Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Indkørsler – Reparation og istandsættelse af indkørsler

af | nov 22, 2015 | Belægning

Der kan forskellige årsager til at din indkørsel går op i limningen og der bliver brug for Indkørsler – Reparation og istandsættelse af indkørsler. Og det kan være være vidt forskellige ting der er sket. Ofte er der en sporbar årsag til det der er i vejen med din indkørsel. Denne årsag kan genkendes af den håndværker der kan sit kram.

I alle tilfælde vil Dansk Haveservice & Anlægsgartner gerne hjælpe dig med din indkørsel. Og ofte vil en mindre reparation og istandsættelse være langt billigere end end en total omlægning af hele indkørslen.

Ved mindre opgaver i forbindelse med en reparation eller en mindre istandsættelse af din indkørsel vil vi ofte kunne give dig en pris på stående fod. Så ved du står og kan holde prisen op mod andre muligheder.

Der kan også være tilfælde hvor prisen på det at redde en indkørsel kan nærme sig prisen på en nyanlægning. Det kan f.eks. ske hvis der er er en grundlæggende fejl fra den oprindelige brolægger der betyder at opretning i en større del af indkørslen ikke kan ske alene ved ren sand. Det er naturligvis ærgerligt. Især hvis indkørslen er forholdsvis ny og fejlen derfor skyldes ren byggesjusk eller dårlige håndværkere.

Vi vil dog altid gerne hjælpe dig med din indkørsel og er altid parate til at yde dig en god rådgivning om hvad der er det bedste for dig. Og hjælpe dig med at overskue økonomien i det forskelige muligheder.

I det følgende vil vi vise nogle eksempler på hvor vellykket en reparation kan blive. Hvorved en nyanlægning derfor også bliver uaktuel.

Indkørsler – Reparation og istandsættelse af indkørsler med nye fliser

anlægsgartner-Indkørsler - Reparation og istandsættelse af indkørsler Anlaegsgartner-Istandsaettelse-Indkoersel-Hvidbjerg-Strand-Gaarslev-Foraer-2014-001

Der kan forskellige årsager til at din indkørsel går op i limningen og der bliver brug for Indkørsler – Reparation og istandsættelse af indkørsler. Her med nye fliser lagt til gamle. der skal tage flere hensyn end det lige ser ud til.

God belægningsarbejde kræver omfattende viden, erfaring og håndværksmæssig kunnen. I det viste eksempel fra Hvidbjerg Strand lidt øst for Gaarslev sikrer en reparation af en mindre sætning et fortsat mangeårige liv for adressens øvrige belægning. Bemærk at de nylagte sten her ikke er lagt helt ret. Hvis de her blev lagt helt ret ville de komme til at skille sig ud i forhold til den eksisterende belægnings patina. Nu vil stenene i løbet af den kommende tid blive vejrbidte som den øvrige belægning, og falde usynligt ind i helheden.
Denne mindre reparation var naturligvis langt mere prisvenlig for kunden end en total udskiftning af adressens belægning. Vi har den viden der skal til for at lave god belægning med rette materialer og professionel omgang med arbejdet. Vi udfører belægning i alle klasser. Ingen reparation er for lille og ubetydelig. Og intet nyanlæg er for stort og kompliceret. Vi har den viden der skal til og kan det hele. Kvaliteten er altid i top.

Mindre udvidelse, opretning og sætning af kantsten

anlægsgartner-Indkørsler - Reparation og istandsættelse af indkørsler

Reparation og istandsættelse af indkørsler. Her er en sætningsskade udbedret med nye fliser.

I denne indkørsel på Uhrhøj i Vejle var beboeren dårligt stillet med en ældre sunken indkørsel. Men et par kunstgreb ville indkørslen dog hurtigt forvandle sig til en noget bedre og mere rummelig indkørsel i langt bedre stand.

Bemærk hvor find den eksisterende belægning og den nye belægning smelter sammen. Indkørslen er udvidet, rettet op. Og blevet forsynet med en fin kantsten. Alt sammen til en meget rimelig pris.

Vi hjælper meget gerne dig med mindre reperationer i indkørsler og øvrige belægning

Dansk haveservice & Anlægsgartner vil også meget gerne hjælpe dig med dine mindre istandsættelser af indkørsler og øvrige belægning. Vil vil sige tingene som de er. For at du kan få den optimale rådgivning. Men vi ser heller ikke nogen grund til at tingene bliver dyrere end nødvendigt.

Når det drejer sig om den slags arbejde skal der være et ordentlige forhold mellem pris og produkt for at opgaven skal kunne betale sig for alle parter. Og som det fremgår af ovenstående er vores reparationer af indkørsler og anden belægning altid i orden.

Kontakt gerne Dansk Haveservice & Anlægsgartner for tilbud på indkørsler

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din reparation af belægning. Vi kører mest i trekantsområdet. Men du er altid velkommen til at kontakte os for en aftale.

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud