jorden kan fra naturen have en så løs og sandet karakter at siderne må stives af. Det ved din håndværker.

Placering af trampolinen

Du kan med fordel samle trampolinen og stille den rundt forskellige steder i haven for at opnå en fornemmelsen af dens optimale placering. Tag både praktiske og æstetiske hensyn. Det kan også være du ønsker at tage hensyn til naboen ved ikke at placere trampolinen for tæt på skel.

Læg mærke til hvor der står vand i haven og placer ikke trampolinen på disse steder. Hvis jorden er mere fast visse steder i haven kan trampolinen med fordel placeres her.

Marker tydeligt overfor håndværkeren hvor trampolinen skal placeres. Eventuelt med en pæl der markere centeret. Herfra kan håndværkeren nemt gribe opgaven. Du kan også vælge at markere trampolinens omkreds.

Det skader ikke at trampolinen stadig har lidt luft under sig i kanten. Tværtimod vil trampolinen have nemmer ved at slippe af med luft hvis der er en åben kant. Morderne nedgravningstrampoliner er dog designet så godt med lufthuller i sikkerhedskanten og øget størrelse i maskerne i selve dugen at der ikke burde være nogen forskel på om der også er luft i kanten.

Sådan får du trampolinen gravet ned

Det kan godt virke uoverskueligt selv at skulle til det med nedgravning af trampolin. Heldigvis tilbyder Dansk Haveservice & Anlægsgartner at hjælpe dig med arbejdet. Vi ved hvordan vi bortskaffer jorden og ved hjælpe af køreplader beskytter vi din græsplæne i forbindelse med arbejdet. Alle disse praktiske hensyn er med i det tilbud på nedgravningen af din trampolin du modtager fra os. Vi vurdere sikkerheden og kan også ud fra vores erfaring give dig råd og sparring vedrørende sikkerheden omkring din trampolin.

En håndværker der kan det der med nedgravning af trampolin vil også i nødvendigt omfang kunne sikre hullet hvis jorden viser sig at være for løs til at kunne holde sig selv. En sådan særlig sikring vil naturligvis påvirke prisen på hullet til trampolinen.

Det er først og fremmest vigtigt at du vælger en kvalitets trampolin i den størrelse der passer dig. Det er også en central overvejelse om trampolinen skal graves ned. Det er kun dig der kan tage den beslutning. Men hvis trampolinen skal graves ned skal det også gøres ordentligt og korrekt.

Dybden på hullet til en trampolin variere efter trampolinens størrelse. Du kan normalt regne med en dybde på 60 cm til 90 cm.

 • Marker placeringen af trampolinen tydeligt således at du og din håndværker er enige om placeringen (Få gerne en god snak med håndværkeren om placeringen af trampolinen)
 • Overvej om der skal fiberdug i hullet for at modvirke ukrudt.
 • Sørg for at trampolinen står helt vandret (Dette er vigtigt. Så hvis grunden er skrå må der heller vær luft under den ene side end at trampolinen kommer til at stå skrå)
 • Lad gerne din håndværker samle og montere trampolinen. En seriøs håndværker med erfaring i modtage og nedgravning af trampoliner vil sagtens kunne montere trampolinen uden betydelig prisstigning.
 • Placer fliser under benene således at trampolinen holder sig vandret ud over årene.

Det gør du af jorden efter nedgravning af trampolin

Muligvis har du brug for jorden fra udgravningen på egen grund. Eller du vil selv gemme jorden så hullet til sin tid kan fyldes igen. Bor du på en forurenet grund kan det blive en bekostelig affære at slippe af med jorden. Det kan kræve jordprøver og penge til deponi. Din håndværker er inde i reglerne.

Sådan vælger du den rigtige håndværker til nedgravning af trampolin

Når du skal have nedgravet din trampolin får din håndværker stor betydning for dig. Det er håndværkeren faglige indsigt der garantere din og dine børns glæde og sikkerhed vedrørende nedgravningen af en trampolin. Dansk Haveservice & Anlægsgartner har erfaring med nedgravning af trampoliner og kan sætte nogle af de dygtigste håndværkere på opgaven med nedgravning af din trampolin. Vi tager hensyn til sikkerheden og passer også godt på din have mens arbejdet står på.

For den professionelle håndværker er nedgravning en forholdsvis overskuelig opgave. Alligevel – og netop fordi vi bruger kraftige professionelle maskiner til opgaven – så som gravemaskiner og motortrillebøre mm. kan du med fordel overveje om du skal have andre ting udført når disse maskiner alligevel er i haven. Og derfor kan udføre noget merarbejde til en forholdsvis fornuftig pris.

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud