Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Malerarbejde fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner

af | nov 29, 2015 | Haveservice

haveservice-Malerarbejde i haven fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Her har kunden valgt en smuk sort farve til sit malerarbejde med havelåge. Selve malerarbejdet er forestådet af Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Malerarbejde i haven

Haven har mange gørmål for maleren. Havelågen, stakittet, havens træværk, terrassen, havestuen skal males og vedligeholdes. Forskelige materialer skal males: træ, beton, metal. Der skal styr på processen med at male haven: farverne skal vælges, den anvendte maling skal passe til den tidligere anvendte maling. Der er mange hensyn at tage i forbindelse med malerarbejdet.

Og lige så mange ting og farver der skal males i din have lige så mange argumenter er der for at vælge en håndværker fra Dansk Haveservice & Anlægsgarner til malerarbejdet i din have.

Det er godt med sparring i forbindelse med malerarbejde

Du kan hurtig møde en labyrint af viden og beslutninger i dine valg mellem de tusindevis af farver, malingtyper og malermetoder. Her vil en stille og rolig snak med en kompetent maler hjælpe dig videre i dine beslutninger. At du får taget de rigtige valg er helt centralt. For du kommer selv til at se på resultatet i de kommende mange år. Dansk Haveservice & Anlægsgartner tager gerne en stille og rolig snak med dig vedrørende dine maleropgaver.

Valg af farverne

haveservice-Malerarbejde fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Valg af de rigtige farver og nuancer er afgørende for din glæde ved haven og en erfaren maler kan her hjælpe dig med at foretage de rette valg. Men der er meget mere i det at male. For selve valget af farverne er kun en lille del af malerarbejdet.

Valg af maling

For at malerarbejdet skal være holdbar og kunne beskytte de ting der males er det vigtigt at der vælges den rette type maling til arbejdet. Ellers kan malingen sagtens have den modsatte effekt.

Valg af den forkerte maling kan få vinduer og andet træværk til at rådne væk indefra. Fordi malingen så vil isolere fugten inde i træet i stedet for at bortlede vandet. Et sådan fejlvalg kan blive en uhyre kostbar affære. Det behøver ikke engang skyldes at du vælger en maling der grundlæggende er forkert. Det er nok at den maling du vælger konflikter med en tidliger maling. Så vil fejlen med tiden medføre en særdeles kostbar grundlæggende fejl ved din ejendom.

Valg af arbejdsgang

Det er også vigtigt at vælge den rigtige arbejdsgang der står i forhold til den opgave du står overfor. Det kan være de ting du skal have malet kræver at males med flere forskellige lag af maling. Lag opbygget med forskellige typer- og kvaliteter af maling. Det er f.eks. meget almindeligt at anvende en grundmaling under mere forfinede lag af maling. Alt dette skal der være præcist styr på. Det har en uddannet maler styr på.

Valg af den rette håndværker

Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan hjælpe dig med malerarbejdet. Og du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Vores hovedfokus er haven og det ydre. Men du er naturligvis altid velkommen til at forespørge os om dine øvrige opgaver i hjemmet eller i virksomheden. Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder fortrinsvis i Vejle, Fredericia, Middelfart, Kolding og Horsens. Vi giver tilbud i hele Danmark.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud