Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Haveservice i Bredballe – I en pragtfuld og smuk have

af | okt 31, 2016 | Havebede og Prydhaver, Haveservice

Haveservice på Bredager i Bredballe i Vejle

Haveservice i Bredballe på Bredager – I en pragtfuld og smuk have

Haveservice i Bredballe i en fin og veldrevet have påvirker og uddanner også den udførende håndværker. Som i denne fine have på Bredager i Bredballe i Vejle.

Der er som en forunderlig energi i denne have. Som i pauserne når man sidder på terrassen: så får man energi tilbage fra haven. Det man gire til haven får man igen. Det er pragtfuldt.

Som jeg siger til mine kunder når opgavernes udførelse skal forklares: en have giver det igen man lægger i den. En vellykket have er som gave der bliver ved at give.

Der er stor skønhed og harmoni i haven

Haveservice på Bredager i Bredballe i Vejle

Hvor er planterne i denne have bare vidunderlige

Det er en glæde at hjælpe denne kunde med at gøre haven i stand. Det er en livsopgave for haveentusiaster at skabe haver som denne.

Hver enkelt plante trives og glæder sig over sin plads i haven og glæder sig over din indsats i haven. Når du hygger dig på terrassen føler du havens glæde over dig. Det er en pragtfuld fornemmelse.

Haven påvirker folk med dens skønhed hvor vi arbejder med haveservice i Bredballe

Haveservice på Bredager i Bredballe i Vejle

Der er stor harmoni og skønhed i denne have

I de seneste år er det blevet moderne bare at få en hæk og græsplæne. Folk gider ikke haverne længere. Når du kører igennem et kvarter fra 1960érne og så et kvarter fra dette årti så er det som om haverne er handicappede i de moderne kvarterer – som om hver enkelt hjem mangler noget og er handicappet som hjem. Man kan ikke undgå at tænke: hvad er der sket ? Der mangler noget i de hjem der.

Det er så udpræget en forskel at det ikke kan være nogen tilfældighed bundet op på de enkelte adresser. Jeg tror det har noget med internationaliseringen at gøre. Folk vender i dag blikke opad og væk. I stedet for som i den gamle tid indad og ned mod de nær ting og de væsentlige værdier som faktisk betyder noget. Haveservice i Bredballe i denne have har sat tanker i gang hos os.

Haveservice på Bredager i Bredballe i Vejle

Planterne spejler sig i hverandres skønhed

I havens ene ende er planterne større og mere frie. Som i en engelsk have. Men der er stadig god styr på haven.

Pladsen i haven er godt udnyttet

Haveservice på Bredager i Bredballe i Vejle

Den fine pladsudnyttelse i haven giver stor rummelighed og varians i haven.

Haven smelter fint sammen i en helhed. Både en stærkt kontrollerede og storblomstrende del af haven omkring terrassen og den mere frie del med de større grønne planter. Det overalt en fornøjelse at opholde sig i denne have.

Forhaven yder planterne og den forbipasserende retfærdighed

 

Haveservice på Bredager i Bredballe i Vejle

Nok Bredballes og Vejles flotteste forhave.

For en vej som denne. Og for hele kvarteret er en engagere haveejer der er indstillet på at holde en have som denne en uvurderlig gave.

Vi udføre også gerne haveservice i din have – og ønsker du at få anlagt en have som denne vil det være en stor glæde for os.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner udføre det meste af sit arbejde i byerne Vejle, Kolding; Fredericia og Horsens. Vi afgiver tilbud i hele Danmark.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud