Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Haveservice på Stampesvej i Mølholm i Vejle

af | nov 5, 2016 | Havebede og Prydhaver, Haveservice

haveservice-paa-stampesvej-moelholm-vejle-20160510_085656

Rosenbedet stråler og skinder nu i den smukke klare sol.

Vi er ude til Haveservice på Stampesvej i Mølholm. Det er meget forskelligartet hvilke grunde folk at til at kontakte Dansk Haveservice og anlægsgartner for at få udført haveservice. Huset kan være til salg og trænger til at forbedre indtrykket over for potentielle købere. En god og nem måde at gøre det på og som giver et rigtigt godt return i forhold til prisen er at få sat haven i stand ved hjælp af haveservice.

Haveservice på Stampesvej i Mølholm

Haven kan være løbet fra en fortravlet børnefamilie. Eller karrieren eller virksomheden kan have taget fart. Og haven er derfor kommet bagud. Folk kan også være blevet ældre og har mistet kræfterne til at passe den have de har. Det er en meget normal og naturlig årsag til at vælge haveservice. Der er faktisk folk der gennem livet har sparet penge op til i sin alderdom at kunne få holdt sig en skøn have. Og hvilken bedre pensionisttilværelse kan man egentlig få end muligheden for at være pensionist i sin egen skønne og dejlige have ?

I haven ved denne skønne villa på Stampesvej i Mølholm i Vejle er beboerne imidlertid kommet en smule bagud med haven. Ikke meget. men nok til at der lige er brug for lidt hjælp udefra til at få haven kørt op igen. Vi finder en løsning der passer begge parter fint.

haveservice-paa-stampesvej-moelholm-vejle-20160512_174616

Bedet i baghaven er smukt og vi har fjernet alt ukrudt og sat bedet i stand.

Ud over haveservice har haveejeren også engageret et firma der foretager fliserens. De gør faktisk et rigtigt godt stykke arbejde. Så det hele kommer til at tage sig fint ud. Vi sætter bedene fint i stand. Og luger mellem de smukke kampesten. Vi ordner, klipper og beskære hver enkelt plante. Og fjerner ukrudtet. En god haveservice består af mange beslutninger og detaljer der sammensmeltes til det endelige indtryk når man ser på det færdige resultat af den udførte haveservice.

Hele haven skinder og blinker

haveservice-paa-stampesvej-moelholm-vejle-20160510_085639

Det har hjulpet med haveservice på Stampesvej i Mølholm. Hele haven skinder og blinker i den smukke sol.

Rosenbedet står lige ud til vejen. Og er et meget smukt syn når det blomstre. Herved er rosenbedet et centralt element for førstehåndsindtrykket af adressen. Her er rosenbedet blevet sat fint i stand ved at ukrudtet er fjernet og jorden er bearbejdet lagt pænt. Hver enkelt rosenplante er klippet og lysnet.

Vi udføre også gerne haveservice hos dig. Kontakt os for en snak om opgaven.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner arbejder i byerne Vejle, Horsens, Kolding, Fredericia og Middelfart. Vi giver tilbud i hele Danmark.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud