Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Naboer som kunder til haveservice, gartnerarbejde og anlægsgartner

af | nov 5, 2016 | Anlægsgartner

anlægsgartner-naboer-kunder-haveservice-gartnerarbejde-anlaegsgartner-sandhoejen-moelholm-vejle-20160323_111450

Her fik vi to naboer som kunder. Fordi vi udførte et godt stykke arbejde på den første adresse.

Det giver os naboer som kunder når vi udføre et ordentligt stykke arbejde på den første adresse. Det er altid fint for en håndværker at kunne sætte flere skilte op på samme vej.

Naboer som kunder

Det er altid en glæde og en fornøjelse for en håndværker når det gode rygte spredes og man får flere kunder på en vej eller i samme kvarter og man får naboer som kunder.

Et godt udgangspunkt for et godt rygte som håndværker er at det arbejde man udføre er i orden. Og at den tilhørende service og rådgivning er som den skal være.

Det er i hvert fald lykkes ved disse adresser i mølholm i Vejle hvor to pensionisthjem begge valgte Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at udføre forskelligartede opgaver.

Omfatteende jordarbejde til ny græsplæne

I det tidlige forår kontaktede den første adresse Dansk Haveservice & Anlægsgartner vedrørende forbedring af en græsplæne. Det står hurtigt klart at det bedste og nemmeste er at skifte jorden og plante ny græsplæne. Og få en god snak med kunden om pasningen af den nye græsplæne. Så det hele ikke ender på samme måde igen.

I forbindelse med denne opgaver synes vi slev at vi også yder en rigtig god efterfølgende service. Det meget specielle vejr med kraftig tør blæst i tiden efter plantningen aflyser alle gængse husråd til pasningen af den nyplantede græsplæne.

Vi bruger derfor efterfølgende en del tid på adressen med at følge opgaven til dørs. Og det betaler sig. For i dag står græsplænen perfekt som den skal. Og kort efter ringede naboen også med omfattende opgaver i sin have. Ligesom den oprindelige kunde med rimelig sandsynlighed skal have udført flere opgaver i sin have.

anlægsgartner-naboer-kunder-haveservice-gartnerarbejde-anlaegsgartner-sandhoejen-moelholm-vejle-20160330_121748

Som håndværker er man altid stolt når naboen til ens kunde også vælger at blive kunde.

Kort efter den oprindelige opgave med eksklusiv anlæggelse af græsplæne ville naboen også have sin træterrasse omlagt til fliser. Nu kendte vi jo vejen og kvarteret. Så det var nemt for os at sige ja til opgaven. Der også blev meget vellykket. Så vi har god grund til at tro at vi igen kommer til at udføre mere arbejde hos vores oprindelige kunder. Men også at vi får flere kunder på vejen. det glæder vi os til.

Dansk Havesrvice & Anlægsgartner udføre også gerne jeres havearbejde

Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder fortrinsvis i byerne: Kolding, Horsens, Fredericia, Middelfart og Vejle. Vi afgiver tilbud i hele Danmark.

 

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud